View Full Version : نظر در مورد قالب سایت
sepehrazimi
جمعه 19 مهر 1392, 17:01 عصر
سلام دوستان
چند سوال داشتم:لبخند:
1-نظر شما در مورد قالب سایت idean.ir که طراحی کردم چیه (از نظر ظاهری)؟
2-چه راهی پیشنهاد می دهید برای توسعه ی سایت (منظورم اینه که کجاها می توانم تصاویر و متن های بیشتری اضافه کنم ولی از زیبایی قالب کاسته نشه)؟
با تشکر از دوستان
f_talebi
جمعه 19 مهر 1392, 18:13 عصر
خوبه قشنگه . زیرمنو ها که پایین میاد با جی کوئریه؟
sepehrazimi
جمعه 19 مهر 1392, 18:20 عصر
خوبه قشنگه . زیرمنو ها که پایین میاد با جی کوئریه؟
ممنون که نظر دادید.بله جی کوئری هست.
f_talebi
جمعه 19 مهر 1392, 18:27 عصر
بنظرمن همینو با CSS3 پیاده سازی کنین بهتره آخه جی کوئری اگه چندبار بریم روی منو انیمیشنش چندبار اجرا میشه ولی با CSS3 اینجوری نمیشه.البته این نظر منه.
sepehrazimi
جمعه 19 مهر 1392, 18:29 عصر
بنظرمن همینو با CSS3 پیاده سازی کنین بهتره آخه جی کوئری اگه چندبار بریم روی منو انیمیشنش چندبار اجرا میشه ولی با CSS3 اینجوری نمیشه.البته این نظر منه.
بهش فکر میکنم
2undercover
شنبه 20 مهر 1392, 05:20 صبح
این مشکل با استفاده از متد stop قابل حله
sepehrazimi
شنبه 20 مهر 1392, 12:45 عصر
دوستان دو سوالی که داشتم کسی نظری نداره ؟
RIG000
شنبه 20 مهر 1392, 13:46 عصر
یک نظر کاملا شخصیه ....
من از اوناییم که عشق application هستن :) windows csharp .... حالا فکر کن من نظر بدم :)
خیلی سعی کردی طوری جمع و جورش کنی که شلوغ نشون داده نشه و در عین حال اگه تغییراتی بیشتر پیدا کنه و محتواش بیشتر شه باید بتونه همین شکلی جمع جور بمونه . سعی کن صفحه اولت رو با محتوایی بیشتر اغشته کنی ولی به شرط اینکه همین جوری جمع جور بمونه .. . .
دوم اینکه شما هم به نظرم استعداد عاشق شدن به metro ui رو داشته باشی... بهش فکر کن ... :)
ateryad
شنبه 20 مهر 1392, 15:24 عصر
با سلام
کمی روی فونت سایت کار کنید...
شکل ظاهری سایت هم کم خشک هست.
sepehrazimi
شنبه 20 مهر 1392, 18:09 عصر
برای سوال دومی کسی ایده ای نداره ؟:خجالت:
543310
شنبه 20 مهر 1392, 18:33 عصر
به نظر من یکم line-height بدی به متن هات بهتر هم میشه و اینکه سایز فونت tahoma رو بیشتر از 12 پیکسل نکن... اینجوری زیباتر میشه
refugee
شنبه 20 مهر 1392, 20:36 عصر
دوستان میگن همیشه نظرات کار سازی میدم :لبخند: شاید چون ریز بین هستم .
ساده و جالب بود .
مشکلات :
1. اول از همه مثل خیلی از دوستان مشکل زوم داری . روی سایت زوم کنید ( ctrl + or - ) میبینید . ( برای حل مشکل یک div اول کدهاتون بذارید و بهش margin:0px auto; بدین و یه عرض هم بدین تا بیاد وسط )
2. هدر خیلی بهم ریخته است . لوگو سمت راست صفحه قرار گرفته و و منو بهش چسپیده و همچنین تاریخ برعکس شده و سمت چپ صفحه رفته . در حالی که همه اینا باید وسط صفحه باشه و با عرض میتونه 960 پیکسل باشه
3. ارتفاع هدر خیلی کم است . جوری که لوگو از هدر زده بیرون . باید داخل هدر جا بشه . میتونید height:60px; استفاده کنید .
4. رنگ بندی شادی نداره . حالت افسرده مانند است . خیلی از مشکلی خاکستری استفاده شده . ( البته پس زمینه و هدر )
5. اسلایدر به نظرت باید اینقدر بزرگ باشه ؟ و اگه جز مستطیلی یه مدلی چیزی بهش میدادی از خشک بودن در نمیامد ؟ و همچنین هیچ کنترلی نداره اسلایدر . عقب و جلو
6. کد نویسی هاتم زیاد توش فضای خالی داره . و این برای سئوی سایت اشتباه است .
فوتر و قسمت مطالب هم مشکلی نداره و عالی هستن .
موفق باشید
sepehrazimi
یک شنبه 21 مهر 1392, 10:06 صبح
خیلی ممنون دوستان واقعا نظرات خوبی بود سعی می کنم انجام بدم.
3. ارتفاع هدر خیلی کم است . جوری که لوگو از هدر زده بیرون . باید داخل هدر جا بشه . میتونید height:60px; استفاده کنید .
من فکر می کردم ایده ی جالبی باشه مقداری از لوگو بیرون باشه :لبخند:ولی به نظر میرسه نه تنها زیبا نیست احساس شتباه بودن در کد نویسی رو میده:متفکر:
ممنون از نگاه ریزبینانه تون.
برای سوال دوم منتظرم:متفکر:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.