ورود

View Full Version : سوال: به هم ریختن محتویات صفحه ی html در مانیتورهای دیگر

shervinss
شنبه 20 مهر 1392, 11:33 صبح
با سلام خدمت اساتید محترم

بنده سایتی رو طراحی کردم که اندازه کلی انرا بر روی 1024در 768 گذاشتم در 3 تا مانیتوری که خودم نمایش میدم هیچ مشکلی نداره ولی در مانیتور دوستم که فکر می کنم 23 اینچ ایناس کل صفحاتم بهم میریزه باید چیکار کنم که این طوری نشه .
با تشکر

qartalonline
شنبه 20 مهر 1392, 11:45 صبح
بهم ریختگی به عوامل مختلفی بستگی داره ولی در کل بهتره عرض عناصر کلا بصورت ثابت و با واحد پیکسل تعیین کنید یا با استفاده از واحد درصد و بصورت ریسپانسیو.

543310
شنبه 20 مهر 1392, 11:59 صبح
دوست عزیز اگر در اندازه های width و height سایتت ( css ) از % استفاده کرده ای اونا رو تبدیل کن به px تا درست بشه.

tamafi6
شنبه 20 مهر 1392, 15:58 عصر
با سلام خدمت اساتید محترم

بنده سایتی رو طراحی کردم که اندازه کلی انرا بر روی 1024در 768 گذاشتم در 3 تا مانیتوری که خودم نمایش میدم هیچ مشکلی نداره ولی در مانیتور دوستم که فکر می کنم 23 اینچ ایناس کل صفحاتم بهم میریزه باید چیکار کنم که این طوری نشه .
با تشکر
دوست عزیزاستفاده از % , px , em , pt هیچ مشکلی راحل نمیکنه شماباید بانحوه چیدمان صفحه به طورکامل آشنایی داشته باشید

اینجا راببین (http://unsemantic.com/demo-responsive-rtl)

shervinss
یک شنبه 21 مهر 1392, 09:31 صبح
دوست عزیزاستفاده از % , px , em , pt هیچ مشکلی راحل نمیکنه شماباید بانحوه چیدمان صفحه به طورکامل آشنایی داشته باشید

اینجا راببین (http://unsemantic.com/demo-responsive-rtl)

دوست عزیز بابت فایلی که گذاشتین ممنون، منتها اگه اشکالی نداره میشه یه مقداری در موردش بیشتر توضیح بدین تا بفهمم چطوری باید فایلامو درست کنم یعنی این قانون هم برای width و هم برای height صدق میکنه یعنی من هرچی دارم باید تبدیل به درصد کنم یا خیر؟

با تشکر

tamafi6
یک شنبه 21 مهر 1392, 14:42 عصر
اگرشمايك قالب شلوغ داريدبهتره ازpx‏ استفاده كنيدتاعناصركنارهم ثابت بمونندولي اگرصفحه شماازچندبلوك تشكيل شده وشكل ساده اي داره بهتره براي كل عناصراز% استفاده بشه اگربا responsio‏ كاركرده باشيداستفاده از% بسيارروش بهتري هست فقط بايدكمي باسليقه ودقت پيش بريداگربا% شروع به كاركنيدبعدازمدتي متوجه خواهيدشدروشي بسيارمناسب خواهدبودحتماتمرين كنيد

shervinss
دوشنبه 22 مهر 1392, 19:16 عصر
با تشکر از شما دوست عزیز، تمرین می کنم خبرشو بهتون می دم