PDA

View Full Version : سوال: قیمت دهی به این نرم افزار

as987498749874
پنج شنبه 18 مهر 1392, 18:57 عصر
سلام دوستان
من یه برنامه نوشتم مشابه اصناف با مشخصات زیر و به دلیل (؟؟؟؟) که خودتون میدونید از قرار دادن تصویر معذورم

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-فرم ثبت اعضا
-حقیقی : ثبت مشخصات شناسنامه های از قبیل کد ملی-نام-نام خانوادگی-نام پدر-ش ش-جنسیت-تحصیلات-کد پستی-ت ت-تلفن-همراه-ادرس-تاریخ ثبت-عکس شخص
-حقوقی : نام شرکت-ش ثبت-کد اقتصادی-تاریخ ثبت-تلفن-فکس-ادرس-کد پستی-تاریخ ثبت-مدیرعامل-نوع فعالیت
-چاپ تعهد نامه که شخص باید امضا و انگشت کند.

-پرونده اعضا
-صدور پروانه :
-تاریخ صدور
-تاریخ انقضا
-...
-انتخاب شغل از یک فرم و سرچ با کد شغل و نام شغل
-محل شغل
-تاریخ تمدید
-...
-امور مالی
-صدور فیش پرداختی
-پرداختی بابت(کمبو)
-مبلغ به عدد
-مبلغ به حروف
-دادن تراکنش سیستم
-پرفراژ روی فیش
-پرفراژ پشت فیش
-نامه ها و استعلامات
-انتخاب نوع نامه
-انتخاب شماره اندیکاتور از فرم مجزا و در صورت جدید بودن زدن اینزرت و ثبت شماره جدید
-تاریخ نامه
(یکی از مهمترین بخش های این قسمت تعریف هر نوع نامه و متن توسط کاربر که بعدا میگم چیه)
-چاپ نامه
-مدارک موجود در پرونده
-شامل اسکن تمامی مدارک موجود در پرونده با قابلیت چاپ و ذخیره سازی در سیستم
-امور مالی کل
-ثبت هزینه
-نام هزینه
-بابت
-پرداخت کننده
-مبلغ
-تاریخ
-توضیحات
-چکهای صادره
-بابت
-شماره چک
-تاریخ
-در وجه
-بانک
-شعبه
-فیش های پرداختی
-شماره پیگیری
-تاریخ واریز
-مبلغ
-بابت
-توسط
-...
-صدور سند
-توسط
-بابت
-بد/بس
-مبلغ
-تاریخ
-بازگشتی به اعضا
-عضو(از فرم مجزا انتخاب میشه)
-مبلغ
-بابت
(این فرم دارای گریدی است که دارای کمبو ماه است که از این طریق فیلتر می شود.)
-نامه های صادره
-موضوع
-شماره (فرم مجزا-اینزرت-ثبت شماره جدید)
-تاریخ
-از
-به
-متن
-امضا کننده(انتخاب از لیست)
-سمت امضا کننده (تنخاب از لیست)
-رونوشت
-چاپ در سربرگ A4,A5
-دفتر اندیکاتور
-نامه وارده
-شماره نامه
-تاریخ
-تاریخ دریافت
-موضوع
-از (انتخاب از لیست)
-نامه صادره
-به (انتخاب از لیست)
-تاریخ
-موضوع
-مدیریت فایل
-نام فایل
-شماره فایل
-انتخاب از سیستم
-اسکن تصویر
-چک کردن که حجم بیش از 5 مگ نباشد
-ورودی افیس-تصاویر-پی دی اف
-بایگانی
-چارت درختی قابل تعریف تا 3 زیر مجموعه
-قرار گیری زیر مجموعه چهارم به عنوان فایل با لینک مشاهده مستقیم و متن
-جستجو
-این فرم به عنوان مثال دارای یک لیست نامه های وارده است که بعد از ثبت اندیکاتور و زدن شماره اسکن شده و در بایگانی در لیست نامه های وارده مثلا فروردین 92 قرار میگیرد با کلید مشاهده مستقیم
-پنل کاربری
-جستجوی شخص با شماره عضویت - کد ملی - شماره پروانه - شماره نامه - تراکنش مالی
نمایش تمامی اطلاعات پرونده شخص(پروانه و مشخات-امور مالی و مشخصات-نامه ها و مشخصات-فایلها و مشخصات و مشاهده مستقیم)

