View Full Version : دو سوال مهم درابطه با طراحی سایت دوزبانه و کپی رایت طراح
omidabedi
یک شنبه 14 مهر 1392, 11:33 صبح
با سلام
قیمت سایت دوزبانه چگونه محاسبه میکنید؟
50% قیمت یک زبانه عایا؟؟
بعد در صورتی که کارفرما درخواست بده کپی رایت طراح برداشته (مبلغ سایت حدود 2 میلیون) چقدر باید اضاف بشه چون همونجور که میدونید با این لینک چندتا مشتری دیگه هم میان و باید مبلغ بالایی باشه
mehbod.rayaneh
یک شنبه 14 مهر 1392, 22:57 عصر
درود
برای هر زبان اضافه 60% قیمت تمام شده!
برای کپی رایت خودم شخصا باهاشون راه میام! ولی درستش اینه ک 1 مبلغی برای حذف کپی رایت سازنده ازشون دریافت کنم!
بقیه دوستان چرا نظر نمیدن!؟ :-/
omidabedi
یک شنبه 14 مهر 1392, 23:22 عصر
مرسی از پاسخ.
اما بنظرتون 60 درصد زیاد نیست؟
مثلا طرف 2م قرارداده یک زبانه میشه باید 3م 200 هزار بپردازه یکم عادلانه بنظر نمیاد.
من خودم که 30% گذاشتم اما بجاش سر کپی رایت کوتاه نمیام
بنظر من برای حذف کپی رایت باید نسبت به سایت قیمت داد مثلا سایت شخصی که 500 هزار مثلا هست زیاد مهم نیست اما سایتی با کارائی بالا نباید کمتر از مبلغ قرارداد برای حذف کپی رایت گرفت
mnvoh90
یک شنبه 14 مهر 1392, 23:27 عصر
منظور از زبان چیه اینجا؟ فارسی و ...؟
omidabedi
یک شنبه 14 مهر 1392, 23:28 عصر
سایت دو زبانه
مثلا هم انگلیسی داشته باشه هم فارسی مثل بعضی سایت های خبری بزرگ
Omid Jackson
دوشنبه 15 مهر 1392, 00:01 صبح
تا جایی که من میدونم اون درصد از پول قالب حساب میشه نه کل سایت
omidabedi
دوشنبه 15 مهر 1392, 00:16 صبح
تا جایی که من میدونم اون درصد از پول قالب حساب میشه نه کل سایت
قالب باید هم rtl باشه هم ltr
اما نوشته های سایت چی؟؟
پنل مدیریت ؟؟
مدیریت محتوا؟؟؟
قالب فقط 1 مورد هست
mnvoh90
دوشنبه 15 مهر 1392, 14:54 عصر
سایت دو زبانه
مثلا هم انگلیسی داشته باشه هم فارسی مثل بعضی سایت های خبری بزرگ
یعنی من یک سایت طراحی کنم به قیمت x تومن و بعد بخوام دو زبانش کنم 0.5x تمون دیگه هم می گیرم؟؟؟ فکر نکنم اینجوری باشه!!! الان مثلا من این سایت رو طراحی کردم (http://kpaste.ir/fa) اضافه کردن یه زبان جدید کلا ۳، ۴ ساعت وقت می خواد حالا دیگه فکر نکنم اون قدر هزینه بگیرن بابت این کار
mnvoh90
دوشنبه 15 مهر 1392, 14:55 عصر
البته من قیمت بازار که دستم نیست اتفاقا هم خوشحال میشم اینجوری باشه :لبخند:
refugee
دوشنبه 15 مهر 1392, 19:09 عصر
امید جان بستگی به کار تو داره .
1. قیمت دو میلیون گرفتی بابت چه خدماتی ؟ ( فقط طراحی سایت یا ساخت مدیریت محتوا ؟ اگر مدیریت محتوا بوده چه امکاناتی ؟ )
2. اگر بخواهی تمامی پنل ها رو (منظور مدیریت محتوا است ) انگلیسی کنی و کاملا چپ چین و تنظیم با تمامی پلاگین ها و .. و قالب شکیل انگلیسی که خب اون 60 درصدی که مهبود ( معبود , محبود , :D من با این پسر مشکل دارم سر اسمش ) گفت . واقعا خوبه و منصفانه است .
3. در مورد حذف کپی رایت هم من پیشنهاد میکنم 20 درصد کل هزینه رو بگیرید . شایدم کمتر . این دست شماست و قیمت خاصیی فکر نکنم داشته باشه.
نظر بنده بود .
omidabedi
دوشنبه 15 مهر 1392, 19:55 عصر
امید جان بستگی به کار تو داره .
1. قیمت دو میلیون گرفتی بابت چه خدماتی ؟ ( فقط طراحی سایت یا ساخت مدیریت محتوا ؟ اگر مدیریت محتوا بوده چه امکاناتی ؟ )
2. اگر بخواهی تمامی پنل ها رو (منظور مدیریت محتوا است ) انگلیسی کنی و کاملا چپ چین و تنظیم با تمامی پلاگین ها و .. و قالب شکیل انگلیسی که خب اون 60 درصدی که مهبود ( معبود , محبود , :D من با این پسر مشکل دارم سر اسمش ) گفت . واقعا خوبه و منصفانه است .
3. در مورد حذف کپی رایت هم من پیشنهاد میکنم 20 درصد کل هزینه رو بگیرید . شایدم کمتر . این دست شماست و قیمت خاصیی فکر نکنم داشته باشه.
نظر بنده بود .
سایت خیلی جامعی هست اما خب من معیارم برای قیمت دادن فرق میکنه
مثلا برای فروشگاه چون قرار هست درامدزا باشه بالا میگم هرچند که خیلی ساده با cms درش بیارم.
یه مورد دیگه
منظور از دوزبانه تنها ترجمه ی متون نیست
بنظرم کپی رایت مهمه و راهی برای تبلیغ
اما واقعا باید به جامعه ی طراحی سایت و قیمتگذاری ها سروسامانی بدن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.