ورود

View Full Version : ببخشید دوباره گزارش گیری پویا

samira2006
سه شنبه 15 فروردین 1385, 23:41 عصر
rst.Open "book", cn, adOpenKeyset, adLockPessimistic, adcmdtabel
With cm
.ActiveConnection = cn
.CommandText = "SELECT * FROM book WHERE codeb = ¿ "
.CommandType = adCmdText
End With
With pr
.Type = adInteger
.Direction = adParamInput
.Value = Val(s1)
End With
Set rst = cm.Execute
من هنوزم که هنوزه برای گزارش گیری پویا مشکل دارم یکی از دوستان گفته بودند یک گزارش با فیلدهای مشابه نتیجه جستجو تهیه کنید و بعد با مثال های قبلی آنها را بهم ربط بدم من می خوام بدونم این گزارش را باید با کدام بانک اطلاعاتی درست کنم خواهش میکنم من را راهنمایی کنید.تیکه برنامه های جستجوی من مثل بالا هست قابل توجه است که من داخل بانک اطلاعاتی خود هیچ query ندارم خواهش میکنم من را کمک کنید دوهفته دیگه ارائه پروژه دارم البته من جستجوهای عادی که توسط خود دستورات vb انجام میشود را نیز دارم که نتیجه آنها نیز در یک رکوردست ریخته می شود.

meh_secure
سه شنبه 15 فروردین 1385, 23:53 عصر
ای بابا شما هم که کشتید مارو. تو چه محیطی کار می کنید و با کدام نسخه از کریستال ؟؟؟

ali_kolahdoozan
چهارشنبه 16 فروردین 1385, 05:41 صبح
خوب چرا می زنیدش . این پویایی که منظور شماست یعنی ورود یک query به crystal یعنی نمایش یکسری رکورد خاص ؟ اگه منظورتون اینه بگید تا مشگل رو حل کنم

samira2006
چهارشنبه 16 فروردین 1385, 22:24 عصر
من بدبخت گیر کردم توی این پروژه منظورم اینه که من می خوام یک رکوردست ر ا که محتوای رکوردهای خاصیه (نتیجه جستجویی که با sql نوشته شد ) برنامه اش را بالا نوشتم که به گزارشم بفرستم خواهش می کنم کمکم کن من خیلی خسته شدم.

programmermp
پنج شنبه 17 فروردین 1385, 18:29 عصر
من بدبخت گیر کردم توی این پروژه منظورم اینه که من می خوام یک رکوردست ر ا که محتوای رکوردهای خاصیه (نتیجه جستجویی که با sql نوشته شد ) برنامه اش را بالا نوشتم که به گزارشم بفرستم خواهش می کنم کمکم کن من خیلی خسته شدم.

با سلام

خوب دوست عزیز اشکال عمده شما اینه که شما یک سری رکورد خاصی را فیلتر می کنید و در دیتاست قرار می دهید خوب به نظر شما آیا این رکوردهای فیلتر شده در جدول یا یک کوئری قرار دارد

که کریستال بتواند از آن گزارش تهیه کند بنابراین شما باید رکورد های فیلتر شده را با دستور
در یک جدول جدید قرار دهید سپس گزارش خودتون را براساس آن جدول تهیه کنید INSERT TO

موفق باشید

ali_kolahdoozan
پنج شنبه 17 فروردین 1385, 22:28 عصر
ای بابا شما هم راه حل می دیدها . در net. می شه به گزارشات کریستال شرط رو پاس داد

CrystalReport1 myrp= new CrystalReport1();
myrp.RecordSelectionFormula = "code_melk>100";