گزرشات
--------------------------------اعضا
1-لیست اعضا از تاریخ تا تاریخ
2- " " از شماره تا شماره
3-مرد یا زن
4-خروجی تلفن همراه برای پیامک به اکسل
5-تمدید حق عضویت ها
6-اعضای دارای اعتبار عضویت ( بر اساس امور مالی)

-------------------پروانه ها
1-تمدید شود تا تاریخ
2-ابطال می شود تا تاریخ
3-حقیقی و حقوقی
4-صادره شده از تاریخ تا تاریخ
5-از شماره تا شماره
6-تمدید شده سال دوم - سوم - ...
7-باطل شده ها
8-دارای اعتبار

-------------------اندیکاتور
1-شماره نامه
2-تاریخ نامه

------------امور مالی
1-شماره عضو
2-از تاریخ تا تاریخ
3-دریافتی پرداختی
4-چکها
-فیش ها
-هزینه ها
-اسناد
-بازگشتی ها

-تنظیمات وسیع و در دسترس _؟؟؟؟

-بحث نامه که طراحیش با کاربره به این صورت که کاربر می تونه در متن نامه اش 22 متغیر بذاره که 12 تاش از مشخصات شناشنامه ای هست و بقیه در فرم تکمیل میشه (خیلی جالبه)
-سیستم اس کیو ال شبکه با تعداد 5 کاربر همزمان (خیلی مهمه)
-سیستم در حین ثبت تمامی فیلدها رو با توجه به ماهیت چک میکنه مثل تاریخ که کبیسه باشه یا سی و یک روزه باشه و ....
.
.
.
.

البته اینا حدود 80 درصدشه که بقیه ؟؟؟؟

میدونم نظر دهی اینطوری نادرسته اما دیگه راهی نیست میخوام محدوده دستم بیاد من گفتم 700-800 ت

مرسی از حوصلتون

Shahab.
پنج شنبه 18 مهر 1392, 20:07 عصر
143 ت. خوبه

m2011kh
پنج شنبه 18 مهر 1392, 20:16 عصر
به نظرم 700-800 خیلی کمه.اگه برنامه سفارشی هست.حد اقل 2 تومن رو باید بگیری.

البته این نظر من هست.

موفق و سربلند باشید.

M.M.D

as987498749874
پنج شنبه 18 مهر 1392, 20:20 عصر
143 هزار
چطوری به این قیمت رسیدید؟
خیلی برام جالب بود

مرسی

Shahab.
پنج شنبه 18 مهر 1392, 20:23 عصر
حدودی گفتم. ممکنه 200 هم ببرن

as987498749874
پنج شنبه 18 مهر 1392, 20:37 عصر
بازم مرسی از نظرتون
پس نرم افزارهای 2-3 میلیونی باید حدود 200-300 فرم داشته باشه
پس اتوماسیون ها چی باید باشه؟
یعنی واقعا 200 یکی میره بنویسه و دردسرهای بعدش رو هم قبول کنه ؟

این نظر منه اما شما حق نظر دارید و از اینکه مارو قابل دونستین ممنونم

m2011kh
پنج شنبه 18 مهر 1392, 20:39 عصر
آقا شهاب اگه برنامه ای برای فروش به چندین نفر طراحی بشه،بله همون 200 شما صدق میکنه.

امّا اگه برای موسسه و یا خریدار خاص و سفارشی طراحی بشه،به راحتی همین برنامه رو میشه به 6 ملیون رسوند.

دوستانی تو همین سایت برنامه نویس بودن که نرم افزار هایی ساده تر از این رو به مراکز دولتی و غیر دولتی با قیمت های بالای 4 تومن فروختن.

موفق و سربلند باشید.

M.M.D

as987498749874
پنج شنبه 18 مهر 1392, 20:41 عصر
یه سوال برام پیش اومد
منظور از چند نفر ایا تا 3 نفر صدق می کند یا بیشتر

ممنون میشم

m2011kh
پنج شنبه 18 مهر 1392, 20:50 عصر
منظورم برنامه ای بود که صرفاً برای فروش انبوه طراحی بشه.

موفق و سربلند باشید.

