ورود

View Full Version : تشویق مدیران فعال

engmmrj
سه شنبه 23 مهر 1392, 00:32 صبح
سلام ، جناب کرامتی فر لطفا مدیران فعال رو تشویق و درجه آن هارو زیاد کنید یک نمونه :
جناب محمد مصطفی شهرکی ( http://barnamenevis.org/member.php?55504-MMSHFE) ایشون در تالار PHP از برادرتان بسیار فعال تر هستند لطفا درجه ایشون رو به درجه مدیر کل سایت و جانشین آقای مهدی موسوی بکنید . ایشون واقعا خیلی در این تالار زحمت می کشند وقعا حقشونه که درجه مدیر کل سایت رو داشته باشن !
موفق باشید

یوسف زالی
سه شنبه 23 مهر 1392, 10:32 صبح
سلام.
حالا چون تو یک تالار فعال هستند که دلیل نمی شه!
به نظرم باید سیستم بهتری راه بیفته (خیلی گفتیم..)

veniz2008
سه شنبه 23 مهر 1392, 11:13 صبح
سلام.
آقا من هنوز روی اون حرفم که اساس و شالوده این سایت رو با گیت NOT (معادل انسانیش شاید بشه لجبازی یا به تو چه یا ...) پیاده سازی شده.
تو این سایت، وقتی میخواید یه نفر رو به جایی برسونید بیاید از بدیش بگید. قول میدم! کمتر از 72 ساعت حالا نگیم جای خود آقای کرامتی ولی مدیر کلی رو راحت می گیره.
آقای کرامتی یه درخواست داشتم برادر،
جان هر کی دوس داری به این مدیران تالار سی شارپ(نه همه) یه 2 درجه با هم ارتقاء بده. حیفه این ها مدیر بخش بمونن.
خیلی فعال هستن، کافیه فقط یه آمار بگیری که قبل از مدیریت چقدر تو سایت بودن و بعد از مدیریت چقدر تو سایت بودن. به خدا حیفه این ها مدیر کل نباشن.
----------------------------------------
یه اصل وجود داره به نام اصل نارضایتی! یا شاید بهترش این باشه "احساس رضایت".
بعضی ها نارضایتیشون رو اعلام میکنن. بهترین کاربران شما همین کاربران هستن.
بعضی ها با نارضایتی کنار میان و سکوت میکنن.
دسته سوم وقتی می بینن تغییراتی صورت نمی گیره یا تغییرات مثبتی شکل نمی گیره، هجرت رو بر اقامت ترجیح میدن و واسه همیشه میرن.
دسته دوم بعد از مدتی به دسته سوم تبدیل میشن.
شما انسان دنیا دیده و با تجربه ای هستی برادر من.
تهران نشین هستی و بیشتر از ما شهرستانی ها چم و خم این روزگار رو تجربه کردی.
رعایت حقوق دیگران فقط مربوط به اون کسانیکه در آموزشگاه ثبت نام میکنن نیست یا فقط مربوط به راضی نگه داشتن صاحب اون تبلیغات بالای سایت نیست. این کاربرانی که امروز چشاشون سالمه ولی 1 سال یا 5 سال دیگه چشاشون مثل خودتون کم سو میشه هم با ارزش هستن.
یه فکری به حال سیستم مدیریت این سایت بکن.
سیستم فعلی انتخاب مدیر، سیستم ناکارآمدی هست.
کسی که مدیر میشه نمیدونم چرا حس تغییر ناپذیری بهش دست میده.
نمیدونم چرا از نظرها غایب میشن.
شاید فکر میکنن اگر قبلا که کاربر معمولی بودن 4 ساعت تو سایت بودن الان که مدیر شدن باز هم 4 ساعت باشن کسر شان میشه. والا به خدا خیلی از این کاربران معمولی از خیلی از این مدیران بیشتر میدونن و بیشتر فعال هستن.
من پیشنهادم اینه که هر ماه یک آمار از ساعات حضور این مدیران، تعداد پست هایی که قرار میدن، تعداد آموزش هایی که میزارن، نحوه برخورد با کاربران و ... رو بررسی کنید. مدیری که چند هفته میره لالا و معلوم نیست کجا بوده چطور میخواد به وضعیت تالار رسیدگی کنه؟ (شاید واقعا مشکل داشته من نمیدونم ولی کسی باید مدیر باشه که فعالیت داشته باشه)
به خدا درصد زیادیش داره فقط رو اسم خالی میچرخه.
این ها مدیر نیستن برادر من.
میتونی چشم هاتو ببندی رو حرفهای من و بی خیال بشی، می تونی یه کم روی حرفهام فکر کنی و یه کم جستجو کنی که حساب دستتون بیاد.
وظیفه من این بود که مشکلات رو گوشزد کنم، بقیه اش دیگه به خود شما مربوط میشه.
و من الله التوفیق
veniz2008
1392/07/23

