View Full Version : راهنمائی در زمینه کاری رشته کامپیوتر
p30online
یک شنبه 21 مهر 1392, 14:13 عصر
دوستان آدم این دورو زمونه اصلا نمی دونه چه کار بکنه ؟؟؟برنامه نویسی کارکنه ؟؟؟شبکه کارکنه؟؟؟شرکت کامپیوتری داشته باشه(خرید و فروش)؟؟؟........
من از دوستان میخوام هرکس هر نظری داره که کدوم زمینه بهتره و آینده و حقوق خوبی نصیب آدم میشه هر چند، نظر کوتاه و مختصر بگویند کدوم بهتره و سود خوبی داره؟
بالفرض 170 میلیون هم سرمایه دارید...
بدون نظر تاپیک و رها نکنید نظر خودتونو بگید شاید دوستان استفاده کردند و از بین نظرات یه نظری را ازش استفاده کردند
با تشکر از همگی
fjm11100
یک شنبه 21 مهر 1392, 14:26 عصر
اگه 170 میلیون سرمایه داری از کامپیوتر بکش بیرون یه مغازه بزن کامپیوترم دلی کار کن. کامپیوتر فقط برو توی کار تولید گیم برای موبایل چون باقی اشباعه اساسی. یه کار دیگه هم شرکت ترکیبی الکترونیکی و برنامه نویسی است. روی این ایده های خوبی دارم اما اینجا عمومی نمیشه جار زد خواستی شراکت کنیم
afsharm
یک شنبه 21 مهر 1392, 16:12 عصر
سلام،
اگر صرفاً به دنبال درآمد زایی هستید پیشنهاد میکنم در حوزه کامپیوتر و نرمافزار فعالیت نکنید. البته به طور عام امور تولیدی و خدماتی درآمد چندان مناسب ندارند خصوصاً به نسبت زحماتی که متحمل میشوید. کار در نرمافزار بیشتر مناسب کسانی است که به جز علاقه به درآمد به خود نرمافزار هم علاقه دارند. حوزههای دیگر خصوصاً آنها که صرفاً به تجارت و بازرگانی مربوط میشوند درآمد مناسبتری دارند.
به هر حال اگر اصرار به ماندن در بازار کامپیوتر و نرمافزار دارید بد نیست که واردات، فروش و توزیع قطعات و لوازم کامپیوتر را امتحان کنید. هم تجارت و بازرگانی است و هم از کامپیوتر خیلی دور نشدهاید.
Amir_Developer
یک شنبه 21 مهر 1392, 19:47 عصر
بنظر من موندن توی صنعت تولید نرم افزار و برنامه نویسی قبل از علاقه به پولدار شدن علاقه به کار لازم داره. یعنی اگه از ابتدا به فکر درآمد زایی هستی مطمئن باش برنامه نویسی دیگه شغل مناسبی نیست. چرا ؟ بخاطر اینکه هم دست زیاد شده و هم سطح توقع مشتری بالارفته و بودجه پروژه ها پایین اومده. در واقع دلیل اصلی بی پولی برنامه نویسها خود برنامه نویسها هستند. وقتی نه صنفی هست و نه ارگانی که قیمتهای پیشنهادی هر پروژه رو کنترل کنه خوب معلومه که یکی قیمت نجومی میده ، یکی قیمت عادلانه میده و یکی هم میاد خیلی زیر قیمت پروژه رو بدست میاره.
صنعت شبکه و امنیت فعلا بازار خوبی دارن ولی باید دورنمای کار رو مد نظر داشته باشی.
اگه اهل کاسبی باشی تجارت قطعات بهترینه ولی اون هم ریسک خودشو داره ، بهترین راه اینه که بری سراغ یه شغل دیگه و پول خوب دربیاری . من نمیگم برنامه نویسی بده نخیر خیلی هم خوبه و هر کسی از عهدش برنمیاد چون هم سواد میخواد هم ذهن خلاق ولی متاسفانه درآمدت نسبت به زحمتی که میکشی خیلی کمه و فکر کنم این شغل بیشترین آسیب رو توی سالهای اخیر دیده.
