forestasphalt
شنبه 13 مهر 1392, 22:44 عصر
با سلام
من یه سری رکورد دارم حدود 350 هزار تا
یه حلقه گذاشتم و اطلاعات رو میخونم
مجبورم هر آیدی (10 رقمی) رو که اضافه میکنم با این n آیدی رکورد خونده شده توسط حلقه مقایسه کنم اگر آیدی تکراری بود آپدیت کنم و اگر تکراری نبود به مجموعه اضافه کنم ،ابتدای حلقه سرعت مناسبی دارم و لی هر چقدر به طرف اضافه شدن شمارنده حلقه میرم کند تر میشه و دلیلش هم اینه که با اعداد بیشتری مقایسه میکنم
من این ایدی هایی مورد نظر رو در دیکشنری قرار دارم وآیدی مورد نظر رو با دیکشنری مقایسه میکنم ،با لیست هم امتحان کردم ولی سرعت فرق چندانی نکرد!
میخواستم ببینم راه بهتری وجود داره برای مقایسه کردن این جور موراد؟
چیزی که به ذهنه خودم میرسم اینه که الگوریتم هایی مثل جستجوی باینری استفاده کنم و باعث بشه تعداد مقایسه هام به شدت پایین بیاد
در حال حاظر از ()linq firstordefault استفاده میکنم
الگوریتم های مثل باینری از متد هایی مانند firstordefault سریعتر هست؟
با تشکر
من یه سری رکورد دارم حدود 350 هزار تا
یه حلقه گذاشتم و اطلاعات رو میخونم
مجبورم هر آیدی (10 رقمی) رو که اضافه میکنم با این n آیدی رکورد خونده شده توسط حلقه مقایسه کنم اگر آیدی تکراری بود آپدیت کنم و اگر تکراری نبود به مجموعه اضافه کنم ،ابتدای حلقه سرعت مناسبی دارم و لی هر چقدر به طرف اضافه شدن شمارنده حلقه میرم کند تر میشه و دلیلش هم اینه که با اعداد بیشتری مقایسه میکنم
من این ایدی هایی مورد نظر رو در دیکشنری قرار دارم وآیدی مورد نظر رو با دیکشنری مقایسه میکنم ،با لیست هم امتحان کردم ولی سرعت فرق چندانی نکرد!
میخواستم ببینم راه بهتری وجود داره برای مقایسه کردن این جور موراد؟
چیزی که به ذهنه خودم میرسم اینه که الگوریتم هایی مثل جستجوی باینری استفاده کنم و باعث بشه تعداد مقایسه هام به شدت پایین بیاد
در حال حاظر از ()linq firstordefault استفاده میکنم
الگوریتم های مثل باینری از متد هایی مانند firstordefault سریعتر هست؟
با تشکر