View Full Version : خطای invalid TLV Record چیست؟
reza_Nazem
سه شنبه 15 فروردین 1385, 17:52 عصر
هنگام اجرای گزارش کریستالی که به وسیله ActiveX های دلفی اجرا میشود به این خطا برخورد کردم در ضمن باید بگویم که روی سیستم کریستال نصب نشده بود
h_sadeghynejad
چهارشنبه 26 اردیبهشت 1386, 15:13 عصر
آقا من هم دچار این مشکل شدم یعنی اینکه اومدم با استفاده از vb6 و کریستال برنامه رو نوشتم بعد اون رو با install shield ستاپ کردم و حالا نمیدونم که merge module ها رو باید چیکار کنم برای همین هم با استفاده از امکان scan vb6 project برنامه ایستال شیلد چک کردم و فایلهای و dll های لازم رو خودش پیدا کرد اما بعد از اینکه ستاپ کردم توی کامپیوتر طرف وقتی فرم گزارش رو میخوام نشون بده این پیغام خطا رو میده
h_sadeghynejad
پنج شنبه 27 اردیبهشت 1386, 20:39 عصر
هیچکی نیست که جواب من رو بده
h_sadeghynejad
شنبه 29 اردیبهشت 1386, 21:09 عصر
آقایونی که میدونن این خطا چیه یه کمکی هم به من بکنن
reza_Nazem
یک شنبه 30 اردیبهشت 1386, 08:14 صبح
رفیق من مشکلشو حل کردم یک dll کم داری برای اجرای crystal یک مجموعه dll لازمه که اگه سورس برنامه رو اجرا کنی دقیقا اسم dll رو بهت میگه البته من این کار رو تو دلفی انجام دادم و تونستم پیداشون کنم
h_sadeghynejad
دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 12:53 عصر
من این کار رو کردم اما باز هم همون پیغام رو بهم میده
reza_Nazem
سه شنبه 01 خرداد 1386, 15:53 عصر
ولی من مشکلم حل شد الان فایلها رو ندارم بعدا واست میزارم اونها هم یه تستی بزن شاید کارت درست شد
scorpion7746
چهارشنبه 25 دی 1387, 21:58 عصر
یک dll به نام crviewer9.dll در این مسیر C:\Program Files\Common Files\Crystal Decisions\2.0\crystalreportviewers\ActiveXViewer ویک dll دیگر هم به نام craxdrt9.dll و یا craxddrt9.dll در مسیر Common file قرار دارند که با Register کردن آنها احتمالا مشکل حل می شود . البته خود من هم در بعضی از inistall هایی که می سازم و نصب میکنم این مشکل را پیدا می کنم .در حال حاضر برای رفع مشکل روی کامپیوتر End user هم Crystal نصب می کنم اما اگر راه بهتری پیدا کردم حتما اینجا اعلام میکنم. موفق باشید
m_vb1386
پنج شنبه 26 دی 1387, 09:50 صبح
شما ران تايم هاي كريستال رو به پروژه اضافه كن مشكلي نخواهي داشت
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.