PDA

View Full Version : نحوه تشخیص مشخصات جغرافیای gps کاربر ملاقات کننده



omid_student
سه شنبه 16 مهر 1392, 19:50 عصر
سلام
ایا میشه با کمک اینترنت یا اتصال یا ثفحه ای که ملاقات شده مشخصاتش رو
بدست اورد؟
من ای پی خودم رو که به گوگل ارث یا سایت های دیگه میدم تهران رو میده
کسی بلده دوستان؟(ایشالله همیشه جی پی اس تون سالم باشه)

shahriyar3
سه شنبه 16 مهر 1392, 22:32 عصر
آره میشه با ip رو تست نکردم نمیدونم ولی گوگل مپ یه امکانی داره به اسم geolocation که دقیقا نقطه ای که شما الان هستین رو میاره مرکز نقشه لود میکنه
من یک بار فقط تستش کردم کار کرد . جائی که خونمون هست تقریبا وسط نقشه دیده میشد . مرکز مخابراتی هم که خط اینترنت adsl و ازش گرفتم از خونه فاصله زیادی داره و اصلا روی نقشه نبود.
گفتم یکبار فقط تست کردم خیلی با option هائی که داره کار نکردم ولی احتمالا بشه ازش latlng و گرفت با اون میشه تقریبا همه کاری کرد

ravand
سه شنبه 16 مهر 1392, 23:18 عصر
آره میشه با ip رو تست نکردم نمیدونم ولی گوگل مپ یه امکانی داره به اسم geolocation که دقیقا نقطه ای که شما الان هستین رو میاره مرکز نقشه لود میکنه
من یک بار فقط تستش کردم کار کرد . جائی که خونمون هست تقریبا وسط نقشه دیده میشد . مرکز مخابراتی هم که خط اینترنت adsl و ازش گرفتم از خونه فاصله زیادی داره و اطلا روی نقشه بود.
گفتم یکبار فقط تست کردم خیلی با option هائی که داره کار نکردم ولی احتمالا بشه ازش latlng و گرفت با اون میشه تقریبا همه کاری کرد

این حرف شما برام عجیبه! نه اینکه بخوام رد کنم نه. ولی من هم شنیده بودم و هم تست کرده بودم که فقط میشه مرکز شرکت ارائه دهنده ی اینترنت رو پیدا کرد. ولی خونه ی فرد رو نشنیده بودم کسی بتونه پیدا کنه! میشه بگید چطوری این کار رو کردید؟

shahriyar3
سه شنبه 16 مهر 1392, 23:24 عصر
این حرف شما برام عجیبه! نه اینکه بخوام رد کنم نه. ولی من هم شنیده بودم و هم تست کرده بودم که فقط میشه مرکز شرکت ارائه دهنده ی اینترنت رو پیدا کرد. ولی خونه ی فرد رو نشنیده بودم کسی بتونه پیدا کنه! میشه بگید چطوری این کار رو کردید؟
گفتم که گوگل یه امکانی داره به اسم google geo location با اون میشه این کار و کرد. من تست کردم شد

ravand
سه شنبه 16 مهر 1392, 23:32 عصر
منظورم این بود که اگه یه آدرس میدادید بد نمیشد! چون باید سرچ کرد آخرشم معلوم نیست چیزی که پیدا کردم درست پیدا کردم یا نه!

shahriyar3
سه شنبه 16 مهر 1392, 23:49 عصر
منظورم این بود که اگه یه آدرس میدادید بد نمیشد! چون باید سرچ کرد آخرشم معلوم نیست چیزی که پیدا کردم درست پیدا کردم یا نه!
چقدر شما تنبل هستین ماشالا .
والا کسی به من هم آدرس نداده خودم رفتم گشتم پیدا کردم خوندم تست کردم جواب گرفتم ...
این لینک پروژه هست بدون فیلتر شکن هم باز نمیشه.
https://developers.google.com/maps/articles/geolocation‎

mnvoh90
سه شنبه 16 مهر 1392, 23:51 عصر
سلام
ایا میشه با کمک اینترنت یا اتصال یا ثفحه ای که ملاقات شده مشخصاتش رو
بدست اورد؟
من ای پی خودم رو که به گوگل ارث یا سایت های دیگه میدم تهران رو میده
کسی بلده دوستان؟(ایشالله همیشه جی پی اس تون سالم باشه)
اگر دقت کار تا تهران باشه به دردت می خوره از این استفاده کن. وب سرویس داره و گرفتن اطلاعات ازش آسونه
Free GeoIP WebService (http://freegeoip.net/)

ravand
چهارشنبه 17 مهر 1392, 07:57 صبح
اگر دقت کار تا تهران باشه به دردت می خوره از این استفاده کن. وب سرویس داره و گرفتن اطلاعات ازش آسونه
Free GeoIP WebService
این کلاً اشتباه نشون میده!


