ورود

View Full Version : سوال: ذخیره نشدن یوزر و پسورد در هر بار لاگین

maJJJid
شنبه 20 مهر 1392, 15:34 عصر
سلام خدمت همه دوستان.
من میخام هر بار که کاربر میاد تو صفحه لاگین یوزر و پسورد قبلی در TextBox ها نباشه و TextBox ها خالی باشه.من اومدم EnableViewState مربوط به TextBox ها رو False کردم.از کنترل Login ویژوال استودیو استفاده کردم که EnableViewState مربوط به کنترل Login رو هم False کردم. و توی رویداد Page Load این کد هارو نوشتم :

if (Request.Cookies["UserSettings"] != null)
{
HttpCookie myCookie = new HttpCookie("UserSettings");
myCookie.Expires = DateTime.Now.AddDays(-1d);
Response.Cookies.Add(myCookie);
}

ولی باز هم وقتی کاربر میاد تو صفحه لاگین , یوزر و پسورد قبلی توی TextBox ها هست.ولی من میخام که هر وقت کاربر میاد تو صفحه لاگین TextBox های Username و Password خالی باشه و کاربر مجبور باشه هر بار برای ورود به سایت یوزر و پسورد اش رو تایپ کنه.
حالا چیکار کنم ؟

sasanrstm
دوشنبه 22 مهر 1392, 02:19 صبح
سلام اولن اگه تکست پسورد تو رو اگه از نوع پسورد انتخاب کنی که پسورد به هیچ وجه نشون داده نمیشه یوزرت هم فکر نکنم زیاد خطری باشه چون تا کسی این دوتا رو باهم وارد نکنه که نمی تونه لاگین بشه واسه پاک کردن تکست هات هم هم تو پیج لود وهم بعد از عمل اینزرت میتونی خالیشون کنی .ودر اخر اول جستجو کن بعد تایپک بزن مطالب زیادی در این مورد تو همین سایت هست. موفق باشی. به جمع برنامه نویسان بیکار خوش آمدی.

sendelbor
دوشنبه 22 مهر 1392, 07:12 صبح
autocomplete تکست باکست رو off کن

sasanrstm
دوشنبه 22 مهر 1392, 07:45 صبح
autocomplete تکست باکست رو off کن
ببخشید این گزینه که فرمودین کجا قرارداره من هرچی گشتم کلمه off رو پیدا نکردم میشه با تصویر بگی مرسی.

sendelbor
دوشنبه 22 مهر 1392, 07:56 صبح
من الان ویژوال استدیو دم دستم نیست
توی پروپرتی های اون تکست باکس بگرد من رندر شدش رو گفتم. یعنی برا المان های اچ تی ام ال برای سرور ساید ها off نیست disable میشه

<asp:TextBox ID="txt" runat="server" autocomplete="off" />

sara.64
شنبه 26 بهمن 1392, 09:07 صبح
چرا پست امکان حذف نداره؟!!