ورود

View Full Version : کامپوننتی برای تقویم شمسی

RAMA2009
سه شنبه 16 مهر 1392, 13:58 عصر
سلام یه کامپوننت مثل شی DateTimePicker از کامپوننت Codejock.Controls.v12.0.0.ocx ، برای تقویم شمسی کسی سراغ داره؟
که حالت کمبو باکسی داشته باشه و کاربر بتونه تا تاریخ روز جاری و روزهای قبل رو انتخاب بکنه.

syamak01
یک شنبه 21 مهر 1392, 20:34 عصر
سلام
یک کنترل ocx در زیر قرار می دهم که خودم نوشتم
تاریخ رو به صورت شمسی در متغیری از نوع string در خاصیت Text کنترل ذخیره میکنه و نمایش میده
همان تاریخ رو بصورت میلادی در متغیری از نوع Date در خاصیت UDate کنترل ذخیره میکنه
اگه باگ داشت یا خاصیت دیگه ای مورد نظر بود اطلاع بدید.

RAMA2009
یک شنبه 21 مهر 1392, 21:41 عصر
سلام خوبه
از لحاظ طراحی خیلی شیک و خوبه.
ولی چند تا مسئله هست که بهتون میگم:
1 - اصلا حالتی رو در نظر نگرفتین که کاربر در زمان اجرا با صفحه کلید اطلاعات رو وارد بکنه.
رویداد کی پرس و کلیک هم نداره.
2 - در زمان کد نویسی نمیشه تاریخ خاصی رو بهش نسبت داد، از طریق خاصیت تکست مقدار دادم ولی نشد.
3 - به صورت جداگانه در زمان کد نویسی یا اجرا نمیتونیم فیلدهای روز،ماه،سال رو مقدار دهی کنیم یا بدست بیاریم.
پیشنهاد:
4 - خوب میشه که این امکان رو داشته باشه که سال و یا ماه رو به صورت پیش فرض یا دیفالت بشه واسش مقدار داد. تا کاربر دائم مجبور نباشه ماه و سال رو وارد کنه. و همون روز و یا فقط روز و ماه رو وارد بکنه.

syamak01
دوشنبه 22 مهر 1392, 21:49 عصر
سلام خوبه
از لحاظ طراحی خیلی شیک و خوبه.
ولی چند تا مسئله هست که بهتون میگم:
1 - اصلا حالتی رو در نظر نگرفتین که کاربر در زمان اجرا با صفحه کلید اطلاعات رو وارد بکنه.
رویداد کی پرس و کلیک هم نداره.
2 - در زمان کد نویسی نمیشه تاریخ خاصی رو بهش نسبت داد، از طریق خاصیت تکست مقدار دادم ولی نشد.
3 - به صورت جداگانه در زمان کد نویسی یا اجرا نمیتونیم فیلدهای روز،ماه،سال رو مقدار دهی کنیم یا بدست بیاریم.
پیشنهاد:
4 - خوب میشه که این امکان رو داشته باشه که سال و یا ماه رو به صورت پیش فرض یا دیفالت بشه واسش مقدار داد. تا کاربر دائم مجبور نباشه ماه و سال رو وارد کنه. و همون روز و یا فقط روز و ماه رو وارد بکنه.

با تشکر از شما

1- این کنترل را اساسا برای انتخاب تاریخ با موس طراحی کردم
2- سه تا خاصیت به نام های ShamsiYear As Integer,ShamsiMonth As Integer,ShamsiDay As Integer را اضافه کردم که میشه تاریخ مورد نظر را به کنترل نسبت داد.
3- در این ویرایش و در ویرایش قبلی هم می شد در زمان اجرا با کلیک بر روی متن ماه یا سال ، ماه یا سال مورد نظر را از combo باز شده انتخاب کرد.
4- در ویرایش جدید تاریخ پیش فرض را در صورتی که خاصیت ShamsiDayمقدار دهی نشده باشه بوسیله تابع Now از سیستم می گیره و انتخاب روز را با استفاده از دبل کلیلک به کار بر واگذارشده.

- البته همانطور که در تاپیک قبل اشاره کردم تاریخ انتخاب شده بصورت میلادی در خاصیتUDate ذخیره میشه که با توابع تاریخ VB و روال های تبدیل تاریخ میلادی به شمسی اطلاعات مورد نظر از قبیل روز و ماه و سال و ... قابل استخراج می باشد.

