PDA

View Full Version : سوال: مشکل قطع شدن ارتباط اینترنت Browser ها با وجود اینکه اینترنت وصل است؟



abbas-software
پنج شنبه 18 مهر 1392, 21:51 عصر
مدتی هست که این مشکل پیش میاد که ارتباط اینترنتم قطع نمیشه ولی فایرفاکس و گوگل کروم هیچ صفحه ای رو باز نمیکنن. یعنی کانکشن ADSL درسته و ویندوز هیچ مشکلی پیدا نمیکنه و حتی با Ping کردن جواب میگیرم ولی در بروزرها نه! حتی یاهو مسنجر هم قطع نمیشه!
البته اینم بگم که تنظمیات پروکسی و DNS و اینها رو چک کردم مشکل از اون نیست!همینطور مشکل از فیلترشکن و lan setting هم نیست.
فکر میکنم این مشکل با باز کردن یه صفحه php در اینترنت پیش میاد! یعنی وقتی اون صفحه رو باز میکنم اینجوری قطع میشه و تنها راهش اینه که سیستم رو ریستارت بکنم! حتی ویندوز هم عوض کردم باز همونه!
حالا سوالم اینه که مشکل چیه؟ آیا ممکنه در کدهای این صفحه php کد مخربی وجود داشته باشه که باعث این مشکل بشه؟؟!!!
(وقتی این صفحه php رو از بروزر Internet Explorer باز میکنم این مشکل پیش نمیاد، ولی وقتی با فایرفاکس باز میکنم دیگه ارتباط اینترنت بروزرهام قطع میشه!)

(توضیح تکمیلی تر اینکه مدتی هم هست که گاها اینترنت قطع میشه و فقط میشه به سایت هایی رفت که سرورشون داخل ایرانه(اینو دقیقا چک کردم) و به این نتیجه رسیدم که این مربوط میشه به ISP ها که بحثش جداست البته!)

abbas-software
جمعه 19 مهر 1392, 01:33 صبح
اینجا کسی نیست!؟

one hacker alone
جمعه 19 مهر 1392, 02:34 صبح
خب ببینید ما کدهایی داریم که با فراخوانی یک فایل مودم اون رو ریست میکنن که با جاوا اسکریپت نوشته شده اما php کدهاش سمت سرور هست پس امکان نداره مگه اینکه داخل خودش تابع js ی رو فراخوانی کنه
بهرحال شما اگه به فایل خاصی شک دارید اینجا بزارید تا بررسی بشه

abbas-software
جمعه 19 مهر 1392, 11:49 صبح
خب ببینید ما کدهایی داریم که با فراخوانی یک فایل مودم اون رو ریست میکنن که با جاوا اسکریپت نوشته شده اما php کدهاش سمت سرور هست پس امکان نداره مگه اینکه داخل خودش تابع js ی رو فراخوانی کنه
بهرحال شما اگه به فایل خاصی شک دارید اینجا بزارید تا بررسی بشه
بله درسته، برای همین فقط کدهای جاوا اسکریپت و یه قسمت از کد PHP رو اینجا گذاشتم: (یه سری کد CSS هم هست البته!)

abbas-software
شنبه 20 مهر 1392, 01:03 صبح
چرا جوابی ندادند دوستان!؟ سوال رو نباید اینجا می پرسیدم؟!

abbas-software
چهارشنبه 24 مهر 1392, 00:29 صبح
خب ببینید ما کدهایی داریم که با فراخوانی یک فایل مودم اون رو ریست میکنن که با جاوا اسکریپت نوشته شده اما php کدهاش سمت سرور هست پس امکان نداره مگه اینکه داخل خودش تابع js ی رو فراخوانی کنه
بهرحال شما اگه به فایل خاصی شک دارید اینجا بزارید تا بررسی بشه
ببخشید شما کدهارو دیدید؟

white tower
چهارشنبه 24 مهر 1392, 00:55 صبح
این کدی که گذاشتی ربطی به قطع شدن اینترنت نداره.
کدوم صفحه رو باز می کنی که مرورگرت از کار میافته؟

abbas-software
چهارشنبه 24 مهر 1392, 01:09 صبح
اینم لینکش (http://shop.echargeu.ir)!