p30online
دوشنبه 22 مهر 1392, 13:47 عصر
اگر کسی خواست از راه برنامه نویسی به یک پروژه خوب رسید مانند این شرکت ها راهسازی باید چه کرد که مثل اون ها ما هم درآمد میلیاردی داشته باشیم؟طرف میاد در یک مناقصه شرکت می کنه و قرارداد میلیاردی می بنده آخه ما تا کی؟؟؟؟
fjm11100
دوشنبه 22 مهر 1392, 22:44 عصر
با شرایط فرهنگی جامعه و مسئولین امکانپذیر نیست چون
1- کپی رایت مفهومی برامون نداره
2- نرم افزار در ایران یه چیز زینتی و بی اهمیته که بدون اون و با کاغذ هم میشه کار کرد
اینا چیزیه که برای عمران و مکانیک و دیگر رشته ها نیست
naghshineh m&h
دوشنبه 22 مهر 1392, 23:07 عصر
با عرض سلام و احترام ما از سال 87 وارد بازار کار شدیم قبلش کد نویسی می گردیم نه چیز دیگه بعد از ورود به بازارکار و ایده های تیمی الحمدلله حاضر نیستیم هیچوقت تغییر شغل بدیم چون به در آمدی که می خواستیم رسیدیم
نکته: تیم ما متشکل از سه نفر اصلی (مهندس نرم افزار) می باشد که تا به حال 113 پروژه صنعتی انجام داده ایم
راهنمایی: اگر از بنده حقیر بخواهند که چند نکته در بازار کشورمان بگویم به نکات ذیل که صرفا نظر شخصی بوده و دارای اعتبار در حد کشور و یا تعیین آینده شما نیست اشاره خواهم کرد:
متاسفانه در ایران اکثر صاحبان صنایع (حتی مهندساشون) دارای سن بالای 50 می باشند که این امر باعث شده در هنگام خرید محصولات نرم افزاری خودشان تصمیم بگیرند و یا اگر خیلی مدعی سواد هستند با حسابدارشان مشورت می کنند که هر دو فاجعه است ما بعد از چند سال بررسی متوجه شدیم که بیش از 80% بچه ها فقط ایده در حد سیستم های حسابداری دارند و خوشبختانه سه ایده اصلی که کتاب های آن را دانشگاه خوانده بودیم جایش خالی است خلاصه سرتون را درد نیارم ما نوشتیم و گرفت الحمدلله الان همه راضی هستیم ، نکته مهمی که می شود به آن اشاره کرد این است که شما می توانید کد را در اختیار خودتان قرار دهید به عنوان مثال یکی از چیزها را می گویم (قانون ایده رایت رعایت شود:لبخندساده::لبخندساده:) یه نرم افزار حسابداری که از آن متنفرم را هرکسی با حد اقل 6 ماه تجربه برنامه نویسی می تواند بنویسد ولی به این فکر کنید که شما نرم افزاری را می نویسید که دو کار انجام می دهد 1- تصاویر را از میکروسکوپ می خواند و تعداد اسپرم (مثلا 75000000 ) محاسبه می کند و اطلاعات این شخص را نگه داری می کند و در طول درمان با توجه به داروهای تجویز شده درصد باردار شدن را (مباحث شبیه سازی) محاسبه میکند
اونوقته که اسم اون بیمارستان یا آزمایشگاه مثل توپ تو تهران میترکه حالا هیچ کسی نمی تواند عین آن را بنویسد چون باید به علوم (ریاضی مهندسی - آمار و احتمالات - شبیه سازی - و...) مسلط باشید اینجاست که قدرت شما نمیان شده و بی رغیب خواهید بود قیمت یه همچین نرم افزاری حدود 30.000.000 تومان می باشد
من سعی کردم همرو نگم ولی دلم نیومد
با توکل به خدا و تلاش و تمرکز بر روی رشته تحصیلی خود موفق خواهید بود انشالله
عضو کوچکی از جامعه بزرگ برنامه نویسان ایران
م.ک
Vitallity
سه شنبه 23 مهر 1392, 02:58 صبح
...فقط برو توی کار تولید گیم برای موبایل چون باقی اشباعه اساسی...