SEZAR.CO
سه شنبه 23 مهر 1392, 18:52 عصر
با عرض سلام و درود فراوان
من بد جوری با نظر دوسان در رابطه با کم کاری مدیرا موافقم
اوضاع به جایی رسیده که میشه بگیم مدیر هیچ سایتی نداره
قبل ار اینکه پست بزنم دیدم چند تاپیک که با قونین سایت مخالفن و برای ظهر وصبحن الان ساعت 19.5
یعنی یک مدیر به بخشی که به اسمش سر نمی زنه
قبلا وقتی پیدا می کردم میومدم توی سایت
هرچند کاربر بدی بودم ولی بازم.................
دیگه زورم میاد به سوالی که بلدم جواب بدم(اونم منی که هیچی بلد نیستم چه برسه به بعضی از دوستان)
وقتی صاحی سایت بهفکرش نیست من به فکر سایت اشم
اونچه زیاد سایت برنامه نویسی و اموزشه
بهتره یه فکری به این موضوع بشه
بهنشانه ی اهمیت این موضوع اولین تشکرم رو از آقای veniz2008 می کنم

veniz2008
پنج شنبه 25 مهر 1392, 12:21 عصر
متاسفانه هیچ کس در این سایت جوابگو نیست.
ناراحت نشید جناب کرامتی ولی درصدی از سوء استفاده این مدیران به خود شما بر میگرده.
در تالار سی شارپ :
آقای موسوی که رسما خداحافظی کردن.
آقای بهروز راد ، سجاد آقاپور و mmd2009 اصلا وجود خارجی در این تالار ندارند.
اون آقایونی که شما جدید اضافه کردید، اگر قبل از مدیریت روزی 10 تا 12 ساعت تو تالار بودن بعد از مدیریت 2 یا 3 هفته یکبار لاگین میکنن.
کسی نیست از این آقایون سوال کنه که چرا 3 هفته یکبار لاگین می کنید؟
این وظیفه شما به عنوان مدیر ارشد سایت نیست که میزان حضور مدیران رو زیر نظر بگیرید؟
آدم هرچی سکوت میکنه بدتر میشه.
این آقایون اگر مشکل دارند و نمیتونن در تالار فعال باشن بذاریدشون کنار.
کسی رو بذارید که فعال باشه.
طرف میاد تو تالار فحش میده و کسی نیست بیاد پستش رو حذف کنه و بهش اخطار بده.
اگر شما با قدرت برخورد کنی و مدیران غیر فعال رو از تالار خارج کنی، حساب دست بقیه مدیران هم میاد که 3 هفته یکبار لاگین نکنن. ولی وقتی می بینن هیچکسی کاری باهاشون نداره خیلی راحت 3 هفته یکبار بصورت عشقی لاگین میکنن.
خود شما بارها اعلام کردید که کاربران نباید نسبت به مشکلات سایت بی تفاوت باشن، ما هر چی داد می زنیم کسی جوابی نمیده. اصلا جواب ما رو ندید حداقل در عمل تغییرات رو ایجاد کنید. این حس بی تفاوتی همه رو کلافه کرده.

حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 25 مهر 1392, 18:45 عصر
سلام.
این تاپیک خیلی خوبه.
فقط کاش دوستان در نظر میگرفتن که کار مدیران مثل مبصرهای زمان مدرسه نیست.
الان کار ما شده جدا کردن کسانی که باهم دعوا میکنند.
یا جریمه کسانی که به دیگران ناسزا میگن.
یا اخطار یا حذف پستها و...
درسته کار مدیر همین کاراست ولی هنگام انتخاب مدیران معمولا از کاربرانی که در اون زمینه تجارب خوبی دارند انتخاب می شوند که بتونند در ارتقای سطح کیفی و علمی اون تالار فعالیت کنند.
ولی وقتی من مدیر بیشتر وقتم صرف رسیدگی به اینجور کارهای بچگانه میشه دیگه وقتی برای ارتقای علمی اون تالار ندارم.
نمونه بارزش تاپیکهایی هست که خود من ایجاد کردم و میدونم خیلی هاش دغدغه امروزه کاربران هست و اگر به نتیجه برسه مشکل خیلی ها رو حل میکنه.
ولی متاسفانه وقتی میام کلی پیام خصوصی در مورد رسیدگی به تاپیکهای بیخود یا دعوا برام ارسال میشه که باید یکی دوساعت وقت برای رسیدگی به این تاپیکها بذارم دیگه فرصت نمیکنم کارهای خودمو انجام بدم که درنهایت میافته برای یک وقت دیگه و این پروسه همینجوری ادامه داره.
انتقاد خوبه ولی کاش کاربران مقداری هم به رفتار خودشون نگاه می کردن و روی رفتار خودشون تمرکز میکردن. اگر قراره مثل مدرسه برخورد کنیم ماهم رفتارمون رو از امروز عوض کنیم و بدونیم چطور باید برخورد کنیم و دقیقا مثل یک ناظم و مدیر مدرسه برخورد کنیم.
ولی به نظرم اینکار اصلا صحیح نیست و در شان کاربران محترم این سایت نیست.
یکی دوتا از دوستان هستند که متاسفانه پشت چهره مجازیشون خیلی از موارد رو رعایت نمیکنند که با گزارش های دوستان و رسیدگی ما اونها هم حل میشه و مطمئن هستم دیگه مشکلی پیش نخواهد اومد.
وقتی ما میگیم در تالار درست پست بزنید یا عنوان درست انتخاب کنید ٬ خوب دوستان عزیز وقتی میبینید تاپیکی این خصوصیات رو نداره تورو خدا جواب ندید. من نمیدونم واقعا رعایت کردن این مطلب اینقدر سخته؟؟؟
مقداری به خودمون بیایم تا با کمک همدیگه بتونیم این سایت رو ارتقا بدیم.

veniz2008
پنج شنبه 25 مهر 1392, 19:17 عصر
ممنون از اینکه در بحث شرکت کردید. حضور شما به عنوان یک مدیر ارشد می تونه نشانه خیلی خوبی باشه.
صحبت هایی که کردید کاملا صحیح هستن و بحثی روی اون ندارم.
در کنار رسیدگی به کم کاری یا تخلف مدیران و بعضا سوء استفاده از پست و جایگاهشون حتما باید به تخلفات کاربران هم رسیدگی بشه.
هر کس در جای خودش باید قوانین رو رعایت کنه.
شما بیشتر بر روی همکاری نکردن و رعایت نکردن کاربران تمرکز کردید (که البته درسته) ولی چرا به این سوال من شفاف پاسخ ندادید:
اون آقایونی که شما (مدیرت ارشد سایت) به عنوان مدیر جدید اضافه کردید، قبل از مدیریت روزی 10 تا 12 ساعت تو تالار بودن بعد از مدیریت 2 یا 3 هفته یکبار لاگین میکنن.
من خیلی دوس دارم اینو بفهمم که سیاست و خط مشی مدیران ارشد سایت در برخورد با چنین مدیرانی به چه شکل هست؟
آیا کسی که مدیر شد، دیگه باید 3 هفته یکبار لاگین کنه؟
آیا تذکری داده میشه؟ اصلا آمار چنین مدیرانی رو دارید؟

