PDA

View Full Version : اتصال دو dvr - هم از طریق انتقال راه دور هم ضبط در سرور

sanaz12345
دوشنبه 22 مهر 1392, 14:10 عصر
سلام
30 تا دوربین داریم با دو دستگاه dvr 16 پورت

با توجه به اینکه دستگاه DVR یک پورت شبکه لن دارد نمیتونیم هم به سرور متصل کنیم هم به مودم برای اتصال به راه دور

آیا میشه یک هاب بخیریم و این دو dvr رو به هاب وصل کنیم و یکی از پورت های هاب رو به سرور و یکی دیگه از پورت های هاب رو به مودم برای استفاده از راه دور استفاده کنیم؟

مشکل من اینجاست که دی وی ار یک پورت خروجی دارد و من هم میخواهم در سرور ذخیره کنم هم در مودم
ا
گه هاب بخرم مشکل حل میشه؟

terminator68
دوشنبه 22 مهر 1392, 22:37 عصر
یه سوییچ بگیر و هر دو رو به وصل کن بهش...
با سوییچ راحت می تونی اینکارو کنی...
من تو یه کارخونه رفیقم همین کارو کرد...
دیگه مستقیما با سوییچ سر و کار داشت...

naghshineh m&h
دوشنبه 22 مهر 1392, 23:13 عصر
بله مطئمن باشید با یک هاب میشه

hraeissi
سه شنبه 23 مهر 1392, 07:12 صبح
سلام
30 تا دوربین داریم با دو دستگاه dvr 16 پورت

با توجه به اینکه دستگاه DVR یک پورت شبکه لن دارد نمیتونیم هم به سرور متصل کنیم هم به مودم برای اتصال به راه دور

آیا میشه یک هاب بخیریم و این دو dvr رو به هاب وصل کنیم و یکی از پورت های هاب رو به سرور و یکی دیگه از پورت های هاب رو به مودم برای استفاده از راه دور استفاده کنیم؟

مشکل من اینجاست که دی وی ار یک پورت خروجی دارد و من هم میخواهم در سرور ذخیره کنم هم در مودم
ا
گه هاب بخرم مشکل حل میشه؟

شما لازم است DVR را به شبکه متصل و IP رنج شبکه خود را به آنها بدهید و سپس توسط نرم افزار نرم افزار از طریق شبکه به دستگاه ها متصل و در صورت داشتن قابلیت رکورد بر روی آنها عمل رکورد را انجام دهید .
در خصوص موارد راه دور نیز لازم است سر راه اینترنت دستگاه ها علاوه بر وجود IP valid یک روتر نیز وجود داشته باشد تا بتوانید ترافیک برنامه مورد نظر را از طریق اینترنت به دستگاه های فوق هدایت نمائید .

sanaz12345
پنج شنبه 25 مهر 1392, 10:28 صبح
ممنون از راهنمایی خوبتون
:لبخندساده: