ورود

View Full Version : استیمول سافت

saharsaadat
دوشنبه 15 مهر 1392, 12:52 عصر
در سی شارپ از کامپوننت استمول سافت استفاده کردم و گزارشم رو ایجاد کردم .با دستور regdata و show گزارش رو میارم حالا برای رفرش چه دستوری باید زد؟

fakhravari
دوشنبه 15 مهر 1392, 16:05 عصر
رفرش نداره.
دوباره باید بایند کنید.

saharsaadat
سه شنبه 16 مهر 1392, 13:32 عصر
مگه دستور regdata دوباره بایند رو انجام نمیده؟

fakhravari
سه شنبه 16 مهر 1392, 16:18 عصر
regdata برای اد کردن دیتاتیبل های جدید است
که بشه چند جدول داشته باشیم

saharsaadat
چهارشنبه 17 مهر 1392, 13:47 عصر
من یه فرم ورود اطلاعات دارم که بر اساس اون گزارش بگیرم یه کامند تعریف کردم که تکستش رو با دستور سلکت پر کردم و نتیجه کوئری رو در دیتا ریدر پر کردم و یک دیتا تیبل رو با اون ریدر لود کردم و با دستور (stireport1.regdata(t و stireport1.show گزارش رو فراخوانی کردم . از اون طرف در دیزاین stireport یک ارتباط جدید و یک منبع داده جدید تعریف کردم و ظاهر گزارش رو چیدم. حالا وقتی برنامه رو اجرا میکنم تو گزارش کل تیبل رو میاره. با وجود اینکه وقتی در فرم همان دیتا تیبل رو در دیتا سورس یک گرید قرار میدهم اطلاعات درست نمایش داده می شود. حالا شما بفرمایید اشتباهم کجاست.ممنون

saharsaadat
چهارشنبه 17 مهر 1392, 13:50 عصر
من یه فرم ورود اطلاعات دارم که بر اساس اون گزارش بگیرم یه کامند تعریف کردم که تکستش رو با دستور سلکت پر کردم و نتیجه کوئری رو در دیتا ریدر پر کردم و یک دیتا تیبل رو با اون ریدر لود کردم و با دستور(stireport1.regdata(t و سپس stireport1.show گزارش رو فراخوانی کردم . از اون طرف در دیزاین stireport یک ارتباط جدید و یک منبع داده جدید تعریف کردم و ظاهر گزارش رو چیدم. حالا وقتی برنامه رو اجرا میکنم تو گزارش کل تیبل رو میاره. با وجود اینکه وقتی در فرم همان دیتا تیبل رو در دیتا سورس یک گرید قرار میدهم اطلاعات درست نمایش داده می شود. حالا شما بفرمایید اشتباهم کجاست.ممنون

fakhravari
چهارشنبه 17 مهر 1392, 19:40 عصر
2 روش میشه کار کرد
بایند مستقیم از sql و باید از دیتاتیبل از سمت کد
انتخاب باشماست

saharsaadat
شنبه 20 مهر 1392, 07:30 صبح
خیلی ممنون از جوابتون.میشه لطف کنید دستور بایند کردن رو بنویسید.ممنون