View Full Version : سوال: ایجاد دکمه انتخاب تصویر
hmgjob
شنبه 13 مهر 1392, 08:55 صبح
با سلام
من در ویژوال فاکس پرو وقتی یک نرم افزار برای دریافت اطلاعات پرسنلی کارکنان طراحی می کنم یک مشکل بزرگ دارم و اون این هست که نمی تونم دکمه ای رو ایجاد کنم تا در فرم عکس انتخاب کنم طوری که عکس به بانک اطلاعاتی اضافه بشه و در مواقع لازم قابل بازبینی و تغییر باشه. لطفاً راهنمایی فرمایید. با تشکر
gh_khajehzade
شنبه 13 مهر 1392, 11:01 صبح
چون ديتابيس فاكس محدوديت سايز داره بهتره تصاوير رو در جداول ذخيره نكني(مگه اينكه از sqlserver با فاكس استفاده كني) بلكه مسير فايل تصوير رو در يك فيلد ذخيره كني و هر زماني خواستي تصوير رو نمايش بدي ,از اون استفاده كن.يك نگاه به مثال زير بنداز:
hmgjob
شنبه 13 مهر 1392, 11:21 صبح
خیلی ممنون
من دارم یک نرم افزار پرسنلی طراحی می کنم و لازم دارم وقتی اطلاعات رو داخل فرم وارد می کنم بتونم یک عکس هم به اون اختصاص بدم و هر وقت روی اطلاعات شخص خاصی میرم عکسش هم نمایش داده بشه درست مثل بقیه اطلاعاتش البته بعداً باید برای قرار دادن اسکن مدارک پرسنل هم یه کاری بکنم ولی در حال حاضر مشکل فقط قرار دادن عکس 3 در 4 پرسنل هست که تعدادشون هم کمه لطفا راهنمایی کنید چطوری انجامش بدم
hmgjob
شنبه 13 مهر 1392, 13:04 عصر
و یک سوال دیگه اینکه به طور کلی برای ثبت یک فایل تصویری در بانک اطلاعاتی چه فیلدی تعریف می کنیم طوری که بعداً در فرم ما بشه با اطلاعات دیگه نمایشش داد.
خود شما تو نمونه ای که پیوست فرمودید از چه روشی استفاده کرده اید.
gh_khajehzade
شنبه 13 مهر 1392, 13:33 عصر
و یک سوال دیگه اینکه به طور کلی برای ثبت یک فایل تصویری در بانک اطلاعاتی چه فیلدی تعریف می کنیم طوری که بعداً در فرم ما بشه با اطلاعات دیگه نمایشش داد.
خود شما تو نمونه ای که پیوست فرمودید از چه روشی استفاده کرده اید.
در مثال چون فقط مسير فايل تصوير هست نه خود تصوير فيلد كاراكتري هست.ولي اگه بخواي خود تصوير تو فيلد ذخيره بشه از فيلدهاي general يا Blob بايد استفاده كني .البته Blob فقط در فاكس9 هست.
من دارم یک نرم افزار پرسنلی طراحی می کنم و لازم دارم وقتی اطلاعات رو داخل فرم وارد می کنم بتونم یک عکس هم به اون اختصاص بدم و هر وقت روی اطلاعات شخص خاصی میرم عکسش هم نمایش داده بشه
در مثال روي هركدام از رديفهاي گريد كليك كنيد تصويري كه مسيرش تو اون ركورد ذخيره شده نمايش داده ميشه مگه همينو نميخواي؟
hmgjob
شنبه 13 مهر 1392, 13:38 عصر
مشکل این هست که من نیاز دارم یک عالمه دیگه فیلد داشته باشم که با اون تصویر مچ باشه طوری که وقتی اطلاعات یک نفر رو میبینم تصویرش هم نمایش داده بشه و همینطور تا آخر البته مثل فرم نرمال نه گریدی
gh_khajehzade
یک شنبه 14 مهر 1392, 09:19 صبح
1-جدولت رو بساز و حتما يك فيلد كاراكتري براي مسير تصوير ايجاد كن.
2-با form wizard يك فرم بساز.
