View Full Version : مرورگر ایرانی ساینا یا فایرفاکس فارسی :O
UfnCod3r
شنبه 13 مهر 1392, 11:47 صبح
سلام من چند روز پیش این رو
http://barnamenevis.org/showthread.php?421857-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%85%D8%B1%D9%88%D8%B1%DA%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%A7-!
دیدم و مرورگر رو دانلود کردم.
همون لحظه که ستاپ برنامه اجرا شد داشت می گفت من فایرفاکسم فقط یکم ظاهرم عوض شده .
روند نصب دقیقا با نصب فایرفاکس یکی بود . فقط فارسی شده بود و ی ایکن تغییر کرده بود.:لبخندساده:
تنها چیزی که تغییر کرده بود فقط و فقط ظاهر برنامه بود . ی پوسته ی کاملا بدرد نخور.:قهقهه:
اگه فایل های فایرفاکس و ساینا رو کنار هم بزارید می بیند که دقیقا یکی هستن .
و اکثر چیزا هم تغییری نکرده .
درواقع کاری که اونها انجام دادن :
1- گشتن به دنبال سورس فایر فاکس
2- دانلود سورس
3 - فارسی سازی رابط کاربری و یکمی تغییرات جزیی
4- کامپایل مجدد
دستشون درد نکنه ولی خب حالا اینجا رو بخونید .
http://www.mehrnews.com/detail/News/2140769
توکلی با تاکید براینکه ایجاد و پشتیبانی از این سرویس در مرحله اول و با کمک بخش داخلی حدود 400 میلیون تومان هزینه دربر داشته است گفت: برای توسعه آتی و اصلاح و تغییرات ساختاری نیاز به 500 میلیون تا یک میلیارد تومان بودجه خواهیم داشت
:متعجب::متعجب::متعجب:
من دیگه حرفی ندارم.
دوستان نظرتاشون رو بگن.
بودجه کم نیست ؟
زیاد ترش کنیم؟
اگه جزیات بیشتر از مرورگر دارید هم بگید.
بخش تازه های دنیای کامپیوتر رو هزار بار گفتیم بزارید نظر بدیم نمی زارن که مجبور شدم اینجا بتاپیکم:گریه:
eshpilen
شنبه 13 مهر 1392, 12:38 عصر
یعنی قصد داشتن پنهان کنن که از فایرفاکس استفاده کردن؟
اگر اینطور بوده باشه که خیلی احمق بودن!
من از اولش هم حدس زدم که از فایرفاکس استفاده کردن؛ چون ساختن یک مرورگر مدرن قابل رقابت کار ساده ای نیست و از عهده یک نفر و دو نفر در زمان کوتاه هم فکر نمیکنم بربیاد.
returnx
شنبه 13 مهر 1392, 12:48 عصر
اصلا نیاز به دانلود و نصب نبود تا متوجه شیم این مرورگر در واقع همون فایرفاکس هست ، فقط کافی بود شما به صفحه افزونه ها می رفتید ، چطور میشه برای مرورگری که هنوز به صورت نهایی عرضه نشده ، افزونه ی معروفی مثل اسکریپت ممنوع عرضه میشه!؟
البته اینکه فایرفاکس رو تغییر دادند و عرضه کردند(به قول خودشون بومی سازی کردن) خیلی اشکال نداره چرا که پروژه های دیگه هم وجود دارند که همچین کار مشابه ای را انجام دادند...
اما چیزی که باعث تعجب میشه ، بودجه ای هست که برای اینکار هزینه شده!!(خیلی هم تعجب آوره!!)
و چیزی که باعث میشه جامعه توسعه دهندگان نرم افزار های ایرانی را هم زیر سوال ببره ، استفاده از برچسب ملی برای این پروژه هست که نمیدونم بر چه مبنایی استفاده شده!؟
نمیدونم یعنی نمیشد این چند صد ملیون هزینه میشد و مرورگری مستقل بر پایه webkit ساخته میشد ؟!
eshpilen
شنبه 13 مهر 1392, 12:50 عصر
نمیدونم یعنی نمیشد این چند صد ملیون هزینه بشه و مرورگری مستقل بر پایه webkit ساخته میشد ؟!
مگه webkit بهتره؟
fjm11100
شنبه 13 مهر 1392, 12:59 عصر
اینطوریه که بعضی از برنامه نویس ها میلیونر و بعضی ها هم مثل من آس و پاس و دریغ از یک پروژه 2زاری
returnx
شنبه 13 مهر 1392, 13:13 عصر
مگه webkit بهتره؟
کمی قابل پذیرش تر بود که اعلام بشه یک مرورگر مستقل ایرانی تولید شده ، حداقل داستان این بود که میشد تو توسعه Webkit هم مشارکت داشته باشند...