چقدر شما تنبل هستین ماشالا .
والا کسی به من هم آدرس نداده خودم رفتم گشتم پیدا کردم خوندم تست کردم جواب گرفتم ...
این لینک پروژه هست بدون فیلتر شکن هم باز نمیشه.
https://developers.google.com/maps/articles/geolocation‎
بحث تنبلی نیست عزیز! وقتی شما دم دست داری بده چرا کسی اینقدر وقتش رو بذار جستجو کنه!
الان این چیزی که شما دادی رو من وقتی هنوز آدرسش رو نداده بودی پیدا کردم ولی موندم چطوری ازش استفاده بکنم. برای همین فکر کردم همون چیزی که شما میگی نیست. چون اصلا معلوم نیست کجا باید ip رو وارد کرد! تازه من بشکن اجرا کردم وگرنه باز نمیشه. چون گوگل کاربران ایرانی رو تحریم کرده!

shpegah
چهارشنبه 17 مهر 1392, 09:28 صبح
آره میشه با ip رو تست نکردم نمیدونم ولی گوگل مپ یه امکانی داره به اسم geolocation که دقیقا نقطه ای که شما الان هستین رو میاره مرکز نقشه لود میکنه
من یک بار فقط تستش کردم کار کرد . جائی که خونمون هست تقریبا وسط نقشه دیده میشد . مرکز مخابراتی هم که خط اینترنت adsl و ازش گرفتم از خونه فاصله زیادی داره و اصلا روی نقشه نبود.
گفتم یکبار فقط تست کردم خیلی با option هائی که داره کار نکردم ولی احتمالا بشه ازش latlng و گرفت با اون میشه تقریبا همه کاری کرد

دوست عزیز باچی وصل شدی به اینترنت ؟ یعنی بدون gps مکان دقیقو نشون میده ؟ شاید باتبلت یا مثلا لپ تابت gps داره آره ؟

omid_student
چهارشنبه 17 مهر 1392, 10:03 صبح
دوستان عزیز
یه روش پیدا کردم دقیق تره
با html5 قابلیت geolocation میشه اینکار رو کرد
خیلی هم دقیقه
w3schools (http://www.w3schools.com/html/html5_geolocation.asp)

ravand
چهارشنبه 17 مهر 1392, 10:21 صبح
دوستان عزیز
یه روش پیدا کردم دقیق تره
با html5 قابلیت geolocation میشه اینکار رو کرد
خیلی هم دقیقه
w3schools (http://www.w3schools.com/html/html5_geolocation.asp)
شما واقعاً این برنامه رو تست کردید؟
من که تست کردم نوشت قم. حتی نتونست موقعیت شرکت isp منو بدست بیاره چه برسه به خونه ی ما. این آقای shahriyar3 داره میگه میشه نشانی منزل شما رو بدست آورد!

Reza1607
چهارشنبه 17 مهر 1392, 10:25 صبح
شما واقعاً این برنامه رو تست کردید؟
من که تست کردم نوشت قم. حتی نتونست موقعیت شرکت isp منو بدست بیاره چه برسه به خونه ی ما. این آقای shahriyar3 داره میگه میشه نشانی منزل شما رو بدست آورد!