3-يك كنترل image به فرمت اضافه كن.(با نام مثلا image1)
4-با اين فرض كه نام فيلد مسير تصويرpic هست كد زير رو به متد click دكمه next اضاف كن:
THIS.Parent.Navigate("NEXT")
v_pict=alltrim(pic)
thisform.image1.Picture=v_pict
5-كد زير را به متد click دكمه prev اضافه كن:
THIS.Parent.Navigate("PREV")
v_pict=alltrim(pic)
thisform.image1.Picture=v_pict
حالا هر زمان روي دكمه هايNext و Prev كليك كني با رفتن به ركورد جديد تصوير مربوطه نيز نمايش داده ميشود.
hmgjob
سه شنبه 16 مهر 1392, 09:42 صبح
جدا از تصویر وقتی اطلاعات یک نفر رو می بینم باید بتونم مدارکش که اسکن شده رو هم ببینم و حذف و اضافه کنم اون رو چطور انجام بدم؟
hmgjob
سه شنبه 16 مهر 1392, 10:02 صبح
راستی توی اون sample یک ایمیج بود که توش هیچ کدی ثبت نشده ولی تصویر داخل فیلد عکسی رو نشون میده وقتی من برای بقیه تصاویری که می خواهم نشان دهم ایمیج می گذارم اتصالی به اونها نداره چطوری انجام بدم؟
gh_khajehzade
چهارشنبه 17 مهر 1392, 08:58 صبح
جدا از تصویر وقتی اطلاعات یک نفر رو می بینم باید بتونم مدارکش که اسکن شده رو هم ببینم و حذف و اضافه کنم اون رو چطور انجام بدم؟
معمولا با اسكن يك سند يك فايل تصويري با فرمتي كه قابل انتخاب است تشكيل ميشود.پس كار با آن(از جمله نمايش آن )مانند بقيه فايلهاي تصويري هست. با فاكس پرو ,ميتوني روي فايل تصويري متني رو اضافه كني يا يك تصوير ديگه رو اون بندازي ولي متني رو كه در اون هست(قبلا اسكن شده) نميدونم ميشه تغيير داد يا نه.اگه منظورت از 'حذف و اضافه' تغيير متن باشه!
راستی توی اون sample یک ایمیج بود که توش هیچ کدی ثبت نشده ولی تصویر داخل فیلد عکسی رو نشون میده وقتی من برای بقیه تصاویری که می خواهم نشان دهم ایمیج می گذارم اتصالی به اونها نداره چطوری انجام بدم؟
در جدول table1 فيلد pic براي ذخيره مسير فايل تصويره ,كافيه مسير فايل تصويررو تو اون ذخيره كني وبا مرور ركوردهاي اون تو فرم(با كليدهاي next و prev ) با استفاده از فيلد pic فايل تصوير نمايش داده ميشه.
hmgjob
چهارشنبه 17 مهر 1392, 19:02 عصر
نه منظور من از حذف و اضافه این هست که یک عکس را اضافه کنم و یا حذف کنم چطوری باید باشه؟
من روی اون ایمیج که با next و perv عکسهاش جلو و عقب می رفتن هرچی گشتم چیزی ندیدم که بشه توش آدرس مسیر رو داد. میشه دقیقا بگید کجاش هست؟ چطوری هست که اون ایمیج با فیلد pic ارتباط برقرار می کنه ولی وقتی من دوباره همین کار رو انجام میدهم نمیشه؟
gh_khajehzade
پنج شنبه 18 مهر 1392, 11:40 صبح
در فرم, كليد'Add' براي اضافه كردن يك ركورد جديد است.و كليد 'Edit' براي ويرايش يك ركورد موجود. براي اضافه كردن يك ركورد جديد ابتدا Add رو كليك ميكني و بعد از وارد كردن مشخصات يك فرد(مانند نام و....) در pic مسير فايل تصويرش رو تايپ ميكني.حالا با save (با كليك روي Add به save شده) ركورد ذخيره ميشود.
براي ويرايش يك ركورد(مثلا تغيير فيلد مسير تصوير) Edit رو ميزني و بعد از انجام تغييرات save ميكني.