M.M.D

siyn71
پنج شنبه 18 مهر 1392, 21:00 عصر
برنامت ظاهرن قابلیت های زیادی داره و قراره یه جای مهمو راه بندازه... قیمتو بکش بالا .. ارزش برنامه و کارتو کم نکن..بالای 4 میلیون بده.
موفق باشین

Shahab.
پنج شنبه 18 مهر 1392, 21:09 عصر
برنامت ظاهرن قابلیت های زیادی داره و قراره یه جای مهمو راه بندازه... قیمتو بکش بالا .. ارزش برنامه و کارتو کم نکن..بالای 4 میلیون بده.
موفق باشین

شوخیت گرفته؟ با 4 میلیون من برات خونه میخرم.

m2011kh
پنج شنبه 18 مهر 1392, 21:21 عصر
آقا،من بهتون چهار ملیون میدم،حتی اگه خونه یک متر در یک متر وسط بیابونم برام بخرین راضی میشم.

ببینم میتونید یا نه

موفق و سربلند باشید.

M.M.D

as987498749874
پنج شنبه 18 مهر 1392, 21:36 عصر
نظر اقا شهاب برای من محترم است

فقط میخواستم یه سوال بپرسم

یه برنامه نویس از ابتدای کار تا زمانی که بتونه یه نرم افزار رو بنویسه و پشتیبانی کنه کم کم 2 سال وقت میبره حالا بستگی به زبان هم داره که بالا پایین میشه
خوب 2 سال زور زدیم رسیدیم اینجا

یه یک ماهی وقت میذارم کلمون دود میکنه راه حل ارائه بدیم الگوریتم بنویسیم میشه یه نرم افزار
بگرد براش مشتری پیدا کن یه چک بی محل بهت میدن برو پی کارت یا ازون ور کامپیوترش ری استارت میشه بهت زنگ میزنه بد و بی راه میگه فلان قدر پول گرفتی این چیه سیستمم خراب شد

حالا مخلصانه و صادقانه ازرش داره؟

این همه تایپ میکردیم وضعیتمون بهتر بود چون تایپ لاتین گرون تره؟

بازم هم دست همتون رو می بوسم

m.4.r.m
پنج شنبه 18 مهر 1392, 22:22 عصر
ظاهر برنامتو ندیدم ، قابلیت هایی که نوشتین اگر واقعا با طی پروسس های الگوریتیم نوشتین واقعا با ارزش خواهد بود ، اگر برنامه ای که نوشتی سفارشی است کمتر از 1 میلیون نباید بگیری ، اگه نوشتی و می خوای تعداد انبوه بفروشی هر نسخه رو 700 تومان بفروش که مثلا 20 تا بفروشی بشه خدا تومن . بازم می گم ظاهر برنامت هم خیلی مهمه ، قفل سخت افزاری داری ؟ یا قفل نرم افزاری ؟

as987498749874
پنج شنبه 18 مهر 1392, 22:31 عصر
سخت افزاری میخوام بذارم از نوع tiny

m.4.r.m
پنج شنبه 18 مهر 1392, 22:36 عصر
خوبه از tiny+ استفاده کن امنیتش خیلی بالاس . بابت قفل سخت افزاری 100 هزار تومان بیا رو نرم افزارت

m2011kh
جمعه 19 مهر 1392, 09:15 صبح
ارزش نرم افزار و خود اصل کار(برنامه نویسی) رو پایین نیارید.به قول خودتون اون همه بد بختی رو به جون خریدین و حالا اگه بخواین زیر 2 تومن بدین واقعا ارزش نداره.

همچین نرم افزاری رو بالای 4 ملیون هم میشه فروخت.

منم Tiny+ رو پیشنهاد میکنم.استفاده نکردم ازش امّا درباره اش میدونم.امنیّتش از بقیه نسخه ها خیلی بهتره.

موفق و سربلند باشید.

M.M.D

as987498749874
جمعه 19 مهر 1392, 09:59 صبح
مرسی اره اما من در حد 5-6 نسخه شاید بفروشم اما هنوز مشخص نیست

SlowCode
جمعه 19 مهر 1392, 11:39 صبح
سلام دوستان

143 ت. خوبه
داداش این قیمتی که شما گفتی واسه برنامه ای هست که 100 خط کد داشته باشه البته به شرطی که نیازی به فکر کردن نداشته باشه.

