View Full Version : backUp از تمامی database ها.....فوری
reza_Nazem
چهارشنبه 16 فروردین 1385, 15:45 عصر
با سلام
چگونه می توان از تمامی dataBase های یک server به صورت یکجا backUp گرفت و انها را یکجا restore کرد.:اشتباه:
h_baqery
چهارشنبه 16 فروردین 1385, 15:53 عصر
برای backup دو راه داری
1 - ساختن یک maintenance plan برای backup از همه dbها و اجرای اون.
2 - نوشتن یک کرزر که اسم بانکها رو از جدول sysdatabases بخونه و دستور backup رو روی اونها اجرا کنه.
برای restore فقط راه دوم رو داری البته مسیرها رو باید درست بهش پاس کنی ویا تو یک مسیر خاص با cmdshell به اسم هر کدوم از بانکها پوشه بسازی اونوقت فقط یک پارامتر داری.
reza_Nazem
چهارشنبه 16 فروردین 1385, 16:15 عصر
ممنون از راهنمایت
من از روش اول استفاده کردم و توانستم backup ها رو یکجا بگیرم حالا چه طوری می تونم انها را یکجا restore کنم
h_baqery
چهارشنبه 16 فروردین 1385, 16:22 عصر
یک کرزر باید بنویسی که همون کاری رو که گفتم انجام بده .
اگر کد کامل بخوای امروز فرصت نوشتنش رو ندارم ولی اگر یه کمیش رو نوشتی می تونم راهنماییت کنم.
ama55555
چهارشنبه 16 فروردین 1385, 19:42 عصر
آقای باقری از روش اولی که شما گفتید من بکاپ گرفتم ولی آیا عمل Restore آن نیز از همین طریق امکان پذیر می باشد؟
h_baqery
پنج شنبه 17 فروردین 1385, 15:50 عصر
بله با یک تغییر کوچیک روی همون سروری که بک آپ گرفتید می شه ولی اگر بخواهید جای دیگه این کارو انجام بدید باید مسیر جدید رو هم بهشون بدید.
روی همون سرور باید with replace رو هم به دستور restore اضافه کنید.
h_baqery
پنج شنبه 17 فروردین 1385, 15:54 عصر
ببخشید روش اول maintrnance plan بود ، اگر بشه من بلد نیستم ، شاید تو 2005 یه همچین امکانی اضافه شده باشه که مدیران بخش بهتر می دونن. ولی از طریق یه کد ده خطی هر چند تا بانک که داشته باشید می شه هر دو کار رو انجام داد. اگه کد خواستید بگید بزارم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.