فقط جهت اطلاع رسانی از بازار گیم عرض میکنم. یکی از سختترین رشتههایی که میشه بهش وارد شد همین گیم هست(مخصوصاً برای بازیهای موبایل )، چرا؟ چون حتی اگر تمام کارتون طبق استاندارد طراحی بازی (http://www.sloperama.com/advice.html) باشه و ایدهتون هم خوب باشه بعد از 6 ماه وقت گذاشتن محصولتون آماده میشه وتازه میفهمید باید با هزاران بازی رایگان رقابت کنید. موفقیت توی صنعت گیم مشکله مخصوصاً توی ایران مشکلتره مثلاً تا الآن چه شرکت تولید بازی تو ایران رو دیدید که به منفعت مالی خوبی رسیده؟(از روی تجربه چند ساله خودم گفتم)
@ naghshineh m&h (http://barnamenevis.org/member.php?176097-naghshineh-m-amp-h)
من خیلی رو دیدم توی این سایت از وضع حال موقعیت (چه برسه به آینده) شغلیشون مینالیدن ولی هیچ وقت جواب قانعی نداشتم... کامنت شما بهترین جوابیه که تا الآن دیدم. ; )
afsharm
سه شنبه 23 مهر 1392, 12:49 عصر
با عرض سلام و احترام ما از سال 87 وارد بازار کار شدیم قبلش کد نویسی می گردیم نه چیز دیگه بعد از ورود به بازارکار و ایده های تیمی الحمدلله حاضر نیستیم هیچوقت تغییر شغل بدیم چون به در آمدی که می خواستیم رسیدیم
نکته: تیم ما متشکل از سه نفر اصلی (مهندس نرم افزار) می باشد که تا به حال 113 پروژه صنعتی انجام داده ایم
راهنمایی: اگر از بنده حقیر بخواهند که چند نکته در بازار کشورمان بگویم به نکات ذیل که صرفا نظر شخصی بوده و دارای اعتبار در حد کشور و یا تعیین آینده شما نیست اشاره خواهم کرد:
متاسفانه در ایران اکثر صاحبان صنایع (حتی مهندساشون) دارای سن بالای 50 می باشند که این امر باعث شده در هنگام خرید محصولات نرم افزاری خودشان تصمیم بگیرند و یا اگر خیلی مدعی سواد هستند با حسابدارشان مشورت می کنند که هر دو فاجعه است ما بعد از چند سال بررسی متوجه شدیم که بیش از 80% بچه ها فقط ایده در حد سیستم های حسابداری دارند و خوشبختانه سه ایده اصلی که کتاب های آن را دانشگاه خوانده بودیم جایش خالی است خلاصه سرتون را درد نیارم ما نوشتیم و گرفت الحمدلله الان همه راضی هستیم ، نکته مهمی که می شود به آن اشاره کرد این است که شما می توانید کد را در اختیار خودتان قرار دهید به عنوان مثال یکی از چیزها را می گویم (قانون ایده رایت رعایت شود:لبخندساده::لبخندساده:) یه نرم افزار حسابداری که از آن متنفرم را هرکسی با حد اقل 6 ماه تجربه برنامه نویسی می تواند بنویسد ولی به این فکر کنید که شما نرم افزاری را می نویسید که دو کار انجام می دهد 1- تصاویر را از میکروسکوپ می خواند و تعداد اسپرم (مثلا 75000000 ) محاسبه می کند و اطلاعات این شخص را نگه داری می کند و در طول درمان با توجه به داروهای تجویز شده درصد باردار شدن را (مباحث شبیه سازی) محاسبه میکند
اونوقته که اسم اون بیمارستان یا آزمایشگاه مثل توپ تو تهران میترکه حالا هیچ کسی نمی تواند عین آن را بنویسد چون باید به علوم (ریاضی مهندسی - آمار و احتمالات - شبیه سازی - و...) مسلط باشید اینجاست که قدرت شما نمیان شده و بی رغیب خواهید بود قیمت یه همچین نرم افزاری حدود 30.000.000 تومان می باشد
من سعی کردم همرو نگم ولی دلم نیومد
با توکل به خدا و تلاش و تمرکز بر روی رشته تحصیلی خود موفق خواهید بود انشالله
عضو کوچکی از جامعه بزرگ برنامه نویسان ایران
م.ک
دکمه تشکر را پیدا نکردم. با صحبتهای شما موافقم. کار نباید فقط برنامه نویسی باشد. بلکه باید ایدههای علمی، فنی و مهندسی هم داخل آن باشد تا بی رقیب، موفق و به درد بخور باشد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.