View Full Version : سوال: ابزارهای گزارشگیری در DevExpress
zahrasaffar
یک شنبه 21 مهر 1392, 22:39 عصر
سلام دوستان . کسی از ابزارهای گزارشگیری DevExpress استفاده کرده ؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید و اگه میتونید یک نمونه طراحیش رو آموزش بدید
در ضمن من میخوام نوع گزارشگیری در برنامه به صورتی باشه که کاربر بتونه خودش انتخاب کنه که چه فیلد هایی رو تو گزارشش نشون بده .
نوع اتصال با بانک اطلاعاتی هم دربرنامم EntityFramework هست
با تشکر
zahrasaffar
سه شنبه 23 مهر 1392, 13:09 عصر
چقد جواااااااااب !!!!!!!!!!!!!!:چشمک:
mp2009
چهارشنبه 24 مهر 1392, 16:30 عصر
ابزار های DevExpress یه خورده سنگین هستند. بهتره از stimulReport استفاده کنید که هم سبک تر و هم خیلی userfriendly هست. اموزش های جامع و کاملی هم داره. یه سرچ بکنید کلی مطلب گیرتون میاد دربارش.
موفق باشید
zahrasaffar
شنبه 27 مهر 1392, 21:28 عصر
ابزار های DevExpress یه خورده سنگین هستند. بهتره از stimulReport استفاده کنید که هم سبک تر و هم خیلی userfriendly هست. اموزش های جامع و کاملی هم داره. یه سرچ بکنید کلی مطلب گیرتون میاد دربارش.
موفق باشید
ممنون از لطفتون ولی راستش من چون کل برنامه م با ابزارهای DEV ایجاد شده خواستم گزارشگیری هم با همین انجام بشه که نخوام کامپوننت اضافی نصب کنم . الان نحوه گزارشگیری رو پیدا کردم ولی بهم خروجی نمیده . یکی از اساتید همین سایت گفتن چون کامپوننت به صورت trial نصب شده اینجوریه . من یک پوشه Crack هم ازش دارم ولی وقتی حذف کردم کامپوننت رو و دوباره نصب کردم بازم Trial میشناسدش . نمیدونم باید چیکار کنم !!!! :متفکر:
bzdesign
شنبه 27 مهر 1392, 22:55 عصر
با سلام. متاسفانه کامپوننت های شرکت Dev همشون مشکل expire شدن رو دارند. به همین دلیل هست که هیچ نرم افزار تجاری ای با نسخه جدید از کامپوننت های این شرکت نوشته و طراحی نمیشه. مگر اینکه به صورت اورجینال تهیه کنیدش و یا از نسخه های قدیمیش استفاده بکنید. که اون هم م به دلیل عدم کامل بودن ارزش استفاده نداره. ولی کامپوننت های telerik این مشکل رو ندارن، بخصوص اگر نسخه ی با sample هاش رو پیدا کنید میتونید 100% مطمئن باشید که full version هست و expire نمیشه. کلا کامپوننت های telerik که تو اینترنت و توسط دانلود سنترهای ایرانی آماده دانلود هستن، خوشبختانه مشکل trial بودن رو ندارند.
بنده هم توصیه میکنم خشت اول رو کج نذارید تا در سال های آینده برنامه نویسیتون دچار مشکل نشید.
بنده هم به جد، استفاده از stimulReport رو به شما پیشنهاد میکنم. آموزش هاش تو خود سایتش به صورت تصویری موجود هست و کار باهاش آسان هست و البته بسیار کامل هم هست و یادگیریش هم ساده.
موفق باشید.
babak2000
یک شنبه 05 آبان 1392, 14:28 عصر
نخیر با نظر شما موافق نیستم چندین ساله داریم با Dev کار میکنیم هیچوقت هم مشکل Expire نداشتیم نسخه های
جدیدشم بخوبی کرک میشن و مشکلی ایجاد نمیکنند مشکلی که وجود داره عدم ساپورت راست به چپ هست که در
ابزارهای تحت ویندوز و همچنین گزارش گیری هنوز وجود داره
(آخرین نسخه ای که کار میکنیم 2012.2.5 این مشکل وجود داشت ولی نسخه های جدید را چک نکردم)
بهرحال بهترین گزینه در حال حاظر استیمول Stimul هست که پیشنهاد میکنم از همین استفاده کنید تاپیکی هم مربوط
به گزارشگیری پویا (دینامیک) با ابزار استیمول وجود داره بگردید پیدا میکنید
SAJDEHGAR
دوشنبه 06 آبان 1392, 14:51 عصر
با سلام
جدید ترین نسخه دو اکسپرس : کد راش و... . تمام محصولات اون کرک شده است .
