dharmaa
شنبه 20 مهر 1392, 17:29 عصر
سلام دوستان
من اومدم برای پر کردن لیست ویو از ObservableCollection استفاده کردم و حالا برای ویرایش یه سطر از این لیست ویو دچار مشکل شدم .میخام با دوبار کلیک کردن روی لیست ویو فیلدهای سطر انتخابی در تکس باکسهای مربوطه ظاهر شوند و بعد از تغییرات لازم در تکس باکسها با زدن یه دکمه محتوای جدید تکس باکسها در سطر انتخابی لیست ویو قرار بگیرن.
مرحله اول که همون قرار گرفتن فیلدهای سطر انتخابی در تکس باکسها بوده رو انجام دادم.ولی در مرحله دوم گیر کردم .رویداد کلیک دکمه رو در زیر گذاشتم .امیدوارم که یه نگاه بیندازین و برای تکمیل کردنش راهنمایی ام کنید
private void btnChange_Click(object sender, RoutedEventArgs e)
{
try
{
ObservableCollection<Detaillist> qq = new ObservableCollection<Detaillist>();
qq = (ObservableCollection<Detaillist>)lsv.Items[lsv.SelectedIndex];
qq[0].fldName = txtName.Text ;
qq[0].fldDuration = cmbDuration.Text;
//?????
}
catch (Exception ex)
{
MessageBox.Show(ex.Message, "Error", MessageBoxButton.OK, MessageBoxImage.Error);
}
}
اینم کلاس Detaillist :
private class Detaillist
{
public int Row { get; set; }
public String fldName { get; set; }
public string fldDuration { get; set; }
}
ممنون
من اومدم برای پر کردن لیست ویو از ObservableCollection استفاده کردم و حالا برای ویرایش یه سطر از این لیست ویو دچار مشکل شدم .میخام با دوبار کلیک کردن روی لیست ویو فیلدهای سطر انتخابی در تکس باکسهای مربوطه ظاهر شوند و بعد از تغییرات لازم در تکس باکسها با زدن یه دکمه محتوای جدید تکس باکسها در سطر انتخابی لیست ویو قرار بگیرن.
مرحله اول که همون قرار گرفتن فیلدهای سطر انتخابی در تکس باکسها بوده رو انجام دادم.ولی در مرحله دوم گیر کردم .رویداد کلیک دکمه رو در زیر گذاشتم .امیدوارم که یه نگاه بیندازین و برای تکمیل کردنش راهنمایی ام کنید
private void btnChange_Click(object sender, RoutedEventArgs e)
{
try
{
ObservableCollection<Detaillist> qq = new ObservableCollection<Detaillist>();
qq = (ObservableCollection<Detaillist>)lsv.Items[lsv.SelectedIndex];
qq[0].fldName = txtName.Text ;
qq[0].fldDuration = cmbDuration.Text;
//?????
}
catch (Exception ex)
{
MessageBox.Show(ex.Message, "Error", MessageBoxButton.OK, MessageBoxImage.Error);
}
}
اینم کلاس Detaillist :
private class Detaillist
{
public int Row { get; set; }
public String fldName { get; set; }
public string fldDuration { get; set; }
}
ممنون