یوسف زالی
پنج شنبه 25 مهر 1392, 22:23 عصر
قبل تر ها در تالار اس کیو ال رسم بود آمار ماهیانه درج می شد..
در حال حاضر اکثر تالار ها وضع همینه، مدیران برای رفع کوتی میان. یا اینکه از چند تا مدیر، فقط یکی دو تاشون اکتیو هستند و بقیه ماهی دو سه تا پست رو پاک می کنند.
فکر منسجمی در قبال تالار ها وجود نداره. در حقیقت در قبال سایت وجود نداره.
مدیران یک جور، ما یک جور ..
فقط امید داریم. همین!

حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 25 مهر 1392, 22:30 عصر
دقیقا‌ آمار این مدیران رو داریم و من به شخصه افراد زیادی رو برای مدیریت درنظر گرفتم و بعضی ازآنها رو نیز از مدیریت برکنار کردیم.
مطمئنا خیلی بیشتر از کاربران ٬ خود مدیران زیر ذره بین هستند و خیلی دقیقتر باید رفتار کنند.
من بارها با مدیران مختلف صحبت کردم و مواردی رو تذکر دادم یا باهم رسیدگی کردیم.
پس اینطوری نیست که دقت روی کارهاشون نشه.
من هم به عنوان مدیر کل ٬ رفتارم تحت کنتر هست و اگر اشتباهی کنم به من هم تذکر میدن.
چون مدیران درواقع مبلغ سایت هستند و اگر اونها خطایی ازشون سر بزنه اعتبار سایت بیشتر زیر سوال خواهد رفت و به همین شکل ٬ اعتبار فعلی سایت نیز مدیون کاربران قدیم و مدیران قدیم و همچنین کاربران و مدیران جدید هست که خیلی قشنگ در سایت رفتار کردند و باعث ارتقای سایت تا به این سطح شدند.

Amir Oveisi
جمعه 26 مهر 1392, 15:42 عصر
سلام به همگی
بعد از مدت ها دوری از سایت یه مدتی هست که دوباره به خودم جرات دادم و اومدم تو سایت تا دوباره سعی کنم و هر کمکی از دستم بر میاد برای برنامه نویس ها و سایت برنامه نویس انجام بدم.
شاید بپرسید جرات چرا؟
دقیقا جرات میخواد اومدن تو این سایت برای کسی که مدیر بوده ولی بازنشسته شده! چرا؟ چون وقتی مدیر هستی تو سایتی که خیلی از کاربرانش حتی ابتدایی ترین موارد مورد نیاز برای صحبت کردن رو توجهی بهشون ندارند و هر جوری که دلشون میخواد باهات صحبت میکنند، ناخوداگاه یه حسی جلوی لاگین شدن شما رو میگیره! چون باز قراره بعد از لاگین شدن سیل عظیمی از الطاف کاربران گرامی رو تو پیام های خصوصیت ببینی!
1 الی 2 ساعت صرف جواب دادن به اون ها بکنی تا مبادا دلخور باشن (و خودت هم حقی برای دلخور شدن نداری!) و بعدش با اعصابی له! و فکری عاری از تمرکز بخوای بری سراغ مدیریت پست ها و تاپیک ها و ...
بعد از 3..4 ساعت بهتون قول میدم دیگه چیزی از شما باقی نمیمونه که بخواید تو بحث های علمی و فنی شرکت کنید یا بشنید و مقاله و مبحث آموزشی بنویسید!
و جالب تر از همه اینه که در نهایت هم محکوم همون مدیر هست!
اون دسته از دوستانی که میگن کاربرا قبل از مدیر شدن 12 ساعت تو سایت بودن اما الان این زمان کم شده، مطمعن باشن که اگر خودشون این مسئولیت رو به عهده بگیرن هم همین اتفاق براشون پیش خواهد اومد. به مرور زمان بر اثر این اتفاقاتی که گوشه ای رو ازشون نقل کردم، فرسوده میشید و ترجیح میدید هر کاری انجام بدید تا یک مقدار ارامش فکری داشته باشید و حداقل به کارهای روزمره و زندگی خودتون برسید! بنابراین ناخواسته ورودتون به سایت کمتر و زمانش کوتاه تر میشه.
در نهایت حرفم اینه که لطفا! با مدیران فعلی مقداری مهربون تر باشید، کاربرای دیگه رو هم به این کار تشویق کنید و سعی کنید شرایط سخت و فشار های روحی که روی یک مدیر بوجود اومده رو درک کنید یکم و این رو بدونید که اگر یک مدیر یهو غیب میشه، 80% کاربران مقصر هستند که اون رو مجبور به این کار کردند.

