View Full Version : سوال: پایگاه داده مناسب در زبان html
capitan_nemesis
یک شنبه 21 مهر 1392, 13:16 عصر
با سلام
چند روزی هستش که یک سوال داشتم کلی هم سرچ کردم ولی هیچ
پایگاه داده ایی که استفاده میشه برای زبان html چیست ؟
sql server
یا
mysql
mnvoh90
یک شنبه 21 مهر 1392, 13:46 عصر
سلام. هیچ پابگاه داده ای با استفاده از html قابل استفاده نیست.( البته تا اونجا که من می دونم) نزدیک ترین راه به این چیزی که می خواید استفاده از javascript و XML هست که اون هم مصلما امنیت لازم رو نداره. ولی اگر بخواید از Mysql یا SQL Server استفاده کنید حتما به یه زبان سمت سرور(php, asp, ...) نیاز دارید
cups_of_java
یک شنبه 21 مهر 1392, 20:41 عصر
نمی دونم درست منظورتو متوجه شدم یا نه اما اگه دنبال اینی که از تو HTML بتونی باهاش کار کنی:
شما می تونی از CouchDB استفاده کنی.
علاوه بر اینکه دیتابیسی هست که با HTTP باهاش کار می کنی (یعنی با جاوا اسکریپت) خودش وب سرور هم هست. یعنی HTMLهات رو روی خود دیتابیست نگهداری و سرو می کنی.
capitan_nemesis
یک شنبه 21 مهر 1392, 22:57 عصر
منظور من اینه که :
پایگاه داده ایی بنویسم و وارد html کنم مثلا "فورم ثبت نام " که در داخل این پایگاه ذخیره بشه
مثل همین سایت برنامه نویس
حالا میخواستم بدونم چه نرم افزار پایگاه داده ایی html را ساپورت میکنه
qartalonline
یک شنبه 21 مهر 1392, 23:09 عصر
برای استفاده از پایگاه داده باید از یک زبان سمت سرور استفاده کنید. مثل: php , asp.net , ...
cups_of_java
دوشنبه 22 مهر 1392, 10:13 صبح
منظور من اینه که :
پایگاه داده ایی بنویسم و وارد html کنم مثلا "فورم ثبت نام " که در داخل این پایگاه ذخیره بشه
من بازم منظورت رو نمی فهمم اما فکر می کنم CouchDB کاری که می خوای رو انجام میده. چون نیاز به سرور ساید نداری.
poriab
جمعه 10 آبان 1392, 13:14 عصر
منظور من اینه که :
HTML زبان نشانه گذاری هست و سمت Client هست . و شما به تنهایی با این زبان نمی توانید با پایگاه داده ارتباط برقرار کنید
شما برای اینکه فرم ثبت نام ایجاد کنید باید ابتدا فرم ها رو با HTML درست کنید و بعد از آن با یک زبان برنامه نویسی سمت سرور مثل PHP , Paython,... اطلاعات رو در پایگاه داده مورد نظر مثل MYSQL , SQSERVER ذخیره کنید .
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.