UfnCod3r
شنبه 13 مهر 1392, 13:28 عصر
حالا بودجه و ... ب کنار . من نمی دونم چرا هیچ وقت واقعیت رو نمی گن.:عصبانی++: بگین بلد نبودیم فقط توسنتیم یکمی کد ها رو تغییر بدیم .
غیر ایرانی ها وقتی مثلا میان لینوکس رو تغییر می دن بعد میان یه نسخه ازش بیرون می دن و می گن که این ی نسخه از لینوکسه و فلان
ولی تا اونجا که من دیدم ایرانی ها همش می گن : کاملا ایرانی بومی و ملی:قهقهه:
مثل همین گوشی ها بــــــــــــــــــــــــ ــــــوق. با چه رویی می گن کوشی های کاملا ایرانی. دوستم گوشی رو ریست کرد کلا همه چی چینی شد :قهقهه:
FastCode
شنبه 13 مهر 1392, 13:46 عصر
من روز اول پست رو گزارش کردم چون لایسنس MPL رو رعایت نکرده ولی کسی توجهی نکرد.
omidshaman
شنبه 13 مهر 1392, 19:20 عصر
جالبه حتی آیکون برنامه رو هم کپی زدن !!!
توکلی با تاکید براینکه ایجاد و پشتیبانی از این سرویس در مرحله اول و با کمک بخش داخلی حدود 400 میلیون تومان هزینه دربر داشته است
!!!!!!!!!!! ۴۰۰میلیون ؟!
حداقل میومدن از Webkit یا chromiumاستفاده می کردن از ۰ یک چیز جدید طراخی می کردن باز یکم ارزش داشت این چیه خداوکیلی !!!
ظاهرشم که از فایرفاکس بدتره کپی هم بلد نیست بکنن !!!
rezaricky
شنبه 13 مهر 1392, 19:46 عصر
دقیقا مثل سیستم عامل کاملا بومی قاصدک!
FastCode
شنبه 13 مهر 1392, 19:57 عصر
با ۴۰۰ میلیون حتما باید به تعداد کافی مهندس در مدت کافی حقوقی میدادند که حداقل یک نفر از اعضای این سایت چیزی راجع به پروژشون شنیده باشه.
ممکنه یه نفر بگه این پول کجا رفته؟
fjm11100
شنبه 13 مهر 1392, 20:17 عصر
سیستم عامل ملی، مرورگر ملی، اینترنت ملی، خودروی ملی و ...
یعنی کشته مرده این حس ناسیونالیستی و ملی گرایی خودمون هستم
youngold
شنبه 13 مهر 1392, 21:09 عصر
اینا مشکل هم نداشته باشن خودشون یکی میسازن
خود کفاییه دارن خدایی.. :چشمک:
با ۴۰۰ میلیون حتما باید به تعداد کافی مهندس در مدت کافی حقوقی میدادند که حداقل یک نفر از اعضای این سایت چیزی راجع به پروژشون شنیده باشه.
اون مهندس خیالی و کاملاً فرضی که همچین پولی به جیب زده که نمیزاره خبر جایی بره ، البته این مهندسین کاربلد هم که چنین پروژه عظیمی رو با افتخار به پایان رسوندند فکر کنم تعداد کافیشون دو سه نفره :d
esafb52
شنبه 13 مهر 1392, 21:23 عصر
الان در دنیا بحث مزیت نسبی هست بهترین گوشی دنیا رو زمانی نوکیا میزد ولی هنزفری رو ویتنام میزد حتی تو مستند های نشنال جئوگرافی دیدم موتور یه ماشین تو آلمان تولید میشد و بدنه در امریکا و انجا اسمبل میشد و قس علی هذا حالا ما گیر دادیم خودرو ملی یه چیزی شنیدم شاید جوک باشه شاید هم واقیعت میگن وقتی سمند سرعت 180 یا 200 بری میگه این است خودروی ملی!!!!!!!!!!!!!!!!!
mnvoh90
شنبه 13 مهر 1392, 21:46 عصر
یعنی واقعا این سوالتون جدی بود؟؟؟ اگر قرار بود حساب کتاب داشته باشیم که الان وضعمون این نبود
FastCode
شنبه 13 مهر 1392, 22:16 عصر
یعنی واقعا این سوالتون جدی بود؟؟؟ اگر قرار بود حساب کتاب داشته باشیم که الان وضعمون این نبود
FTR:من وقتی جمله های طولانی با رعایت همهی حالتها و توضیحات کامل مینویسم معمولا دارم جدی صحبت میکنم.