پ.ن:
از همین جا هم اعلام میکنم که روزی 1 الی 2 ساعت میتونم وقت بزارم برای سایت و پوستم هم کلفت شده دیگه :چشمک: کاری از دستم بر اومد در خدمت دوستان هستم

veniz2008
جمعه 26 مهر 1392, 17:18 عصر
سلام به همگی
بعد از مدت ها دوری از سایت یه مدتی هست که دوباره به خودم جرات دادم و اومدم تو سایت تا دوباره سعی کنم و هر کمکی از دستم بر میاد برای برنامه نویس ها و سایت برنامه نویس انجام بدم.
شاید بپرسید جرات چرا؟
دقیقا جرات میخواد اومدن تو این سایت برای کسی که مدیر بوده ولی بازنشسته شده! چرا؟ چون وقتی مدیر هستی تو سایتی که خیلی از کاربرانش حتی ابتدایی ترین موارد مورد نیاز برای صحبت کردن رو توجهی بهشون ندارند و هر جوری که دلشون میخواد باهات صحبت میکنند، ناخوداگاه یه حسی جلوی لاگین شدن شما رو میگیره! چون باز قراره بعد از لاگین شدن سیل عظیمی از الطاف کاربران گرامی رو تو پیام های خصوصیت ببینی!
1 الی 2 ساعت صرف جواب دادن به اون ها بکنی تا مبادا دلخور باشن (و خودت هم حقی برای دلخور شدن نداری!) و بعدش با اعصابی له! و فکری عاری از تمرکز بخوای بری سراغ مدیریت پست ها و تاپیک ها و ...
بعد از 3..4 ساعت بهتون قول میدم دیگه چیزی از شما باقی نمیمونه که بخواید تو بحث های علمی و فنی شرکت کنید یا بشنید و مقاله و مبحث آموزشی بنویسید!
و جالب تر از همه اینه که در نهایت هم محکوم همون مدیر هست!
اون دسته از دوستانی که میگن کاربرا قبل از مدیر شدن 12 ساعت تو سایت بودن اما الان این زمان کم شده، مطمعن باشن که اگر خودشون این مسئولیت رو به عهده بگیرن هم همین اتفاق براشون پیش خواهد اومد. به مرور زمان بر اثر این اتفاقاتی که گوشه ای رو ازشون نقل کردم، فرسوده میشید و ترجیح میدید هر کاری انجام بدید تا یک مقدار ارامش فکری داشته باشید و حداقل به کارهای روزمره و زندگی خودتون برسید! بنابراین ناخواسته ورودتون به سایت کمتر و زمانش کوتاه تر میشه.
در نهایت حرفم اینه که لطفا! با مدیران فعلی مقداری مهربون تر باشید، کاربرای دیگه رو هم به این کار تشویق کنید و سعی کنید شرایط سخت و فشار های روحی که روی یک مدیر بوجود اومده رو درک کنید یکم و این رو بدونید که اگر یک مدیر یهو غیب میشه، 80% کاربران مقصر هستند که اون رو مجبور به این کار کردند.

