PDA

View Full Version : مبتدی: سوال در مورد login

mahvand
جمعه 12 مهر 1392, 12:40 عصر
سلام

من یه سایتی دارم که میخوام صفحه اولش login باشه بعد اگر دانشجو قبلا ثبت نام کرده که هیچی وارد میشه اگه نه که باید ثیت نام کنه،حالا مشکل اینجاس که من از طریق asp.net configuration دو تا role تعریف کردم یکی برای دانشجوها یکی هم اساتید، وقتی از این راه میریم یکسری جدول به پایگاه داده اضافه میشه که من نمیدونم اونا چین و چطوری باید باهاشون کار کنم!!!ضمنا وقتی فردی ثبت نام میکنه از طریق فرمی که من درست کردم این کارو انجام میده و اطلاعاتش در جدول مربوط به خودش هم(استاد یا دانشجو) ذخیره میشه حالا من چطوری باید بگم این فرد نقشش توی این سیستم چیه!!!!تا اجازه دسترسی به صفحات رو براش محدود کنم!!!!؟؟؟
یه موضوع دیگه اینکه وقتی از کنترل login استفاده میکنیم چه اتفاقاتی داره پشت صحنه میافته یعنی برای احراز هویت میره توی کدوم جدول رو سرچ میکنه آخه!!!در صورتی اطلاعات کاربرای سایت توی جدول مثلا student هستش!!!!
آخه توی مثال هایی که دیدم از طریق asp.net configuration کاربرا رو اضافه میکنن و نقش ها رو به هر کاربر اختصاص میدن!!ولی تو حالت واقعی که اینطوری نیست که!!
خواهش میکنم کمک کنید من واقعا گیج می زنم.:ناراحت:

mahvand
شنبه 13 مهر 1392, 11:04 صبح
کسی نیست جواب منو بده خیلی برام مهمه چون اصلا نمیدونم باید چطوری ادامه بدم پروژمو:افسرده:
خواهش میکنم اونایی که میتونن یه یه خرده وقت بذارن جواب منو بدن خواهشا

salar IT man
سه شنبه 30 اردیبهشت 1393, 03:08 صبح
کسی نیست جواب منو بده خیلی برام مهمه چون اصلا نمیدونم باید چطوری ادامه بدم پروژمو:افسرده:
خواهش میکنم اونایی که میتونن یه یه خرده وقت بذارن جواب منو بدن خواهشا

سلام دوست عزیز .وقتی شما از قسمت کانفیقور رول ادد میکنید این اطلاعات در جداول خود asp.net ذخیره میشه.شما برای احراز هویت میتوانید از این جداول و به دنبال آن از کنترل ها و متد های احراز هویت خودش استفاده کنید . شما میتوانید از جداول استفاده نکنید و custom کار کنید ، و با استفاده از مباحث کوکی و سشن امنیت دوگانه در سایت خود اعمال کنید .اگر مشکلتون حل نشد پیغام بذارید تا کامل مطلبو براتون توضیح بدم که جریان از چه قراره :) .موفق باشید

ahmad156
سه شنبه 30 اردیبهشت 1393, 08:47 صبح
توصیه میکنم هیچ وقت از این ابزارهای خیلی آماده و سربسته استفاده نکنین.اینجا (http://barnamenevis.org/showthread.php?415958-%D8%AA%D8%B9%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-FormsAuthentication&highlight=formsauthentication)رو ببین شاید کارت رو راه بندازه