View Full Version : سوال: ساخت چنین انجینی ممکنه ؟؟
GAME_BUILDER
جمعه 19 مهر 1392, 09:44 صبح
سلام یک سوال داشتم من دست تنها هستم میخاستم بدونم اگه دایرکت ایکس یاد بگیرم و همینطور سی ++ ام رو قوی کنم میتونم یک انجین بسازم مثل real virtuality 3 ؟؟ یا نه تو خابم میتونم بسازمش ؟؟ اخه 1 نفره هستم میخام یک انجین بسازم که بتونم حرفی برای گفتن داشته باشم البته انجین شخصی میخام درست کنم یعنی فقط برای خودم
ممنون
brightening-eyes
جمعه 19 مهر 1392, 19:14 عصر
اگه از یه سری لایبری توپ کمک بگیری شاید بتونی
ولی باید صبر عیوب داشته باشی
آخه نوشتن یه گیم انجین به این راحتیا هم که فکر میکنی نیستش.
باید یه زبون scripting مثل AngelScript و یه renderror مثل ogre و یه سری کتابخونه صدا مثل flac و openAl رو باید بندازی روش تا به کار بیفته
اون وقت یه چیز ماه از آب درمیادش.
GAME_BUILDER
جمعه 19 مهر 1392, 22:43 عصر
اخه ogre که خودش انجینه خیلی تو فکرش بودم که با این انجین کار کنم یا نه ولی اکثرا میگن برای بازی های fps خوب جواب نمیده من همونطور که گفتم خیلی دوست دارم بازیم مثل arma بشه چون محیطش خیلی خوب شده انجین رو نمیخام عمومی بسازم یعنی بشه هر بازی باهاش ساخت میخام طراحی کنم فقط برای یک بازی یعنی وقتی بازی تموم شد دوباره از اول بسازمش البته نه از صفر صفر از جایی که کد نویسی هسته تموم شده و کد نویسی بازی رو انجام میدیم حالا چیکار کنم ؟؟ میتونم خودم انجین بنویسم و از اگری هم کمک بگیرم ؟؟ یعنی مثلا مدل رو با کد های خودم وارد انجین کنم بعد با اگری بهش متریال بدم ؟؟ میشه ؟؟ لطفا کمک کن
brightening-eyes
شنبه 20 مهر 1392, 12:58 عصر
اولا باید بگم ogre یه انجین کامل نیست!
یه کتابخونست که وقتی داری برنامه نویسی میکنی با برنامت لینکش میکنی و ازش استفاده میکنی
میتونی از کتابخونه های دیگه مثل allegro, sdl, sfml استفاده کنی یا خودت یکی بنویسی که احساب خوردکنه
همین الآن بهت پیشنهاد میکنم یه انجین بنویس وگرنه اگه بخوای همه چی رو با C++ بنویسی بیچارت میکنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.