PDA

View Full Version : آموزش: طراحی وب با مدیریت محتوا بهتره یا asp و php؟

jenerik
یک شنبه 21 مهر 1392, 15:19 عصر
سلام خدمت اساتید برنامه نویس!!من چند وقتی هستش با سیستم مدیریت محتوای جوملا و وردپرس و دیتا لایف کار کردم و برای وردپرس هم میتونم قالب بنویسم با html وcss ولی مدیریت محتوا بنظرم محدودیت داره و نمیتونم هر سایتی و باهاش بسازم و به همه جاش دسترسی داشته باشم!!

مثلا سایت دیجی کالا قسمت های مختلفی داره اگه همون سایت رو بخوام با وردپرس طراحی کنم فقط میتونم مطالب ارسالی رو از پنل مدیریتم ویرایش کنم و باید برای ویرایش قسمت های دیگرش قالب رو ویرایش کنم!!درسته؟
میخواستم بدونم با سیستم مدیریت محتوا هم میشه همچین سایت هایی رو ساخت یا با asp و php میتونیم؟

mnvoh90
یک شنبه 21 مهر 1392, 15:25 عصر
سلام. خیلی بعید می دونم به مدیریت محتوا بشه هر سایتی رو طراحی کرد. حتی واسه مدیریت محتوا مثل وردپرس هم واسه خیلی از کارها که خودش قابلیتش رو نداره باید پی اچ پی بلد باشد که افزونه براش بنویسید

jenerik
یک شنبه 21 مهر 1392, 15:39 عصر
اگه اینجوری باشه که انعطاف کمی دارن!! پس فک کنم بشه با مدیریت محتوا فقط میشه یه منو ساخت با قسمت محتوا

mnvoh90
یک شنبه 21 مهر 1392, 18:53 عصر
نه اتفاقا اگر کامل بلد باشید انعطاف خوبی دارن. تقریبا میشه کاریشون کرد اصلا معلوم نباشه که مدیریت سایت کار مدیریت محتواست(ظاهر و کارایی سایت). ولی خوب بعضی کارا هست دیگه نمیشه

jenerik
دوشنبه 22 مهر 1392, 10:13 صبح
پس یه سوال!!سایتی که قسمت های زیادی داره رو چطوری مدیریت میکنن؟ ایا میرن از تو قالب مطالبشو تغییر میدن؟