View Full Version : مشکل با TWebbrowser
Delphi 2010
پنج شنبه 18 مهر 1392, 14:31 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید
بنده دو تا مشکل دارم با کامپوننت Twebbrowser
1- میخوام وقتی روی یه لینک داخل صفحه webbrowser کلیک کنیم اتوماتیک داخل Defult Browser ویندوز اجرا بشه
مثلا Defult Browser ویندوز Chrome هستش ولی روی لینک که کلیک میکنیم با اینترنت اکسپلورر باز میشه
2- بعد از باز شدن لینک که روش کلیک کنیم تو آدرس بار مرورگر اینطوری مینویسه
مثلا روی لینک www.google.com کلیک کنیم تو مروگری که باز میشه تو آدرس بارش مینویسه about:www.google.com
چطوری این مشکلات رو حل کنم
کد html که نوشتم و داخل Twebbrowser لود میکنم اینه:
<a target ="_blank" href="www.google.com">www.google.com</a>
Delphi 2010
پنج شنبه 18 مهر 1392, 15:11 عصر
آقایون مشکل شماره دوم حل شد و http:\\ رو به اول آدرس اضافه کردم و مشکلات حل شد
به این شکل
<a target ="_blank" href="http:\\www.google.com">www.google.com</a>
فقط مونده مشکل شماره یک که با مرورگر پیش فرض ویندوز این لینک رو باز کنه
Mask
پنج شنبه 18 مهر 1392, 18:54 عصر
به صورت مستقیم کد Html که بتونه مرورگر پیشفرض رو پیدا کنه من ندیدم.
و همچنین پارامتهای گوگل کروم رو در رجیستری که بررسی کردم ، به صورت داینامیک اجازه کار رو نداد. البته ممکنه بقیه مرورگرها این امکان رو داده باشند. من فقط کروم رو بررسی کردم.
اما برای این کار میتونید از یه برنامه واسط و کد Html استفاده کنید.
برنامه ضمیمه رو اجرا کنید. رو دکمه کلیک کنید . بعد از پیغام ، برنامه رو ببندید و از کد html زیر استفاده کنید. میبینید که با کلیک بر روی لینک سایت گوگل باز میشه.
به وسیله برنامه واسط هم میتونید در رجیستری مرورگر پیشفرض رو هم پیدا کنید. در این تست من از کروم استفاده کردم.
<a href="MyTest:contactus" > test </a>
Delphi 2010
جمعه 19 مهر 1392, 11:53 صبح
ممنون ولی بازم اجرای لینک ها با IE انجام میشه به صورت اتوماتیک
شما یه webbrowser بزارید رو فرمتون و فایلی که یه لینک داشته باشه رو اجرا کنید میبینید که با همون IE باز میکنه
Delphi Coder
شنبه 20 مهر 1392, 03:03 صبح
خوب این کامپوننت از IE استفاده میکنه اگر اون چیزی که میخواید در رو نداشته باشه و حتما باید مرورگر پیش فرض اجرا شه اونوقت داستان فرق میکنه. مثلا یه راهی که الان به ذهنم میرسه اینه که از کامپوننت تجاری trichview استفاده کنید و موقع کلیک روی لینک خودتون بقیه داستان رو هندل کنید. (یعنی از رجیستری مرورگر پیشفرض رو پیدا کنید و با استفاده از اون لینک مورد نظر رو باز کنید.)
که البته رفتن این مسیر یکم کارش در مقایسه با کاری که شما کردید بیشتره...
Delphi Coder
شنبه 20 مهر 1392, 03:06 صبح
یه کامپوننت دیگه هم بود به اسم THTMLView که مجانی هم هست منتها مطمئن نیستم برای دلفی های جدید (unicode) بازنویسی شده یا نه. اما تو دلفی 7 کار میکرد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.