ورود

View Full Version : موجودیت های یک فروشگاه

vB.N3T
جمعه 12 مهر 1392, 03:51 صبح
اول معذرت خواهی میکنم یه تاپیک جدید باز کردم. در بخش مهندسی نرم افزار تاپیک زدم و جوابی نگرفتم از مدیران عزیز درخواست دارم این تاپیک رو پاک نکنن.ممنون

سلام دوستان اساتید و متخصصین عزیز

بنده در حال برسی سیستم یک فروشگاه و رسم نمودار ER هستم

من این موجودیت ها رو فعلا در سیستم پیدا کردم. میخوام از شما دوستان کمک بگیرم برای برسی بقیه موجودیت ها

1. انبار (یکی میگفت انبار نمیتونه موجودیت باشه شاید فروشگاه یک انبار داشته باشه )
2. کالا
3. جدول فروش
4. تامین کننده های اجناس فروشگاه

دوستان مورد1و 3 و 4 میتونن جز موجودیت باشن ؟؟
ایا فاکتور یه موجودیته یا میتونه فقط یه گزارش باشه ؟ یه منهدسی میگفت فاکتور جز موجودیت نیست و فقط یه گزارشه !
مشتری هم نمیتونه جز موجودیت باشه ؟؟ چون شاید بک بار خرید کنه و بره !!
ممنون میشم موجودیت های دیگه بهم بگید

mahan.2002
جمعه 12 مهر 1392, 20:56 عصر
سلام
دوست عزیز این بحث ER بیشتر یک بحث تئوری و به درد همون درس هایی بی خاصیت و غیر عملی دانشگاه می خورده!!
ولی در کل چیز هایی که مشهود و قابل مشاهده باشه مانند : فرد، شی ، مکان، مفهوم در یک سیستم !!! که این خودش جایی بحث داره ..
ولی در کل هر چیز که قابل مشاهده و دیدن رو شما موجودیت در نظر بگیر .. مانند کالا ، کارمندان ، انبار ، فروشگاه ، ...
جداول فروش و خرید و فاکتور جزء .. موجودیت ها به احساب نمیاد.
این مباحث بیشتر در مسائل تئوری مطرح هست .. و در مسائل برنامه نویسی نقش بسزایی نداره !!!

مهدی هادیان2
شنبه 13 مهر 1392, 15:16 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
توصیه می کنم لینک زیر رو مطالعه بفرمائید.
http://homeeducationprogram.blogfa.com/category/5
موفق باشید.

vB.N3T
شنبه 13 مهر 1392, 16:49 عصر
تو سیستم فروشگاه میتونید 5 تا موجودیت معرفی کنید

mahan.2002
شنبه 13 مهر 1392, 17:06 عصر
با سلام دوباره
شما همین طور قبلا اشاره 1. کالا 2. کارمندان 3.انبار 4.فروشگاه ...

و همچینن میتونید 5. فروشندگان ( شرکت هایی طرف قرار داد یا شرکت هایی که فروشگاه از آنجا خرید میکند ) 6. خریدار ..

موفق باشید..

مهدی هادیان2
یک شنبه 14 مهر 1392, 10:28 صبح
بسم الله الرحمن الرحیم

ایا فاکتور یه موجودیته یا میتونه فقط یه گزارش باشه ؟ یه منهدسی میگفت فاکتور جز موجودیت نیست و فقط یه گزارشه !
با سلام
به عقیده بنده اگه جدول فروش رو موجودیت گرفتید؛ جدول فاکتور لازم نیست و گزارش محسوب می شود.

مشتری هم نمیتونه جز موجودیت باشه ؟؟ چون شاید بک بار خرید کنه و بره !!این بستگی به سیستمی داره که روش کار می کنید؛ می خواهید اطلاعاتی از مشتری در سیستم ثبت کنید یا خیر؟
موفق باشید.

vB.N3T
دوشنبه 15 مهر 1392, 16:16 عصر
با فرض اینکه بله اطلاعات ثبت میشه !!!!!!

mahan.2002
دوشنبه 15 مهر 1392, 20:24 عصر
با سلام و احترام خدمت دوستان
همان طور که قبلا هم گفتم این ER یک مفهوم تئوریه و ارتباط و نقش اساسی با ساختار و معماری برنامه و جداول که برای برنامه طراحی میشه نداره...
و صرفا یک مدل مفهومی!! که بنظر من هیچ نقشی در مدل وساختار اصلی برنامه ندارد..
و تنهاا یکی مبحثی هست از ان هزاران مبحث دانشگاهی که صرفا برا پر کردن وقت کلاس در دانشگاه هااا !!!
موفق باشید..

مهدی هادیان2
دوشنبه 15 مهر 1392, 20:34 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم

با فرض اینکه بله اطلاعات ثبت میشه !!!!!!
با سلام
اگه لازم باشد اطلاعاتی از مشتری در سیستم ثبت شود لازم است به عنوان موجودیت در نظر گرفته شود و این مهمترین تعریف موجودیت است.
موفق باشید.