white tower
چهارشنبه 24 مهر 1392, 10:24 صبح
این ک مشکل نداره.من که هنوز کانکتم.جاوا اسکریپتش هم جیزی نداره.مشکلت احتمالا از جای دیگه است.
من با فایرفاکس تست کردم.مشکل نداشت.همه چی روبه راهه

mohammad_f.n
دوشنبه 29 مهر 1392, 01:32 صبح
سلام عزیز هیج مشکلی در کد های جاوا اسکریپتی که گزاشتی وجود نداره این مشکل برای من هم بعضی وقتی پیش میومد ولی وقتی برای من پیش میومد که پا پروکسی کار میکردم به کد های جاوا هم ربطی نداره میخوای درست بشه باید یک بار سیستم ریستوری کنی ,برای این که دیگه این مشکل پیش نیاد به پشتیبانی ای اس پیت زنگ بزن بگو اونا یک سری دی ان اس میدن بهت میزنی درست میشه من این کار رو کردم الان 6 ماهی میشه این مشکل رو ندارم

موفق باشی

hamedarian2009
دوشنبه 29 مهر 1392, 10:17 صبح
سلام
این مشکل مربوط به ISP و مخصوصا مخابرات می باشد اینو من هم بعضی مواقع دارم

reza vir
یک شنبه 14 تیر 1394, 22:31 عصر
مدتی هست که این مشکل پیش میاد که ارتباط اینترنتم قطع نمیشه ولی فایرفاکس و گوگل کروم هیچ صفحه ای رو باز نمیکنن. یعنی کانکشن ADSL درسته و ویندوز هیچ مشکلی پیدا نمیکنه و حتی با Ping کردن جواب میگیرم ولی در بروزرها نه! حتی یاهو مسنجر هم قطع نمیشه!
البته اینم بگم که تنظمیات پروکسی و DNS و اینها رو چک کردم مشکل از اون نیست!همینطور مشکل از فیلترشکن و lan setting هم نیست.
فکر میکنم این مشکل با باز کردن یه صفحه php در اینترنت پیش میاد! یعنی وقتی اون صفحه رو باز میکنم اینجوری قطع میشه و تنها راهش اینه که سیستم رو ریستارت بکنم! حتی ویندوز هم عوض کردم باز همونه!
حالا سوالم اینه که مشکل چیه؟ آیا ممکنه در کدهای این صفحه php کد مخربی وجود داشته باشه که باعث این مشکل بشه؟؟!!!
(وقتی این صفحه php رو از بروزر Internet Explorer باز میکنم این مشکل پیش نمیاد، ولی وقتی با فایرفاکس باز میکنم دیگه ارتباط اینترنت بروزرهام قطع میشه!)

(توضیح تکمیلی تر اینکه مدتی هم هست که گاها اینترنت قطع میشه و فقط میشه به سایت هایی رفت که سرورشون داخل ایرانه(اینو دقیقا چک کردم) و به این نتیجه رسیدم که این مربوط میشه به ISP ها که بحثش جداست البته!)


منم دقیقا یکماهه همین مشکل رو دارم هر سری که زنگ میزنم آسیاتک منو اینقدر میپیچونه که پشیمون میشم:افسرده: منم dns همه کشورهای دنیا و چندین سیاره دیگه که ارتباط شبکشون رو از سیاره زمین میگرفتن چک کردم:متعجب: (منظور احمقهای آسیاتکه تو ساختمونها فضایی مسخرشون تو تهران):اشتباه: از اونجایی که پینگ جواب میده و وایرلس جواب میده فقط قسمت lan از کار می افته من نه پروکسی میزنم نه چیزی اما زمانی که دوستمون فقط سایت داخلی رو باز میکرد دامین ir ها با یک پروکسی میشه به بقیه وصل شد منم مدتی اینجوری مشکل داشتم که با هات اس پات حلش کردم اما بعدا فهمیدم که جاسوسی میکنه و .... هر بار به مدت چند ثانیه وصل میشه بعد دیگه سرور پیدا نمیشه من جستجو گر هامو عوض کردم نشد و ویندوز رو عوض کردم نشد و یه کارت شبکه خریدم گفتم شاید مادربورد مشکل داره چون وایرلس مودم همیشه کار میکنه بازم همونه با lan جدید دیگه خسته شدم نمیدونم چخبره حتی خود آسیاتک هم نمیدونه .:متفکر: جالب اینه که خود اسیاتک یه نرم افزا به نام HTOOLS ساخته میگه تمام مشکلات رو حل میکنه (تو خارج از کشور دارن ازش سو استفاده جنسی مینن) عجب نرم افزاری تا بازش میکنی رو گزینه سوم که همون شبکه آسیااااااتک هست می مونه میگه اتصال نداره و قعطه :متفکر: حالا پرتغال فروش رو پیدا کن ؟؟؟ 2X-ASIATEC=ASIACHERT دوستان معادله حل شد .:قهقهه::تشویق::لبخند: الان مودممو با چکش له میکنم .