پس آره.کاملا جدی بود.
fjm11100
شنبه 13 مهر 1392, 23:18 عصر
یه چیزی شنیدم شاید جوک باشه شاید هم واقیعت میگن وقتی سمند سرعت 180 یا 200 بری میگه این است خودروی ملی!!!!!!!!!!!!!!!!!
اون صدای عزراییله که داره برای فرشته های دیگه از آخرین تکنولوژی جانگیری صحبت میکنه!!!
UfnCod3r
یک شنبه 14 مهر 1392, 08:23 صبح
بودجه ای که اینا دارن بیل گیتس نداره :قهقهه:
ی نکته جالب هم اینه که هردفعه که هرچی می سازن از واژه نخستین استفاده می کنن.
تا حالا صد تا بازی دفاع مقدسی ساخته شده هر دفعه هم می گن رونمایی از اولین بازی رایانه ای در حوزه دفاع مقدس .:متفکر:
این بدون شرحه :لبخند:
http://www.destructionoperations.com/MainPage.htm
http://www.destructionoperations.com/DestructionOperations1/GameMakers.htm
eshpilen
یک شنبه 14 مهر 1392, 08:24 صبح
اصلا نیازی به نسخهء ملی چنین چیزهایی نیست.
نرم افزار آزاد/بازمتن رو واسه همین ساختن که مال همه باشه.
و اینکه هرکس بره دوباره خودش از هرچیزی یدونه درست کنه، اتلاف وقت و انرژیه.
اگر تغییرات و بومی سازی بیشتری لازمه خب نهایت همون بازمتن رو Fork میکنید کاستومایز میکنید و غیره.
alireza es
یک شنبه 14 مهر 1392, 10:50 صبح
بودجه ای که اینا دارن بیل گیتس نداره :قهقهه:
ی نکته جالب هم اینه که هردفعه که هرچی می سازن از واژه نخستین استفاده می کنن.
تا حالا صد تا بازی دفاع مقدسی ساخته شده هر دفعه هم می گن رونمایی از اولین بازی رایانه ای در حوزه دفاع مقدس .:متفکر:
این بدون شرحه :لبخند:
http://www.destructionoperations.com/MainPage.htm
http://www.destructionoperations.com/DestructionOperations1/GameMakers.htm
18 ماه ساختش وقت برده؟؟IGI رو تو 6 ماه درست کردن گرافیکش حتی به IGI هم نمیرسه! گاهی وقعا افسوس میخورم که برنامه نویسای با استعداد(مثل من:لبخند:)دارن حیف میشن نمونش اعضای این وبسایت که اگه باهم متحد بشن یه بازی میسازن که هزار تا بازی خارجی رو میزاره پشتش ! حداقل آبرومونو نمیبره
تا حالا 200 تا بازی دفاع مقدس،حزب الله و ..... ساختن که گرافیکشون یکی از یکی بدتر بود. این حرفو میزنم بین خودمون باشه یه بازی بود به نام حمله به تلاویو که شبیه انگری بیردز درست کرده بودن و موشک هارو مثل تیرو کمان به تلاویو پرت میکردیم و اگه میخورد به فلسطین game over می شدیم :D جالبه که بدونین 17 تا جیزه ملی برده بود و میخواستن ببرنش به نمایشگاه های خارجی(مثلا E3)
قرار بود تلافی بتل فیلد 3 باشه که به ایران حمله میکنن نمیدونم چه ربطی به تلاویو داشت!!!
چه افتخاری هم میکنن !!!
اگه جدی حرف بزنیم واقعا هدفشون از ساخت این بازی ها چیه؟؟ میخوان برنامه نویسای ایرانیو مسخره کنند؟میخوان بگن که ما اندازه جلبک هم نمیفهمیم و بلد نیستیم؟یا مثلا این مرورگر،سیستم عامل ملی و هزار تا ننگ دیگه که به ما میخوره و مارو مضحکه دنیا کرده حتی نمیخوام تصور کنم که این بازی رو یه خارجی ببینه(خدایا مارو از اون روز محافظت کن)
ایمان اختیاری
جمعه 19 مهر 1392, 11:44 صبح
چند تا dll رو برید نیگا کنید همشون مال شرکت معظم موزیلاس.... نکنه این شرکت رو هم باید جزو افتخارات ملی مون ثبت کنیم ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.