View Full Version : سوال: طراح وب شدن
bahar1370
دوشنبه 22 مهر 1392, 15:07 عصر
سلام برای طراح وب شدن په کار هایی لازم ؟؟؟ بعد از یادگیری css ,html javascript jquery باید طراحی شروع کنم؟؟؟ تمام طراح سایت ها برای وب سایت ها همه چیز رو طراحی می کنن یا از قالب اماده استفاده می کنن؟؟؟
ممنون
RIG000
دوشنبه 22 مهر 1392, 15:43 عصر
از سرور ساید بخای کار کنی باید asp و زبان مربوطش که انشالله سی شارپ هست رو انتخاب کنی :) نه وی بی .. یا خدای نکرده php بلد باشی و ... .
چون اگه نیاز به دیتابیس پیدا کنی....
کلا css ,html javascript jquery مربوز به client میشه و کاری به سرور نداره ...
حالا دوستان بیان نظراتشونو بدن ..
ما ویندوزی کاریم در اصل ...
darkcms
دوشنبه 22 مهر 1392, 15:44 عصر
با سلام و درود.
طرّاح های حرفه ای از هیچ گونه قالب آماده ای استفاده نمی کنند اما ممکن است در فتوشاپ از Pattern های آماده استفاده کنند اما معمولا خود این Pattern ها را درست می کنند.
لازمه ی این که یک طراح خوب شوید این است که علاوه بر زبان هایی مانند html ، js ، jQuery و ... زبان سمت سرور (PHP یا ASP.NET) را نیز بلد باشید.
البته باز هم می گویم برای مسلط بودن بر کارتان اگر زبان سمت سرور بلد باشید راحت تر هستید اما در غیر این صورت نیز مشکل قابل توجهی نخواهید داشت.
خلاصه کسانی که از قالب های آماده استفاده می کنند یا اصلا طرّاح نیستند یا حوصله ی طرّاحی را ندارند!
به امید فردایی بهتر!:لبخندساده:
bahar1370
دوشنبه 22 مهر 1392, 20:42 عصر
زبان سمت سرور رو که می دونم باید برم سمتش ولی بیشتر طاهر یک سایت منظورم بود که دوستانی که این راه رو رفتن از تجربیاتشون استفاده کنم
Omid Jackson
دوشنبه 22 مهر 1392, 21:21 عصر
زبان سمت سرور رو که می دونم باید برم سمتش ولی بیشتر طاهر یک سایت منظورم بود که دوستانی که این راه رو رفتن از تجربیاتشون استفاده کنم
تا جایی که من تا الآن دیدم تو ایران (بازار کار) کلاینت ساید طرفدار نداره، اکثر سرور ساید کار میکنن، یعنی بازارش خیلی بهتره
توصیه من اینه اول html بعد css بعد js بعد هم که jquery و گزینه آخر زیاد سخت نیست، با همه ی اینها خیلی کارا میتونین بکنین، یعنی من تا الآن ندیدم چیزی به ذهنم برسه و نتونم پیاده کنم، به هر حال یه راهی براش هست
css هم میشه گفت برای اینکه یاد بگیرین بیشتر باید تجربه کنین، یعنی نسبت تجربه به مطالعه باید بیشتر باشه، کلا نظر من این بود، تو یادگیری هم اگر به مشکل خوردین اینجا مطرح کنین حتما به جواب میرسین
programer-ir
چهارشنبه 24 مهر 1392, 22:24 عصر
با سیستم مدیریت محتوا شروع کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.