مشخصه که واسش خیلی زحمت کشیدی و براش وقت گذاشتی. پس باید کارتو ارزون نفروشی.
نظر من هم دور و ور 4 تومن هست.
همونطور که دوستان به ظاهر برنامه اشاره کردن، به نظر من ظاهر برنامت میتونه در حد 1 میلیون قیمت برنامت جابجا کنه، حالا یا کم میکنه یا زیاد.

siyn71
جمعه 19 مهر 1392, 11:52 صبح
اره ای ول:لبخند:
دوستان لطفا انرژی گرفته و به کار خود ادامه دهید:لبخند:
مزاح بود..
نظرای جالبی بود..ممنون:لبخندساده::تشویق:

setroyd
شنبه 20 مهر 1392, 18:36 عصر
هه ! من نمیدونم این قیمت هارو از کجا میارید ! کاش یکم وارد بازار برنامه نویسها بودن دوستان و بعد درموردش حرف مزدن ! دوست عزیز قیمت رو اینجا نپرس شما میتونی با چند نفر که وارد به این کار هستند صحبت کنی و مشاوره بگیری و تا زمانی که پولی نگرفتی به عنوان پیش پرداخت کار رو شروع نکن . برنامه شما یه data base سادس با کمی بالا بود اطلاعات همین ن ن ن ن ن . من قیمتی مدنظرم نیست ولی به شما میگم میشه نمونشو با( 500 600 تومان پر پرش) بدی کسی برات بنویسه یجوری دوستان از میلیون حرف میزنن انگار یه عمر تو شرکت ماکروسافت فعالیت کردن و این رو هم بگم اگر که با vb باشه قیمتش هم کمتره به خیلی دلایل از جمله سرعت . در اخر کلام شما میتونی با یه استاد دانشگاه صحبت یا با یه شخص تو وزارت کار که در این زمینس یه مشاوره بکنی . قفل سخت افزاری هم خوبه همین میتونه 100 تا 200 بندازه رو برنامت این اطلاعات من بود در این زمینه . ولی اگه کمتر طی کردی من میگم ننویس به کمر دردشو چشم دردش نمیارزه برنامه نویس حقش بیشتر از ایناس ولی یادت باشه تو ایران داری زندگی میکنی . و واسه این میگم اطلاعات بگیر از کسی که حداقل چندتا کار سنگین داشته چون حقت این وسط خورده نشه .

Shahab.
شنبه 20 مهر 1392, 18:43 عصر
هه ! من نمیدونم این قیمت هارو از کجا میارید ! کاش یکم وارد بازار برنامه نویسها بودن دوستان و بعد درموردش حرف مزدن ! دوست عزیز قیمت رو اینجا نپرس شما میتونی با چند نفر که وارد به این کار هستند صحبت کنی و مشاوره بگیری و تا زمانی که پولی نگرفتی به عنوان پیش پرداخت کار رو شروع نکن . برنامه شما یه data base سادس با کمی بالا بود اطلاعات همین ن ن ن ن ن . من قیمتی مدنظرم نیست ولی به شما میگم میشه نمونشو با( 500 600 تومان پر پرش) بدی کسی برات بنویسه یجوری دوستان از میلیون حرف میزنن انگار یه عمر تو شرکت ماکروسافت فعالیت کردن و این رو هم بگم اگر که با vb باشه قیمتش هم کمتره به خیلی دلایل از جمله سرعت . در اخر کلام شما میتونی با یه استاد دانشگاه صحبت یا با یه شخص تو وزارت کار که در این زمینس یه مشاوره بکنی . قفل سخت افزاری هم خوبه همین میتونه 100 تا 200 بندازه رو برنامت این اطلاعات من بود در این زمینه . ولی اگه کمتر طی کردی من میگم ننویس به کمر دردشو چشم دردش نمیارزه برنامه نویس حقش بیشتر از ایناس ولی یادت باشه تو ایران داری زندگی میکنی . و واسه این میگم اطلاعات بگیر از کسی که حداقل چندتا کار سنگین داشته چون حقت این وسط خورده نشه .

بله در ایران کسی برای این برنامه ها میلیونی پول نمیده.
مشتریا هم زرنگ شدن برا خودشون.
به همین خاطر اول گفتم 143 که اگر بعدا با همچین موردی برخورد کردی که ازت 143 خواست برداره متعجب نشی.

