View Full Version : اجرای در Xp
h_baqery
چهارشنبه 16 فروردین 1385, 10:38 صبح
برنامه ای داریم که تحت DOS به خوبی کار می کند ولی از command winxp مسیرهای dbf هارو پیدا نمی کنه در win98 هم بدون مشکله ، لطفا راهنمایی کنید چه تغییری باید در کد بدهم تا در xp هم کار کند
rahro
چهارشنبه 16 فروردین 1385, 15:53 عصر
برنامه ای داریم که تحت DOS به خوبی کار می کند ولی از command winxp مسیرهای dbf هارو پیدا نمی کنه در win98 هم بدون مشکله ، لطفا راهنمایی کنید چه تغییری باید در کد بدهم تا در xp هم کار کند
سلام
مطمئنا موقعی که فایل اجرایی رو روی دکستاب میکشید به این مشکل بر میخورید !
خوب اول در همان دایرکتوری شورکت را بساز و بعد شورکت را به دکستاب منتقل کن !؟
h_baqery
چهارشنبه 16 فروردین 1385, 16:03 عصر
من اصلا شورت کات نمی سازم از کامند xp صفحه رو فول می کنم و می روم به آدرس خاص و فایل bat رو مستقیم اجرا می کنم منظورم اینه که برنامه اجرا می شه ولی وقتی می خاد بانکها رو باز کنه مسیر رو درست تشخیص نمی ده.
javad_hosseiny
پنج شنبه 17 فروردین 1385, 02:16 صبح
یکی از دلایل ایجاد چنین مشکلی معمولا به علت وجود کاراکتر خاص (مثلا فاصله) در مسیر برنامه می باشد
(البته بسته به نوعی کدنویسی برنامه نویس که اشاره مستقیم به نام جداول داشته باشد و یا اینکه با استفاده از کوتیشن یا ... آن را بصورت یک رشته (یا یک متغیر) فراخوانی بکند چرا که در صورت عدم رعایت در برنامه های اجرایی بانک اطلاعاتی تولید شده توسط ویژوال فاکس پرو نیز چنین مشکلی خواهید داشت
سعی کنید برنامه را در روت یکی از درایوها و یا در یک مسیر کوتاه قرار داده و سپس اجرا نمایید.
من اصلا شورت کات نمی سازم از کامند xp صفحه رو فول می کنم و می روم به آدرس خاص و فایل bat رو مستقیم اجرا می کن
برای این کار نیز اگر شورت کات بسازید راحت تر هستید (اشاره مستقیم به نام بچ فایل و تنظیم حالت فول در اجرای این شورت کات)
kia1349
پنج شنبه 17 فروردین 1385, 11:15 صبح
سعی کن برنامه رو روی درایو ntfs اجرا نکنی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.