پ.ن:
از همین جا هم اعلام میکنم که روزی 1 الی 2 ساعت میتونم وقت بزارم برای سایت و پوستم هم کلفت شده دیگه :چشمک: کاری از دستم بر اومد در خدمت دوستان هستم
اگر این تاپیک باعث شده که جناب mmd2009 حضورشون ملموس بشه جای خوشحالی داره.
امیدوارم بقیه مدیران هم چه اینجا و چه در تالار (با حذف پست یا گذاشتن پست جدید و ...) حضورشون رو شاهد باشیم.
دوست عزیز، دفاع جانانه ای کردید از مدیریت.
من بهتون حق میدم. بالاخره روزی با همین مدیران رفیق بودید حالا که نمیشه در مقابلشون ایستاد.
متاسفانه مدیران و کاربران دارند دنبال زمین می گردن تا توپ رو توی زمین حریف بندازن. من با حرف های جناب صادقیان آروم گرفته بودم و دلخوش بودم که گفته های شما ناچارم کرد دوباره حرف بزنم.
ما هم پیغام خصوصی دریافت می کنیم، اگه شما اونقدر مجوز داشتی که یکی بهت فحش بده و سریع تاپیکش رو حذف کنی یا جریمش کنی یا اخراجش کنی در عوض من و بقیه کاربران باید تحمل می کردیم.
اگر یک مدیر 1 ساعت لاگین میکنه و 4 تا پست حذف میکنه ما کاربران در روز شاید 5 ساعت حضور و 20 تا پست جواب می زاریم.
شما باید فرار میکردی؟ یا من و امثال من نباید دیگه لاگین کنن؟
حرف من اینه : عدالت برای همه.
چطور فلان مدیر رو که چند ماه لاگین نکرد حذف کردند ولی آقای x با وجود رفتار مشابه هیچ اتفاقی براش نمی افته؟
شما گمان نکن که من چون کاربر معمولیم از اخبار خبر ندارم.
فرمایش کردید که اون مدیر حق داره.
اون مدیرانی که من اسم بردم شاید 3 ماه هم از مدیریتشون نمی گذره. من ابنجا بحث بر سر شخص نمی کنم جناب، بحث بر سر تالار و فروم هست.
منافع اشخاص یا دوستی مدیران با همدیگه برای من مهم نیست. مهم نظم و انضباطی هست که مدیران وظیفشون هست در تالار پیاده سازی کنن. البته من منکر کاربران متخلف نیستم ولی حقی رو که شما و با این مقیاس برای مدیران متصور هستید به هیچ عنوان قبول ندارم.
این حرف و مشابه این حرف هاست که مدیران رو به چنین رویه ای دچار کرده.
مدیری که دوست نداره بیاد یا فشار روحی روش هست لطف کنه اول پستش رو تحویل بده بعد بره واسه خودش استراحت کنه.
اینطور نباشه یه لشکر اسم مدیر بزاریم اون پایین ولی همه برن استراحت و تفریح.

mmd2009
جمعه 26 مهر 1392, 18:22 عصر
با سلام

صحبت های اقای اویسی بخشی از تمام مشکلاتی هست که مدیران در بخش سی شارپ دارن.

نمیخواستم تو این بحث شرکت بکنم چون بارها اینجور بحث ها تکرار شده و جواب های قانع کننده ای هم داده شده ولی باز روز از نو ، روزی از نو و هم اینکه دو بار اسم من تو این تاپیک اومده که البته این حق رو میدم که از وضع موجود کاربران ناراضی باشن.