leaping
یک شنبه 14 تیر 1394, 22:53 عصر
در جواب دوستان باید بگم
مدتی بود که در نسخه ویندوز 8 مشکلاتی در مورد ست کردن تنظیمات مرورگها با شبکه داخلی سیستم وجود داشت که خود مایکروسافت یک پچ براش ارائه کرد و حل شد.این موضوع حتی برای نسخه ie 11 خود مایکروسافت هم وجود داشت.بهتون توصیه میکنم یا نسخه ویندوزتون رو عوض کنید و یا اون رو آپدیت کنید احتمال 80 درصد مشکلتون حل خواهد شد.اما در مورد اون 20 درصد باید بهش گفت = باگهای عصبی

البته در جواب دوستمون هم باید بگم بعید میدونم هیچ ربطی به isp داشته باشه وقتی ping میگیرید و همه چی حله

reza vir
یک شنبه 14 تیر 1394, 23:12 عصر
در جواب دوستان باید بگم
مدتی بود که در نسخه ویندوز 8 مشکلاتی در مورد ست کردن تنظیمات مرورگها با شبکه داخلی سیستم وجود داشت که خود مایکروسافت یک پچ براش ارائه کرد و حل شد.این موضوع حتی برای نسخه ie 11 خود مایکروسافت هم وجود داشت.بهتون توصیه میکنم یا نسخه ویندوزتون رو عوض کنید و یا اون رو آپدیت کنید احتمال 80 درصد مشکلتون حل خواهد شد.اما در مورد اون 20 درصد باید بهش گفت = باگهای عصبی

البته در جواب دوستمون هم باید بگم بعید میدونم هیچ ربطی به isp داشته باشه وقتی ping میگیرید و همه چی حله

من از فایر فاکس استفاده میکنم هم ورژن قدیم هم جدید هر سری آپدیت میکنم . تو لپتاپم هم ویندوز اکسپی هست مشکلی نداره اما همین لن رو به لپ تاپ وصل میکنم (کاش شکلکی داشت برا تعریف این صحنه)جواب نمیده . حتی نرم افزار خود آسیاتک هم میگه اتسال سرور برقرار نیست یعنی یه چیزی تو سرورشون تغیر کرده . یکماهه اینجوریه . با ویندوز 7 لپ تاپ هم جواب نداد از ویندوز هم نیست .

pbm_soy
دوشنبه 15 تیر 1394, 02:15 صبح
مشکل شما الان دقیقا چیه؟ باز نشدن صفحات وب زمانی که از کارت شبکه کابلی استفده میکنید؟ یا اینکه وقتی کارت سبکه کابلی را وصل میکنید قطع میشید؟

با چندتا دستگاه دیگه چک کن اگه میخوای ببینی که مشکل از ISP هست یا خیر؟ اگه دستگاههای دیگه هم همچین رفتاری از خود نشان دهند میتوان نتیجه گرفت که مشکل از ISP است

کارکرد لپ تاپت را مانیتور کن و ببین در زمانی که مشکل پیش میاد چیکار میکنه؟ حتی وضعیت پراسسها و رم سیستمت را هم مانیتور کن
مهمترین مورد مانیتور کردن ترافیک شبکه ات است و ببین اتفاق دیگه در اون زمان میافته؟

fatima-php
دوشنبه 15 تیر 1394, 16:00 عصر
جدا از اینکه تاپیک 2 سال قبل رو بالا آوردین، ارتباط این تاپیک با تالار PHP رو نمیفهمم!