View Full Version : سوال: Site Map در بحث SEO
aminireza65
جمعه 19 مهر 1392, 23:42 عصر
سلام دوستان
من Site Map رو برای بحث SEO میخوام به کار بگیرم.
من در مورد تکنیک های SEO هیچی نمیدونم.
می خواستم بدونم که چه طوری باید Site Map ایجاد کنم؟ یعنی محتوی فایلش چیه و به چه دردی میخوره؟
آیا باید تمام URLهای سایتم رو یکی یکی اضافه کنم توش؟
آیا بهتر نیست که از Create Google Site Map استفاده کنم یا اینکه خودم URLها رو اضافه کنم؟
ممنون از همتون
r_s1389@yahoo.com
شنبه 20 مهر 1392, 07:08 صبح
خوب از اسمش معلومه شما در واقع یک عکس از سایت درست می کنید که قسمت های مختلف سایت رو نشون میده که در این عکس هر قسمت آدرس خاص خودش رو داره و کاربر با دیدن این عکس یا همون سایت مپ میتونه به قسمت های مختلف سایت به راحتی سوئیچ کنه
بهتر هست در گوگل سرچ کنی و مطالب بیشتری رو مطالعه کنی
demolition
شنبه 20 مهر 1392, 08:57 صبح
سلام دوستان
من Site Map رو برای بحث SEO میخوام به کار بگیرم.
من در مورد تکنیک های SEO هیچی نمیدونم.
می خواستم بدونم که چه طوری باید Site Map ایجاد کنم؟ یعنی محتوی فایلش چیه و به چه دردی میخوره؟
آیا باید تمام URLهای سایتم رو یکی یکی اضافه کنم توش؟
آیا بهتر نیست که از Create Google Site Map استفاده کنم یا اینکه خودم URLها رو اضافه کنم؟
ممنون از همتون
همانطور که از عنوان Sitemap مشخص است نقشه سایت را نشان می دهد.
نقشه سایت یعنی چه؟ یعنی ساختار لینک ها. یعنی این که در سایت چه لینک هایی وجود دارد. چون هر لینک به یک صفحه مرتبط است، به این ترتیب نقشه و ساختار سایت مشخص می شود.
Sitemap ( نقشه سایت) به بازدید کنندگان سایت کمک می کند که راحت تر بتوانند در درون سایت به مرور صفحات بپردازند.
دو نوع Sitemap (نقشه سایت) وجود دارد:
1- Sitemap (نقشه سایت) برای بازدیدکنندگان انسانی!
2- Sitemap (نقشه سایت) برای بازدیدکنندگان از نوع موتورهای جستجو
مورد اول ساختار خاصی ندارد. برای ایجاد آن کافی است یک صفحه در سایت خود بسازید که تمامی صفحات سایت به همراه لینک های آن ها را در آن اضافه کنید. این Sitemap خوب است اما به درد موتورهای جستجو چندان نمی خورد. البته از این لحاظ که صفحات را یک جا در اختیار عنکبوت ها یا خزندگان (Crawler) موتور جستجو قرار می دهید، می تواند مفید باشد.
مورد دوم فایلی به فرمت XML است که به آن XML Sitemap می گوییم. در این فایل XML همان کاری را می کنید که در مورد اول می کردید. یعنی لینک های خود را معرفی می کنید. اما این بار بازدیدکننده شما موتورهای جستجو هستند.
سایتهای زیادی هستند که به صورت رایگان برای سایت شما سایت مپ ایجاد میکنند. در گوگل sitemap generator رو جستجو کن. موفق باشید
543310
شنبه 20 مهر 1392, 11:19 صبح
از سایت های زیر استفاده کن :
www.xml-sitemaps.com
www.freesitemapgenerator.com
aminireza65
شنبه 20 مهر 1392, 11:53 صبح
بچه ها ممنون از پاسختون
به نظر شما از site map generator استفاده کنم بهتره یا اینکه خودم URLها رو یکی یکی اضافه کنم؟
543310
شنبه 20 مهر 1392, 17:42 عصر
بچه ها ممنون از پاسختون
به نظر شما از site map generator استفاده کنم بهتره یا اینکه خودم URLها رو یکی یکی اضافه کنم؟
site map generator خوبه. بعدش هم میتونی فایل robot.txt درست کنی واسه سایتت ( واسه سئو خوبه )
aminireza65
شنبه 20 مهر 1392, 23:59 عصر
دوستان یه سوال دیگه
Meta Tag رو باید در همه صفحات تعریف کنم یا اینکه فقط در سایت مستر باشه کفایت میکنه؟؟
543310
یک شنبه 21 مهر 1392, 08:32 صبح
دوستان یه سوال دیگه
Meta Tag رو باید در همه صفحات تعریف کنم یا اینکه فقط در سایت مستر باشه کفایت میکنه؟؟
فقط توی مستر باشه کافیه...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.