چیزی که باید اضافه بکنه به صحبت های اقای اویسی اینه که برخی از کاربران فعال انجمن هم نقش زیادی در بی انضباطی و شلوغی در بخش سی شارپ دارن. دلیلش هم مشخصه ، اکثر کاربرانی که سوال می پرسن سوالات تکرای با با محتوا یا عنوان نامناسب یا هزار و یک مورد دیگه اشکال داره و کاربرانی که فعالیت دارن با جواب دادن به این تاپیک ها به جای گزارش دادن اونها بی انضباطی و شلوغی رو به حد بالایی رسودن.

زمانی که به پرس های تکرای و فاقد محتوا یا ... جوابی داده نشه کاربران تازه کار متوجه میشن که چرا به سوالاشون ج داده نمیشه و میرن قوانین رو میخونن و بار بعدی میدونن باید چیکار بکنن ولی افسوس که همین کاربران به اصطلاح فعال ( البته نه همه ) خودش اولین کسانی هستند که قوانین رو زیر پا میذارن که بارها توسط مدیران این بحث شده ولی هیچ توجهی بهش نمیشه.
مثلا همین خود شما تا الان چند بار به تاپیک های فاقد مختوا یا با عنوان های نامناسب یا .... پاسخ دادید که همین امر باعث شده که همون کاربر با با همون روش قبلی سوالاتی رو مطرح بکنه و خود همین باعث بی انضباطی شده.

Mahmoud Zaad
جمعه 26 مهر 1392, 19:35 عصر
سلام
من واقعاً بحث آقای صادقیان مبنی بر اینکه کاربران رعایت قوانین رو نمی کنند رو قبول دارم. من در یک فروم تخصصی دیگه که اونها هم رشته فنی هستند، عضو هستم. کاربران واقعاً در شان یک مهندس و یک تحصیلکرده برخورد می کنند. تا حالا یک حرفی بدور از ادب حتی در حد "به تو چه" هم توی پست ها ندیدم. همینطور در مورد محتوای علمی پست ها و تاپیک ها. البته منظور این نیست که اونها پاک پاکند! اما اگه به ندرت اتفاقی هم بیفته سریعاً پست مربوطه توسط مدیران حذف میشه.
الان دقیقاً در مورد سطح دسترسی مدیران بخش ها مطلع نیستم ولی میشه از یکسری از کاربران با اخذ تعهد حضور و صرفاً با سطح دسترسی برای حذف پست ها و تاپیک ها، با عنوان "ناظم" کمک گرفت که وظیفه این دسته، صرفاً سر و سامان دادن به پست ها و تاپیک ها باشه و در صورت عدم حضور، با اخطار قبلی، دسترسی از ایشون سلب بشه.

mmd2009
جمعه 26 مهر 1392, 19:55 عصر
اگر این تاپیک باعث شده که جناب mmd2009 حضورشون ملموس بشه جای خوشحالی داره.

در این مورد من یک نکته رو بگم که در پست بالا فرمودید و من یادم رفت اضافه بکنم.

کاری کن من طی چند ساعت اخیر کردم صرفا فقط برای این بود که یک سری حرف ناگفته بزنم.

کافیه برید دو صفحه اخر بخش سی شارپ رو ببینید و متوجه بشید که من چند پست و تاپیک حذف کردم و یک سری دیگه رو هم میتونستم حذف کنم ولی به دلایل مختلف این کارو نکردم.

خب یکی از حالت های بدی که این وضع داره وجه تالار رو خراب میکنه ، یعنی وجود این همه پست و تاپیک فاقد محتوا ! یعنی واقعا یک برنامه نویس ( البته این اسم رو بر اساس محتوای سایت گذاشتم نه دانش اشخاص ) نمیدونه که باید به چه شکل پرسش خودش رو مطرح بکنه که مدیران مجبور نباشن بیان پست هارو پاک بکن!!