همونطور که آقا شهریار گفتن آدرس دقیق رو میده من هم تست کردم فقط یک مشکل داره ( مشکل نیست مثلا !!! حفظ حریم خصوصی هست ) اون هم این هست که تا شما به مرورگر اجازه ندید نمایش نمی ده

ravand
چهارشنبه 17 مهر 1392, 10:34 صبح
کد برنامه ای که تست کردم این بود :

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>Geolocation</title>
<meta name="viewport" content="initial-scale=1.0, user-scalable=no">
<meta charset="utf-8">
<link href="/maps/documentation/javascript/examples/default.css" rel="stylesheet">
<!--
Include the maps javascript with sensor=true because this code is using a
sensor (a GPS locator) to determine the user's location.
See: https://developers.google.com/apis/maps/documentation/javascript/basics#SpecifyingSensor
-->
<script src="https://maps.googleapis.com/maps/api/js?v=3.exp&sensor=true"></script>

<script>
var map;

function initialize() {
var mapOptions = {
zoom: 6,
mapTypeId: google.maps.MapTypeId.ROADMAP
};
map = new google.maps.Map(document.getElementById('map-canvas'),
mapOptions);

// Try HTML5 geolocation
if(navigator.geolocation) {
navigator.geolocation.getCurrentPosition(function( position) {
var pos = new google.maps.LatLng(position.coords.latitude,
position.coords.longitude);

var infowindow = new google.maps.InfoWindow({
map: map,
position: pos,
content: 'Location found using HTML5.'
});

map.setCenter(pos);
}, function() {
handleNoGeolocation(true);
});
} else {
// Browser doesn't support Geolocation
handleNoGeolocation(false);
}
}

function handleNoGeolocation(errorFlag) {
if (errorFlag) {
var content = 'Error: The Geolocation service failed.';
} else {
var content = 'Error: Your browser doesn\'t support geolocation.';
}

var options = {
map: map,
position: new google.maps.LatLng(60, 105),
content: content
};

var infowindow = new google.maps.InfoWindow(options);
map.setCenter(options.position);
}

google.maps.event.addDomListener(window, 'load', initialize);

</script>
</head>
<body>
<div id="map-canvas"></div>
</body>
</html>
وقتی بشکن رو اجرا کردم مرورگر ازم خواست که موافقیت کنم و کردم ولی هیچی بهم نشون نداد.
حتی بشکن رو هم اجرا نکردم و بازم تست کردم ولی هیچ پیامی نداد. با چند تا مرورگری تست کردم همینطور بود.

فرزند کوروش
چهارشنبه 17 مهر 1392, 10:34 صبح
شما واقعاً این برنامه رو تست کردید؟
من که تست کردم نوشت قم. حتی نتونست موقعیت شرکت isp منو بدست بیاره چه برسه به خونه ی ما. این آقای shahriyar3 داره میگه میشه نشانی منزل شما رو بدست آورد! این روش کاملا درست کار میکنه تو این سایت برو :d

http://ibenzin.ir/

Reza1607
چهارشنبه 17 مهر 1392, 10:37 صبح
این روش کاملا درست کار میکنه تو این دو سایت برو اولی رو خودم نوشتم دومی هم یکی دیگه نوشته :d
http://arayeshbank.com/
http://ibenzin.ir/

این هم یه نمونه دیگه
http://map.mashadtraffic.ir/

ravand
چهارشنبه 17 مهر 1392, 10:43 صبح
اون سایت هایی که بچه ها نشون دادن همه اش می نویسه قم من اهل قم نیستم.
اونی هم که آقا رضا نشون میده می نویسه موقعیت خارج از محدوده است! :لبخند:

Reza1607
چهارشنبه 17 مهر 1392, 11:35 صبح
اون سایت هایی که بچه ها نشون دادن همه اش می نویسه قم من اهل قم نیستم.
اونی هم که آقا رضا نشون میده می نویسه موقعیت خارج از محدوده است! :لبخند:

این یه مثال بود وگرنه اگه دقت می کردی نقشه کلا ما مشهده و موقعیت شما خارج از مشهد به همین دلیل مینویسه خارج از محدوده

shahriyar3
چهارشنبه 17 مهر 1392, 12:48 عصر
اولی رو خودم نوشتم
http://arayeshbank.com/

چقدر این کار زشته , شما قالب هائی که ما براشون زحمت میکشیم و وقت میزاریم هزینه میکنیم و به این راحتی می دزدین!!!
خیلی زشته دزدی قالب . اسم خودت و هم گذاشتی برنامه نویس!!!!

