youngold
شنبه 13 مهر 1392, 15:21 عصر
http://barnamenevis.org/showthread.php?422378-%D8%B3%D8%A6%D9%88-%D8%B3%D9%85-%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%BA%D9%84-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%88%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B1%D8%AF
و مباحث مشابه .
همه صحیح ، فقط یک نکاتی رو اضافه کنم :
در سایر مشاغل هم هم تراز این مسائل وجود داره ...
نیاز های خودتون رو بسنجین،تجربه ثابت کرده(حداقل برای من به عنوان شخصی که تولید نرم افزار اولین کارش نبوده که بگه فقط این خوبه و تنها و آخرین کارش هم نیست) این حرفا کلی تر از اونیه که در عمل به شخص شما کمک کنه
نهایتاً میخوام بگم ،همه جا پره از این حرفا بهتره مدیران در این رابطه یه اطلاعیه کلی بزنن و موزه بحث ها رو از قضاوت به آگاهی تغییر بدن (حداقل برای افراد مبتدی که به همین مباحث تکیه میکنند) :چشمک:
اما برای شناخت نسبت به محیط خوبه در همین حد فقط.
از این همه مباحث تکراری که مدیریتش هم سنگینه خلاص میشین
و مباحث مشابه .
همه صحیح ، فقط یک نکاتی رو اضافه کنم :
در سایر مشاغل هم هم تراز این مسائل وجود داره ...
نیاز های خودتون رو بسنجین،تجربه ثابت کرده(حداقل برای من به عنوان شخصی که تولید نرم افزار اولین کارش نبوده که بگه فقط این خوبه و تنها و آخرین کارش هم نیست) این حرفا کلی تر از اونیه که در عمل به شخص شما کمک کنه
نهایتاً میخوام بگم ،همه جا پره از این حرفا بهتره مدیران در این رابطه یه اطلاعیه کلی بزنن و موزه بحث ها رو از قضاوت به آگاهی تغییر بدن (حداقل برای افراد مبتدی که به همین مباحث تکیه میکنند) :چشمک:
اما برای شناخت نسبت به محیط خوبه در همین حد فقط.
از این همه مباحث تکراری که مدیریتش هم سنگینه خلاص میشین