ورود

View Full Version : OGRE چیست ؟ کمک کنید

gameanimator
سه شنبه 16 مهر 1392, 15:14 عصر
سلام . من این سوال رو دارم همه جا می پرسم . من دانشجوی کامپیوترم و استادمون گفته یک مقاله در مورد ogre و نحوه نصب اون براش ببرم . 4 نمره هم داره .
یکمی تحقیق کردم و لی اصلاً بلد نیستم نصبش کنم می دونم موتور بازی سازیه خواهشاً اگه منبع فارسی هست بزارید اگه نیست انگلیسی بزارید

ممنون وقتی که گذاشتید

Sepehr M
چهارشنبه 17 مهر 1392, 17:02 عصر
فکر کنم یه موتور گرافیکیه که وظیفه ی رندر کردن رو به عهده داره...

GAME_BUILDER
جمعه 19 مهر 1392, 09:45 صبح
برو تو این وبلاگ pge3d.mihanblog.com بعد تو قسمت سمت راست نوشته ogre 1 دونه کتابه برو دانلودش کن

brightening-eyes
جمعه 19 مهر 1392, 19:10 عصر
ogre در حقیقت یه کتابخونه برا رندر کردن گرافیک 3 بعدیه
یه کتابخونه خیلی قوی که تو خیلی از گیم انجینا ازش استفاده میشه
یه کتابخونه خیلی خوب و متنباز
میتونی از
اینجا (www.ogre3d.org)
هم دانلودش کنی هم نحوه نصبشو ببینی هم نحوه کار باهاشو یاد بگیری: ولی همش انگلیسیه

mohammadali1375
دوشنبه 22 مهر 1392, 15:30 عصر
اگر یک انجین گرافیک ( انجین گیم نیست )‌ هست که به صورت رایگان در اختیار عموم قرار داره. با DirectX و OpenGL رندر میده نوشته شده. باید به پروژه لینکش کنید و ازش استفاده کنید

brightening-eyes
دوشنبه 22 مهر 1392, 18:17 عصر
ogre به صورت 3D هسش

GAME_BUILDER
دوشنبه 22 مهر 1392, 23:28 عصر
نمیشه گفت موتور گرافیکی یا api گرافیکی چون تقریبا انجینه و اگر تو ویکی ها و کلا معرفی ها نگاه کنین به اسم گیم انجین شناخته شده منتها از فیزیک و صدا استفاده نشده و همینطور اسکریپت انجین یعنی شما به جای اینکه برین نمیدونم اپن جی ال یا دایرکت ایکس یاد بگیرین و تازه بیاین باهاش انجین بسازین اگری کارتون رو راحت کرده
در ضمن اینم بگم هرچقدر که با دایرکت ایکس یا ... کار کنین نمیتونین به پای اگری برسین چون سازنده هاش به 30 نفر و شایدم بیشتر میرسن و هرکدوم دکترای نرم افزار هستن و کمترینشون 8 سال صابقه ی کد نویسی انجین داره پس رقابت کردن یه چیز الکیه و استفاده از اگری کار مناسبیه

Vitallity
سه شنبه 23 مهر 1392, 02:35 صبح
سلام . من این سوال رو دارم همه جا می پرسم . من دانشجوی کامپیوترم و استادمون گفته یک مقاله در مورد ogre و نحوه نصب اون براش ببرم . 4 نمره هم داره .
یکمی تحقیق کردم و لی اصلاً بلد نیستم نصبش کنم می دونم موتور بازی سازیه خواهشاً اگه منبع فارسی هست بزارید اگه نیست انگلیسی بزارید

نحوه نصب OGRE رو همراه با تصویر و خیلی راحت می‌تونی از داخل خود سایتش استفاده کنی: نحوه تنظیم OGRE و Visual studio 2010 (http://www.ogre3d.org/tikiwiki/Installing+the+Ogre+SDK)
OGRE مخفف Object-Oriented Graphics Rendering Engine، یک SDK (Software Development Kit) بسته توسعه نرم‌افزار هست. که با اون می‌تونی برای پردازش محیط 3 بعدی استفاده کنی, OGRE هم از DirectX و OpenGL پشتیبانی می‌کنه. یکی از بهترین محصولاتی هم که باهاش تولید شده بازی ایرانی گرشاسپ (http://garshasp.com) هست(که احتمالاً دیدی). اما همونطور که از اسمش معلومه یه Graphic rendering engine هست. و امکاناتی مثل هوش مصنوعی، پردازنده فیزیک، صدا یا حتی editor رسمی نداره... پس Game engine نیست! برای شروع یادگیری OGRE هم وب سایت خودش آموزش‌های خیلی خوبی رو داره که از این لینک (http://www.ogre3d.org/tikiwiki/tiki-index.php?page=Tutorials)قابل دسترسی هست.

نمیشه گفت موتور گرافیکی یا api گرافیکی چون تقریبا انجینه و اگر تو ویکی ها و کلا معرفی ها نگاه کنین به اسم گیم انجین شناخته شده منتها از فیزیک و صدا استفاده نشده و همینطور اسکریپت انجین یعنی شما به جای اینکه برین نمیدونم اپن جی ال یا دایرکت ایکس یاد بگیرین و تازه بیاین باهاش انجین بسازین اگری کارتون رو راحت کرده
در ضمن اینم بگم هرچقدر که با دایرکت ایکس یا ... کار کنین نمیتونین به پای اگری برسین چون سازنده هاش به 30 نفر و شایدم بیشتر میرسن و هرکدوم دکترای نرم افزار هستن و کمترینشون 8 سال صابقه ی کد نویسی انجین داره پس رقابت کردن یه چیز الکیه و استفاده از اگری کار مناسبیه
باعث افتخاره اگر منبع اطلاعاتاتون رو در اختیار بنده حقیر قرار بدید. در ضمن اگر جسارت نباشه برای تلفظ OGRE می‌تونید از این فایل (http://barnamenevis.org/translate.google.com/translate_tts?tl=es&q=ogre) استفاده کنید.

brightening-eyes
سه شنبه 23 مهر 1392, 13:15 عصر
آقایون ogre اصلا یه گیم انجین نیست!
اشتباه نکنید!
یه گیم انجین حتی ساده ترینش امکانات phisic, sound, artificial intellengence رو داره
البته باید بگم ogre بهترین گزینه برا استفاده تو گیم انجیناست: البته برا گرافیک
اگه بخوام راجع بهش صحبت کنم: باید بگم که ogre اولا کاملا متن بازه و دوما ogre با یه سری گیم انجین مثل unity3d هم کار میکنه(متمئن نیستم)
ogre خیلی خیلی کدش بهینه شده و سرعتش خیلی خیلی بالاست: به شدت پیشنهاد میکنم ازش تو ساخت گیم انجین یا بازی استفاده کنید.