براي حذف هم كليد Delete رو كليك ميكني و بعد از گرفتن تاييديه, حذف ميشود.
hmgjob
پنج شنبه 18 مهر 1392, 14:22 عصر
فقط یک مشکل دیگه مونده وقتی از page frame استفاده می کنم و image ها رو داخلش قرار می دم دیگه تصویر نمایش داده نمی شه در حالیکه وقتی بیرون اون روی صفحه اصلی هست تصویر نشان داده می شه لطفا راهنمایی کنید چطوری تصاویر رو در page frame قرار بدم چون تعداد مدارک زیاد هست و اگه بخواهم زیر هم نشون بدمشون خیلی صفحه درازی می شه ولی با page frame مشکلم حل میشه
gh_khajehzade
شنبه 20 مهر 1392, 09:21 صبح
منظورت اينه كه ميخواي تصاوير مربوط به يك ركورد (يا شخص) رو نمايش بدي يا اينكه بطور كلي يك كنترل روي فرم داشته باشي كه چند تا تصوير رو يكي يكي نمايش بده؟
EBRAHIM_BANIHOSEINI
شنبه 20 مهر 1392, 09:35 صبح
این مثال رو یه نگاه بکن شاید به دردت بخوره.
hmgjob
شنبه 20 مهر 1392, 09:55 صبح
خیر - منظور من این هست که وقتی طبق نمونه اولی که پیوست کردید عکس رو گذاشتم و حالا می خواهم برای هر شخصی حدوداً 20 عدد برگه A4 مدارک پیوستی شان هست که باید در فرم درج بشه حالا مشکل این هست که نمی خواهم این عکسها رو زیر هم توی فرم بندازم باید از آبجکت های بالای صفحه یک فریم پیج frame page انتخاب کنم که در یک محیط ثابت چند صفحه ایجاد بشه و بتونم تصاویر رو داخلش قرار بدهم - البته اگه راه بهتری سراغ دارید بفرمایید از اون استفاده کنم
gh_khajehzade
یک شنبه 21 مهر 1392, 09:47 صبح
سلام
يك نگاه به مثال زير با اين توضيحات بنداز:
1-در اين روش چند فايل تصويري با فرمت BMP در يك فايل با فرمت Tiff ذخيره ميشوند.براي اينكه فرمت فايل اسكن شده Bmp باشد بهترين كار اين است كه در زمان اسكن اين فرمت انتخاب شود .
2-پوشه را پس از خارج كردن از rar در درايو c كپي كن.
3-با فرمان زير ole مربوط به نمايش تصوير رو رجيستر كن:(براي كليه فايلهاي پوشه ocx فرمان زير رو اجرا كن مثلا براي فايل( imgedit.ocx):
regsvr32 c:\tamrin2\ocx\imgedit.ocx
4-با فرمان(modify command change2.prg) فايل رو باز و مقدار متغيرno_page رو كه در حال حاضر 4 هست برابر تعدادفايلهايي كه ميخواي به فايل اصلي پيوست(اضافه) شوند قرار بده.
5-با فرمان(do change2) فايل رو اجراكن.ابتدا فايل اصلي درخواست ميشود و در پنجره بعد فايلهايي رو كه ميخواي به فايل اصلي اضافه بشه انتخاب كن.در انتها بايد فايل multiframe.tif در پوشهtemp ساخته بشه.
6-براي نمايش فايل multiframe.tif با فرمان (do Form formtiff.scx) فرم مربوطه نمايش داده ميشه.
تو ضيحات مهمتر:
بخش نمايش تصوير كار استاد حيدري كيا (كه متاسفانه خيلي وقته خبري ازشون نيست) و بخش تشكيل فايل tif كار جناب cesar shalom ميباشد.
اميد وارم مفيد باشه واگه مشكلي داشتي مطرح كن.
hmgjob
یک شنبه 21 مهر 1392, 11:01 صبح
نمونه قابل استفاده نیست
gh_khajehzade
یک شنبه 21 مهر 1392, 11:15 صبح
چه مشكلي داره؟چه پيام خطايي ميده؟
gh_khajehzade
یک شنبه 21 مهر 1392, 12:16 عصر
نقل قول: سوال: ایجاد دکمه انتخاب تصویر
فايل فرم نمايش تصوير در پيج فريم
gh_khajehzade
یک شنبه 21 مهر 1392, 12:33 عصر
فايل فرم نمايش تصوير در پيج فريم
gh_khajehzade
دوشنبه 22 مهر 1392, 18:35 عصر
یک مثال دیگر از نمایش تصاویر در فرم با پیج فریم:
hmgjob
سه شنبه 23 مهر 1392, 08:10 صبح
با سلام
آقا این نمونه آخری دیتا بیس dbf نداره و یه فایل VCX هم می خواهد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.