samira2006
سه شنبه 15 فروردین 1385, 23:41 عصر
rst.Open "book", cn, adOpenKeyset, adLockPessimistic, adcmdtabel
With cm
.ActiveConnection = cn
.CommandText = "SELECT * FROM book WHERE codeb = ¿ "
.CommandType = adCmdText
End With
With pr
.Type = adInteger
.Direction = adParamInput
.Value = Val(s1)
End With
Set rst = cm.Execute
من هنوزم که هنوزه برای گزارش گیری پویا مشکل دارم یکی از دوستان گفته بودند یک گزارش با فیلدهای مشابه نتیجه جستجو تهیه کنید و بعد با مثال های قبلی آنها را بهم ربط بدم من می خوام بدونم این گزارش را باید با کدام بانک اطلاعاتی درست کنم خواهش میکنم من را راهنمایی کنید.تیکه برنامه های جستجوی من مثل بالا هست قابل توجه است که من داخل بانک اطلاعاتی خود هیچ query ندارم خواهش میکنم من را کمک کنید دوهفته دیگه ارائه پروژه دارم البته من جستجوهای عادی که توسط خود دستورات vb انجام میشود را نیز دارم که نتیجه آنها نیز در یک رکوردست ریخته می شود.
With cm
.ActiveConnection = cn
.CommandText = "SELECT * FROM book WHERE codeb = ¿ "
.CommandType = adCmdText
End With
With pr
.Type = adInteger
.Direction = adParamInput
.Value = Val(s1)
End With
Set rst = cm.Execute
من هنوزم که هنوزه برای گزارش گیری پویا مشکل دارم یکی از دوستان گفته بودند یک گزارش با فیلدهای مشابه نتیجه جستجو تهیه کنید و بعد با مثال های قبلی آنها را بهم ربط بدم من می خوام بدونم این گزارش را باید با کدام بانک اطلاعاتی درست کنم خواهش میکنم من را راهنمایی کنید.تیکه برنامه های جستجوی من مثل بالا هست قابل توجه است که من داخل بانک اطلاعاتی خود هیچ query ندارم خواهش میکنم من را کمک کنید دوهفته دیگه ارائه پروژه دارم البته من جستجوهای عادی که توسط خود دستورات vb انجام میشود را نیز دارم که نتیجه آنها نیز در یک رکوردست ریخته می شود.