View Full Version : عرف بازار برنامه نویسی در تقسیم درآمد پروژه های تیمی چگونه است؟
ghiravani
سه شنبه 16 مهر 1392, 21:23 عصر
باسلام دوستان محترم
تصمیم دارم با دوستم پروژه های طراحی سایت انجام بدم به این صورت که من برنامه نویسی و دوستم طراحی قالب رو انجام بده
عرف بازار برای تقسیم درآمدها بین یک برنامه نویس و یک طراح ظاهر به چه صورت و چند درصد هست؟
اگه دو برنامه نویس و یک طراح گرافیک باشه به چه صورت هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
fjm11100
چهارشنبه 17 مهر 1392, 08:36 صبح
توافقیه. باید طرفین ببینن به زحمتش میارزه یا نه
ghiravani
جمعه 19 مهر 1392, 06:17 صبح
ممنونم.اما راهی بجز توافق وجود نداره؟
fjm11100
جمعه 19 مهر 1392, 11:57 صبح
نه بابا هیچ قانونی برای الزام وجود نداره
benyaminrahimi
شنبه 26 بهمن 1392, 20:39 عصر
معمولا در ایران10 الی 20 درصد برای رانت در نظر میگیرند :))) چون اگه رانت وجود نداشته باشه مشتری هم نیست
نقش گرافییست بسته به کار نباید از 25 درصد فراتر رود (پروژه نرم افزاری)
معمولا برنامه نویس همان طراح است چنانچه طراح فقط طراحی انجام دهد (بیزینس لیر) در اتمام پروژه خواهید دید مشتری با ابزار هایی که در دست دارد کاری میکند که طرح با طرح اولیه زمین تا آسمان فرق دارد طرفه اینکه
نباید در مورد طرح 25% بیشتر خرج کرد .
الباقی بین کارگران (برنامه نویسان ) تقسیم میشود البتته اگر چیزی بماند دقت داشته باشید که با توافق مالی اولیه تسهیم انجام ندهید بلکه با درآمد کسب شده این کار را انجام دهید
satrap92
دوشنبه 15 اردیبهشت 1393, 03:06 صبح
به نظر من بیشتر به خود پروژه بستگی داره. توی طراحی وب بعضی پروژه ها نیاز به برنامه نویسی قوی، در حد تولید نرم افزار دارن و طراحی رابط کاربری در حقیقت تکمیل اون پروژه است. توی چنین حالتی 70-80 درصد درآمد با توجه به توافق به برنامه نویس میرسه. اما توی بعضی کارا، کار اصلی با طراح رابط کاربری هست که در این شرایط تقسیم درآمد هم متفاوته.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.