سایت اصلی (http://injaa.ir)

فرزند کوروش
چهارشنبه 17 مهر 1392, 15:51 عصر
چقدر این کار زشته , شما قالب هائی که ما براشون زحمت میکشیم و وقت میزاریم هزینه میکنیم و به این راحتی می دزدین!!!
خیلی زشته دزدی قالب . اسم خودت و هم گذاشتی برنامه نویس!!!!
دوست گرامی این قالب برای نسخه بتا سایت هست. در حال کد نویسی قالب جدید هستیم و تا چن روز دیگه بالا میاد

shahriyar3
چهارشنبه 17 مهر 1392, 16:34 عصر
دوست گرامی این قالب برای نسخه بتا سایت هست. در حال کد نویسی قالب جدید هستیم و تا چن روز دیگه بالا میاد
اصلا برام مهم نیست نسخه آلفا هست بتا هست یا زیگما فقط امیدوارم دیگه دست از دزدی قالب بر داری
اینی که الان اسمشو گذاشتی بتا در واقع دزدی قالب ماست نه بتا قالب شما
فقط هم قالب نیست که , هر جاشو میرم میبینم معلومه سعیتو کردی مثل سایت اصلی بشه !!

mikhak001
شنبه 21 تیر 1393, 23:06 عصر
برای لود کردن همه نقشه های آنلاین درون نرم افزار گوگل ارث به این سایت برید
http://booken.xzn.ir/%D9%84%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C/

احسان!
شنبه 21 تیر 1393, 23:57 عصر
کس دیگه ای تونست آدرس بگیره؟:متفکر::متفکر:
قاعدتا باید آدرس رو isp داشته باشه.

hamidhassas
یک شنبه 22 تیر 1393, 09:11 صبح
آقا من سر در نیاوردم شما دوستان دقیقا میخواید چکار کنید درست توضیح بدین برام تا کدش رو بنویسم بهتون بدم؟

شما میخواید موقعیت جغرافیاییتون رو بدین و محل براتون به نمایش در بیاد یا اینکه IP رو از کاربر بگیرید و موقعیتش براتون به نمایش در بیاد؟

نکته؟ میخواین موقعیت رو با UTM براتون بنویسم یا LatLan؟
نکته؟ اینکه بخواین موقعیت رو از روی IP بدست بیارید باید بدونید این کار دارای 50 درصد خطا هست چون هر کاربری از هر IP که متصل میشه اون IP مربوط به ISP و مخابراته به همین دلیل امکان داره شما با IP یک ISP در تهران بجای مثلا شیراز متصل شده باشید و یا با IP مخابرات که اون هم ممکنه بجای اینکه مثلا در خیابان زند شیراز نشون بده بره تو قصرالدشت رو به نمایش بزاره

koorosh4
یک شنبه 22 تیر 1393, 13:25 عصر
شما میخواید موقعیت جغرافیاییتون رو بدین و محل براتون به نمایش در بیاد یا اینکه IP رو از کاربر بگیرید و موقعیتش براتون به نمایش در بیاد؟



نه دوست عزیز . اینطور که معلومه میخوان موقعیت جغرافیایی کسی که از سایتشون بازدید میکنه را بدست بیارن . از طریق آی پی آدرس .
البته در ایران نمیدونم این کار شدنی هست یا نه . اما در خارج از ایران که شدنیه و از طریق آی پی خیلی از سایتها الان موقعیت اشخاص را نشون میدن البته نه دقیق . تا شهر را میدونم نشون میدن .مثل این : http://www.whatismyip.com/


این برای نمایش آی پی سروری هست که وب شما سوارش میشه
$data['hostname'] = NULL;
$data['ip'] = NULL;
$var = gethostname();
if ($var === FALSE) {
$var = NULL;
}
else {
$data['hostname'] = $var;
$data['ip'] = gethostbyname($var);
}
اینم از اینجا آوردم http://stackoverflow.com/questions/15699101/get-the-client-ip-address-using-php

hamidhassas
یک شنبه 22 تیر 1393, 13:51 عصر
خوب کاری نداره ip رو بدست میاره تو اسکریپت میزاره و موقعیت بهش نشون داده میشه مثل سایت زیر موقعیت رو تا خود شهر نشون میده اونایی که ip نوشته ip خودتون رو بدین
http://www.iplocationtools.com/151.245.200.33.html