m.4.r.m
شنبه 20 مهر 1392, 23:28 عصر
خوب دوست عزیز که برنامه رو نوشتی اگه از لحاظ میلیونی به برنامه نگاه کنی باید امنیت و کدها هم در حد میلیون باشن . مطمئنی برنامه شما بعد 1 سال هیچ خطایی رو تولید نمی کنه که باعث توقف نرم افزار مشتری بشه ؟ مطمئنی ظاهر برنامه واقعا در حد میلیون هست ؟ اینا فاکتورهای فروش میلیونی . امنیت ، کد های بهینه ، داشتن الگوریتم ها هوشمند ، گزارش های پویا ، پشتیبان گیری تمام اتوماتیک روزانه ، ماهانه و.... ، دیتابیس حتما SQL ، تحت شبکه و امنیت شبکه ، داشتن قفل سخت افزاری یا نرم افزاری قوی و .... اگه اینارو داشته باشه میتونی بالای 1 تومن بفروشی نه اگه فقط تعداد فرم هات زیاد باشه با چند خط کد ساده ( منظورم همون بررسی چند تا شرط و اضافه کردن تو پایگاه داده ) باشه به قول دوستم setroyd بین 500 تا 800 می تونی بفروشی

mehran901
یک شنبه 21 مهر 1392, 00:49 صبح
به همین خاطر اول گفتم 143 که اگر بعدا با همچین موردی برخورد کردی که ازت 143 خواست برداره متعجب نشی.

کاملا با این حرفت موافقم ! ، برنامه مدیریت کامل کارکنان ی شرکت و ورودی و خروجی ها و ... تحت شبکه ، رو دیدم که طرف میگفت 50 تومن :d هیچی دیگه گفتم شما تو نت پد ورودی خروجی هاتونو سیو کنید قطعا بهتره !

as987498749874
یک شنبه 21 مهر 1392, 11:47 صبح
مرسی از دوستان

در خصوص setroyd (http://barnamenevis.org/member.php?183390-setroyd) جان : من نفهمیدم شما نظر تون افزایش هست یا کاهش؟ ( مگه شماها توی بازار نیستید ، از شماها با تجربه تر کی هست!!!)

من همیشه یک مشکل با کار برنامه نویسی دارم و اون دادن قیمت هستش
توی همین تاپیک از 143 شروع و تا 6 میليون رفت
من سوالم اینه که ملاک شما چیه برای قیمت دهی به یک نرم افزار و دوم این که ایا زبان برنامه هم در قیمت دهی تاثیر دارد مثل سی شارپ و وی بی 6
یا مساله امنیت مبحث امنیت داده های ذخیره شده در بانک هست یا قفل سخت افزاری یا فیلتراسیون داده ها
و قیمت یک میلیون هر نسخه هست و یا سورس؟
یه کم شفاف تر صحبت کنید

واین که من از افراد خیلی زیادی در این مورد پرسیدم که پشتیبانی شما چطوره میگن ما تو قرارداد ذکر میکنیم که آخرین پشتیبان که کاربر گرفته ملاک عمل و برگشت داده ها خواهد بود

با دلفی و اکسس یه حسابداری نوشته بودن به قیمت 300 که سال مالی نداشت ، تمامی امور فروش در یک گرید میاد از ابتدا تا حال یعنی حدود 3 سال هر اطلاعات فروشی رو که کاربر ثبت کرده بود توی لیستش بود هر روز 20 ایتم ببینید در سال چقدر میشه؟ بک آپ هم کپی گرفتن کاربر از بانک اطلاعاتی هست . قفل نرم افزاری هم بصورت یک فایل در کنار برنامه ذخیره میشد.یه مغازه کامپیوتری که روزانه حداقل 30-40 میلیون چک و اطلاعات مالیشو توش ثبت میکرد نمایندگی فروششه.پس نظرتون راجع به این چیه؟ و چقدر فروش نسخه زیاد

مرسی از دوستان

m.4.r.m
یک شنبه 21 مهر 1392, 12:35 عصر
ملاک هارو براتون نوشتم اون بالا اونا رو اگه یه برنامه در خودش داشته باشه حتما برنامه در حد میلیون ارزش خواهد داشت . امیدوارم موفق باشین

setroyd
یک شنبه 21 مهر 1392, 23:17 عصر
شما بیا یه نقد بررسی کن برو چندتا برنامه تو زمینه ی خودت ببین قیمت هارو بسنج ببین چه رنج قیمتی رو باید طی کنی . من گفتم شما سعی کن با یه شخص مجرب تو این زمینه یه برخورد رو در رو داشته باشی تا تجربشو بهت انتقال بده این نظر شخصی منه . قیمت بالا هم که دادم نمیدونم بچه ها چی دادن یا چی ندادن چون pm هارو نخوندم و نظر خودمو گفتم . بهرحال شما جای سایت برو دنبال کسی که میتونه نزدیکت باشه و راهنماییت کنه تو این زمینه و تو پست بالا هم گفتم مثل چه اشخاصی . من نه برنامه شمارو دیدم نه کار کردم نه bug رو چک کردم و نه ...................... که بخوام بگم اقا این برنامه شما قیمت خامش اینه . بهرحال موفق باشی دوست من .