البته این کنترل هنوز چند تا مشکل دیگه هم داره که دارم روش کارمیکنم.

RAMA2009
سه شنبه 23 مهر 1392, 12:07 عصر
فرض کن مثلا کاربر به این شکل تاریخ رو توی کمبو وارد میکنه:
22/7/92
این کمبو باید بتونه خودش تحلیل بکنه و تاریخ رو به این شکل تبدیل بکنه:
1392/07/22
درضمن کاربر باید دستش باز باشه که بعد از ثبت تاریخ، وقتی مثلا اینتر رو توی این کمبو میزنه، بتونه فوکوس رو به کنترل دیگه ای منتقل کنه.
شما فرض کن اصلا برای کار با این کنترل، ما ماوس نداریم.
ببخشید دوست عزیز ولی اینارو واسه این میگم که کنترلتون بین این همه کنترلی که دانلود کردم از همه بهتر باشه، یه کنترل قابل اعتماد و مطمئنی باشه که تمام حالت ها رو پیش بینی کرده باشه.
و واقعا هم تا الان به نظرم از همشون بهتر بوده.

syamak01
چهارشنبه 24 مهر 1392, 08:51 صبح
فرض کن مثلا کاربر به این شکل تاریخ رو توی کمبو وارد میکنه:
22/7/92
این کمبو باید بتونه خودش تحلیل بکنه و تاریخ رو به این شکل تبدیل بکنه:
1392/07/22
درضمن کاربر باید دستش باز باشه که بعد از ثبت تاریخ، وقتی مثلا اینتر رو توی این کمبو میزنه، بتونه فوکوس رو به کنترل دیگه ای منتقل کنه.
شما فرض کن اصلا برای کار با این کنترل، ما ماوس نداریم.
ببخشید دوست عزیز ولی اینارو واسه این میگم که کنترلتون بین این همه کنترلی که دانلود کردم از همه بهتر باشه، یه کنترل قابل اعتماد و مطمئنی باشه که تمام حالت ها رو پیش بینی کرده باشه.
و واقعا هم تا الان به نظرم از همشون بهتر بوده.

از حسن نظر شما بسیار متشکرم
-در مورد فرمت تاریخ علاوه بر نمومه هایی که شما اشاره کردید حالت های بسیار مختلف دیگه ای هم داریم
- در مورد تغییر فوکوس هم حق باشماست( از نظر من هم کنترل کامل باید رویداد های کیبورد را داشته باشد.)
روی هر دو مورد دارم کار می کنم نتیجه را بعد از تکمیل شدن براتون رو تالار آپلود خواهم کرد.( امیدوارم خیلی طولانی نشه)

RAMA2009
چهارشنبه 24 مهر 1392, 09:34 صبح
موفق باشید دوست عزیز. منتظرم.

oms336
چهارشنبه 15 آبان 1392, 13:41 عصر
از حسن نظر شما بسیار متشکرم
-در مورد فرمت تاریخ علاوه بر نمومه هایی که شما اشاره کردید حالت های بسیار مختلف دیگه ای هم داریم
- در مورد تغییر فوکوس هم حق باشماست( از نظر من هم کنترل کامل باید رویداد های کیبورد را داشته باشد.)
روی هر دو مورد دارم کار می کنم نتیجه را بعد از تکمیل شدن براتون رو تالار آپلود خواهم کرد.( امیدوارم خیلی طولانی نشه)

سلام دوست عزيز
من هم فكر ميكنم كامپوننت DPiker_Fa1 از بقيه مشابه هاي خودش بهتر است
راستش من ميخواستم يك همچين چيزي را از اول بنويسم ولي وقتي Ocx شما رو ديدم ديگه تنبلي ام امد!
ولي من خيلي منتظر تكميل اون شدم
اگه ديگه نميخواهيد اونو تكميل كنيد ، من ميتونم براتون ادامه اش بدم

متشكرم
اميد
oms336@gmail.com

syamak01
چهارشنبه 15 آبان 1392, 19:37 عصر
با تشکر از قبول زحمت شما
سورس کنترل را براتون ایمیل کردم.

RAMA2009
شنبه 18 آبان 1392, 00:01 صبح
لطفا پس از کامل شدنش اینجا قرار بدین. ممنون.