دوستانی که با دو اکسپرس کار کردند ممنون میشم : پاسخ بدید که شما میگید فارسی ساپورت نمیکنه یعنی چی ؟ پس سراغش نریم : یعنی فونت فارسی نمی زنه یا چپ به راست نمیشن ریبون هاش . یا دیتا گریدهاش ؟؟؟
و اما در خصوص استارتر سایت : شما زمانی که استیمول را نصب کار کردید ( مانند کریستال ریپورت ) لازم نیست موتور ویا چیز دیگه ای نصب کنید ! فقط دی ال ال در کنار پروژه قرار می گیره و به نظرم از همین استیمول کار کنید که شرکت سازنده اش تخصصی داره فقط گزارش سازی کار میکنه !
موفق باشید .
Boy_nn
سه شنبه 07 آبان 1392, 10:41 صبح
dev با فونت فارسی کار می کنه و هیچ مشکلی هم نداره
در ضمن بنده دارم با نسخه تریال کار می کنم و هیچ ارروری هم نمیده لزومی نداره که حتما" نسخه اصلی باشه
در ضمن شما هم که اموزش گزارش سازی با dev خواستی عرض کنم که چیزی که خواستی فکر نکنم کسی وقت توضیح دادنشو داشته باشه شما باید خودت کار کنی اگه سوالی داشتی بپرس جواب میدیم
babak2000
سه شنبه 07 آبان 1392, 22:40 عصر
در ضمن بنده دارم با نسخه تریال کار می کنم و هیچ ارروری هم نمیده لزومی نداره که حتما" نسخه اصلی باشه
در ضمن شما هم که اموزش گزارش سازی با dev خواستی عرض کنم که چیزی که خواستی فکر نکنم کسی وقت توضیح دادنشو داشته باشه شما باید خودت کار کنی اگه سوالی داشتی بپرس جواب میدیم
یکی از دوستان داخل این تاپیک توضیح دادن
http://barnamenevis.org/showthread.php?423891-ابزارهای-گزارشگیری-در-DevExpress
آخه وقتی پچ جدیدترین نسخه وجود داره چرا تریال استفاده میکنید اون تگ تریال میاد روی نرو آدم
بعد هم رایت تو لفت (راست به چپ) کمی مشکل داره نه با فونت فارسی حالا یه سرچ بزنید
این مشکل زیاد بحثش شده
SAJDEHGAR
چهارشنبه 08 آبان 1392, 21:41 عصر
دوستان من هم به این نتیحه رسیدم که ظاهرا با راست چین شدن منوها و ریبون هاو.... مشکل داره و در بعضی از موضوعات مثل وب و دبلیو پی اف راست چین شدن رو ساپورت میکنه !!!
کسی اره حلی برای راست چین شدن فارسی داره
zahrasaffar
یک شنبه 26 آبان 1392, 23:04 عصر
نخیر با نظر شما موافق نیستم چندین ساله داریم با Dev کار میکنیم هیچوقت هم مشکل Expire نداشتیم نسخه های
جدیدشم بخوبی کرک میشن و مشکلی ایجاد نمیکنند مشکلی که وجود داره عدم ساپورت راست به چپ هست که در
ابزارهای تحت ویندوز و همچنین گزارش گیری هنوز وجود داره
(آخرین نسخه ای که کار میکنیم 2012.2.5 این مشکل وجود داشت ولی نسخه های جدید را چک نکردم)
بهرحال بهترین گزینه در حال حاظر استیمول Stimul هست که پیشنهاد میکنم از همین استفاده کنید تاپیکی هم مربوط
به گزارشگیری پویا (دینامیک) با ابزار استیمول وجود داره بگردید پیدا میکنید
ممنون . من ورژن 11.1.4 رو استفاده میکنم ولی متاسفانه انگار expired میشه . اینو ندارید ؟
zahrasaffar
یک شنبه 26 آبان 1392, 23:07 عصر
چشم . ممنون . چقد با لحن خشک و بداخلاق جواب دادین . آدم میترسه .البته قصد جسارت ندارما ولی خب اینجوری موقع خوندنش حس کردم دیگه . ;) بازم ممنون :)
fakhravari
سه شنبه 28 آبان 1392, 16:01 عصر
چشم . ممنون . چقد با لحن خشک و بداخلاق جواب دادین . آدم میترسه .البته قصد جسارت ندارما ولی خب اینجوری موقع خوندنش حس کردم دیگه . ;) بازم ممنون :)
http://www.fakhravary.blogfa.com/category/33
babak2000
سه شنبه 28 آبان 1392, 23:33 عصر
ممنون . من ورژن 11.1.4 رو استفاده میکنم ولی متاسفانه انگار expired میشه . اینو ندارید ؟
چرا نداریم خویشم داریم
پیام خصوصی بدید بهتون بگم
مشکل گزارشگیری تون حل شد ؟
alvandlinux
پنج شنبه 30 آبان 1392, 01:05 صبح
ای بابا مگه قرار نشد فعالیت های ware تو این سایت ممنوع باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.