amin32
دوشنبه 22 مهر 1392, 10:22 صبح

من واقعا برام جای سوال هست . اونوقت به نظرتون برنامه ای که 286 تومن (دو برابر قیمت شما ) قیمت داره باید چه امکاناتی داشته باشه!!!!
ببخشید اما اینجور قیمت دادن شما باعث میشه وقتی کسی میخواد برنامه ای رو سفارش بده , فکر کنه داره از بقالی کشمش میگیره!

البته در مورد قیمت برنامه باید عرض کنم که به تعداد خریداران وابستگی زیادی داره. به نظرم اگه برنامه کمتر از 4 کاربر مستقل داشته باشه میتونید تا 800 بگیرید. و به همین شکل با اضافه شدن تعداد خریدار قیمت کاهش پیدا میکنه. نمونه اش همین ویندوز مایکروسافت که قیمت یک چنین برنامه ای میتونه تا میلیونها دلار باشه اما چون مشتری عمومی داره قیمتش تا زیر 300 دلار کاهش پیدا میکنه. یا مثلا همین دو سه سال پیش با یک برنامه مدیریت آژانس برخورد کرده بودم که خیلی از برنامه شما گسترده تر بود اما چون باید به تمام آژانسهای یک استان فروخته میشد, قیمتش برای هر آژانس 40 تومن بود. که البته با توجه به تعداد آژانسها و اینکه خریداریش اجباری بود به نظرم میتونست پایینتر هم باشه.

MohammadGh2011
دوشنبه 22 مهر 1392, 10:29 صبح
سلام عليکم دوستان گرامي و سلام بر دوست و برادر عزيزم مدير بخش اين قسمت آقاي واژدي عزيز

چندين ماه از آخرين پستم ميگذره و بنابه دلايلي ،که تو اين انجمن اتفاقاتي قبلا رخ داده تصميم گرفتم کمتر بيام اينجا، بگذريم...
خواستم يه سري زده باشم،اين تاپيک روديدم گفتم هم يه نظري بديم و عرض ادب کرده باشيم.

همونطور که دوستان گفتند برنامه نويسي به عنوان يه شغل تو ايران ديگه فايده اي نداره که بشيني پشت يه سيستم و بخواي چندين ماه به خاطر يه برنامه اي که نمونش رو همه ادعا ميکنن ميتونن بنويسن با کامپيوتر زبون نفهم سروکله بزنين تا اونو نوشته و تموم کرده باشي.
و بعد از اين همه سروکله زدن و سردرد گرفتن بخواي اونو به چندرغاز به کسي بفروشي که بعدا اتفاقاي خاصي ميفته که ...
برنامه نويسي رو به عنوان تفريح بدونين نه به عنوان يه شغل اونم اينجــــــا
من اينو تو اين چند سال به عنوان تجربه کسب کردم شايد دوستان بگن اينطور نيست بله شايد تو يه جايه ديگه تلاش کنين، برنامه نويسي بهترين شغل باشه ولي اينجايي که همه از راه رسيدن و چندخط کد زدن و اسم خودشون رو هم گذاشتن برنامه نويس وضع از اين بهتر که نميشه...
البته اگه برنامه نويس فوق العاده حرفه اي باشين به يه جايي شايد برسين ولي اينطور برنامه هاي application اوضاع خوبي ندارن.
جناب setroyd و همينطور دوستان با تجربه ديگه منظور منو بهتر متوجه ميشن.

حرف کثير و وقت اندک؛
درکل اميدوارم همگي موفق باشند.

ياعلي

Shahab.
دوشنبه 22 مهر 1392, 11:31 صبح
من واقعا برام جای سوال هست . اونوقت به نظرتون برنامه ای که 286 تومن (دو برابر قیمت شما ) قیمت داره باید چه امکاناتی داشته باشه!!!!
ببخشید اما اینجور قیمت دادن شما باعث میشه وقتی کسی میخواد برنامه ای رو سفارش بده , فکر کنه داره از بقالی کشمش میگیره!

