View Full Version : چند سوال در باره ی طراحی وبسایت
دانیال دزفولی
چهارشنبه 17 مهر 1392, 14:24 عصر
سلام رک و پوس کنده میگم :
1- چطوری میشه که یه قالب اصلی برای سایت ساخت و بقیه ی صفحات از اون قالب استفاده کنن و محتوایت در اونا باشه (( مثل قالب وبلاگ )) به این کار چی میگن ؟؟ با سیستم مدیریت محتوا فرق داره؟؟
2- چطوری انیمیشینی کا ساختیم نذاریم یک بار انجام شه و همین طور پشت سر هم تکرار شه؟؟
3- چطوری میشه یه تولتیپ خودمون درست کنیم و با جی کوئری یا ... کاری کنیم که به دنیال ماوس حرکت کنه؟؟
4-دیگه چی ؟؟ چطور میشه یه عکس رو برعکس کرد ؟؟ قایلیت روتیت نه . مثلا اینطوری
دانیال لایناد
ممنون
r4hgozar
چهارشنبه 17 مهر 1392, 14:44 عصر
سلام دوست عزيز.
1. css واسه همينه ديگه. اينكه يك استايل درست كني و بقيه از اون ارث ببرن. براي اين كار بايد از css خارجي استفاده كني. قضيه مديريت محتوا ها فرق داره.
css واسه سمت كاربر و واسه سمت سرور بايد از master page ها استفاده كني كه تو زبان ها مختلف نحوه استفادش فرق داره.
2 .انيميشن رو بايد يا با جي كوئري و يا با فلش بسازي تا هي پشت هم تكرار بشه
3. بايد يكم جكوئري بخوني ديگه يك تاپيك جداگانه بزن.
4.اينارو ببين
http://www.w3schools.com/cssref/css3_pr_transform.asp
http://www.w3schools.com/tags/canvas_rotate.asp
2undercover
چهارشنبه 17 مهر 1392, 15:10 عصر
3. با اضافه کردن کلمه ی infinite به آخر خصوصیت animation توی CSS
دانیال دزفولی
چهارشنبه 17 مهر 1392, 15:12 عصر
نه نه منظورم ساخت فایل سی اس اس نیست که تمام صفحات ازش ارس ببرن
مثلا شما یه قالب درست کنی بعد بالاش بنویسی خانه بعد کاری کنی که با هر تغییر لازم نباشه توی تمام صفحات کلمه ی خانه را تغییر داد فقط یکبار برای قالب اصلی این کارو کرد
r4hgozar
چهارشنبه 17 مهر 1392, 19:01 عصر
نه نه منظورم ساخت فایل سی اس اس نیست که تمام صفحات ازش ارس ببرن
مثلا شما یه قالب درست کنی بعد بالاش بنویسی خانه بعد کاری کنی که با هر تغییر لازم نباشه توی تمام صفحات کلمه ی خانه را تغییر داد فقط یکبار برای قالب اصلی این کارو کرد
به این میگن master page. گفتم تو زیان های مختلف متفاوته.
یک زبان رو انتخاب کن بعد متوجه میشی.
مثلا php یا asp
دانیال دزفولی
چهارشنبه 17 مهر 1392, 19:08 عصر
من یکم از پی اچ پی سر در میارم ولی از ای اس پی نه
می تونید خیلی خیلی خلاصه شده بگید چه فرقی داره با پی اچ پی
برای یاد گیری دنبال کدومشون اول برم
چه کتابی معذفی می کنید
دانیال دزفولی
چهارشنبه 17 مهر 1392, 19:09 عصر
من یکم از پی اچ پی سر در میارم ولی از ای اس پی نه
می تونید خیلی خیلی خلاصه شده بگید چه فرقی داره با پی اچ پی
برای یاد گیری دنبال کدومشون اول برم
چه کتابی معذفی می کنید
r4hgozar
چهارشنبه 17 مهر 1392, 19:29 عصر
شما سرچ کنین به نظرم بهتره.
اما من کلی میگم
php , asp تفاوتشون تو اینه که php یک زیان برنامه نویسی که فقط برای وب درست شده ولی asp که سازندش مایکروسافته می تونه با vb یا C# نوشته بشه. تفاوت های زیادی دارن.
من خودم چندین ماه نشستم و داربارش تحقیق کردم و مطلب خوندم. هر دوتاشون تقریبا قدرت یکسانی دارن مثلا سایت facebook با پی اچ پی و قسمتی از google و یا همین برنامه نویسی با asp اما قسمت تالارش با php. بسته به گرایشی که ادم ها از قبل داشتن می رن سراغ یکیشون. کد های آماده php خیلی زیادن و تو اینترنت میشه راحت پیداشون کرد. php یک قابلیت دیگه داره اینه که میشه بدون خوندن کتاب مثل html با دیدن کد ها یاد گرفت اما برای asp باید حداقل دانش کار با بعضی چیز ها رو داشته باشی.
مثلامن خودم قبلا سی شارپ می نوشتم برا همین می خوام asp رو یاد بگیرم.
برا خوندنوشن هم اگه انگلیسیتون خوبه سایت های خارجی زیادی هستن که می تونین به راحتی یاد بگیرین. مثلا برای asp : http://www.asp.net/
موفق باشی دوست عزیز.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.