من قیمت ندادم گفتم در ایران اینقدر بر میدارن.
ایرانی عادت نداره برای نرم افزار میلیونی پول بده حالا شما هر چقدر هم که میخوای بگو این قیمت پایینه.

amin32
دوشنبه 22 مهر 1392, 11:45 صبح
ایرانی عادت نداره برای نرم افزار میلیونی پول بده حالا شما هر چقدر هم که میخوای بگو این قیمت پایینه.

وقتی بعضی ها حاضر نباشن با قیمت مفت پروژه بگیرن , اونوقت کاربرها قیمت کار رو میفهمن و مجبور میشن سر کیسه رو شل کنن! حالا هر جای دنیا که میخواد باشه.

SlowCode
دوشنبه 22 مهر 1392, 12:35 عصر
به نظر من اینجور حرفها معنی ندارن! یعنی چی؟
عزیز من کسی که به برنامه ای نیاز داشته باشه بابتش 100 میلیون هم میده! این حرفا چیه؟
الان شما فرض کن یه شرکت یا کارخانه میاد واسه حسابداری و انبار و ... از شرکتی مثل همکاران سیستم برنامه میخره، میدونی چقدر هزینه میکنن؟ حداقل 100 میلیون بابت نرم افزار یه قسمت کارخانه پول میدن.
خب اینا تو ایران نیستن؟ شما دیدتون به افراد عادی و کسب و کار کوچیک هست. و همه چی رو با این عینک نگاه میکنی.
حالا شما میگی خب ما که نمیتونیم در حد برنامه های همکاران سیستم کار کنیم چی کار کنیم؟
بله درسته، ولی قیمت هر برنامه ای با خریدارش متناسبه، قیمت یه برنامه دانشجویی با قیمت برنامه ای که واسه یه سازمان یا اداره دولتی نوشته میشه حداقل 10 برابر تفاوت داره!

همونطور که دوستمون گفت برنامت رو به یه برنامه نویس باتجربه نشون بده تا نظرش رو بگه، بعد ببین مشتریت کیه و چقدر پول میده؟ تو چقدر واسش وقت گذاشتی؟ یه قیمتی بگو که زحمتت به هدر نره، البته مشتری هم فرار نکنه:لبخند:

باور کنین منم تا چند وقت پیش که فقط وی بی کار میکردم قیمتهام خیلی چایین بودن! ولی وقتی وارد php و طراحی سایت شدم دیدم قیمت ها رو اشتباه میدادیم، دلیلش هم خود وی بی کاران هستن.

SlowCode
دوشنبه 22 مهر 1392, 12:51 عصر
این رو هم بگم اگر که با vb باشه قیمتش هم کمتره به خیلی دلایل از جمله سرعت
این حرف زیاد درست نیست!
چون اولا اکثر افراد(مخصوصا ادارات) نمیدونن کدنویسی چیه! چه برسه به اینکه بپرسن با چه زبانی نوشتی و بدونن که فلان زیاد قوی هست یا ...

جالبه به سرعت اشاره کردی! طوری میگی سرعت آدم احساس میکنه داری لاک پشت رو با اسب مقایسه میکنی!؟
به نظر شما سرعت تو برنامه ای مثل برنامه دوستمون تاثیری داره؟ نه نداره.
سرعت وقتی محسوس میشه که مثلا شما بیای یه حلقه با تعداد تکرار 100 هزار تا بنویسی! بعد تفاوت زمانی بین ++C , وی بی میشه چقدر؟ در حد چند صد میلی ثانیه!
اینجا دیگه مقایسه لاپشت و اسب درست نیست! مقایسه بین لامبورگینی و بوگاتی هست که تفاوتشون در حد 58 کیلومتر بر ساعت هست.

واقعا بی معنیه این حرفا! خودمون داریم حرفایی میزنیم و کارایی میکنیم که ارزش و قیمت کارامون بیاد پایین.

Shahab.
دوشنبه 22 مهر 1392, 13:37 عصر
شما این نکته رو در نظر نمیگیری که برنامه نویس هایی هم هستن که برای اینکه پروژه رو از دست یکی دیگه در بیارن قیمتشونو میکشن پایین. این مهمه.
وگرنه شما اصن بگو من این پروژه رو براتون مینویسم 5 تومن هم میگیرم. باشه اگر قبول کرد چه اشکالی داره؟ کی بدش میاد؟