من بارها شده پست پاک کردم ، صفحه رو رفرش کردم دیدم همون کاربر ، همون پست رو دوباره زده!!! یا اینکه یک کاربر دیگه به شکل مختلف باز در فاصله ی چند ثانیه ای باز پستی رو زده که من چند دقیقه پیشش پست مشابه اون رو حذف کرده بودم !!! بعضی وقتها یک چیزای رو میبینیم که واقعا روحیه برای مدیریت کردن بخش نمیمونه ! این رو مطمئن باشید ورود مدیران جدید هم دردی رو دوا نخواهد کرد همونطور که مدیران جدید همون مشکل رو که ما داشتیم اومدن دیدن و باز مشکلات حل نشد!!

قبلا وقتی فروم رو باز می کردم همیشه دنبال یک مطلب جدید بودیم ولی طی چند وقت اخیر به این امید بخش رو باز می کنیم که پست های بی محتوای کمتری ببینیم! و یا کمتر دیدن توهین ها در پ خ ها!!.

موفق باشید.

veniz2008
جمعه 26 مهر 1392, 20:17 عصر
مثلا همین خود شما تا الان چند بار به تاپیک های فاقد مختوا یا با عنوان های نامناسب یا .... پاسخ دادید که همین امر باعث شده که همون کاربر با با همون روش قبلی سوالاتی رو مطرح بکنه و خود همین باعث بی انضباطی شده.
خوشحالم که در بحث شرکت کردید.
قطعا بوده، در گذشته بخاطر ندونستن قوانین بیشتر بود ولی الان خیلی وقته که خیلی کمتر در چنین تاپیک هایی شرکت میکنم. ولی بعضی جاها ناگزیری که ورود کنی و این خطا نه فقط از من که از بعضی از مدیران هم سر میزنه. بعضی جاها شخص تشخیص میده که باوجود ظاهر تاپیک که تکراری به نظر میرسه میتونه مطلب مفید و جدیدی رو بیان کنه ولی به محض دیدن عنوان اون تاپیک سریعا توسط مدیران حذف میشه.
من امیدوارم بحث منحرف نشه.
همینکه آقای اویسی میگن که روزی 1 یا 2 ساعت می تونن بیان خیلی خوبه. بحث من سر این نیست که بگم یه نفر اگر قبلا 12 ساعت بوده الانم که مدیر شده بازم 12 ساعت بیاد ولی بطور میانگین روزی 2 ساعت بیاد سر بزنه و وظایفش رو انجام بده.
طوری نباشه حاجی حاجی مکه بشه.

در این مورد من یک نکته رو بگم که در پست بالا فرمودید و من یادم رفت اضافه بکنم.

کاری کن من طی چند ساعت اخیر کردم صرفا فقط برای این بود که یک سری حرف ناگفته بزنم.

کافیه برید دو صفحه اخر بخش سی شارپ رو ببینید و متوجه بشید که من چند پست و تاپیک حذف کردم و یک سری دیگه رو هم میتونستم حذف کنم ولی به دلایل مختلف این کارو نکردم.

خب یکی از حالت های بدی که این وضع داره وجه تالار رو خراب میکنه ، یعنی وجود این همه پست و تاپیک فاقد محتوا ! یعنی واقعا یک برنامه نویس ( البته این اسم رو بر اساس محتوای سایت گذاشتم نه دانش اشخاص ) نمیدونه که باید به چه شکل پرسش خودش رو مطرح بکنه که مدیران مجبور نباشن بیان پست هارو پاک بکن!!

من بارها شده پست پاک کردم ، صفحه رو رفرش کردم دیدم همون کاربر ، همون پست رو دوباره زده!!! یا اینکه یک کاربر دیگه به شکل مختلف باز در فاصله ی چند ثانیه ای باز پستی رو زده که من چند دقیقه پیشش پست مشابه اون رو حذف کرده بودم !!! بعضی وقتها یک چیزای رو میبینیم که واقعا روحیه برای مدیریت کردن بخش نمیمونه ! این رو مطمئن باشید ورود مدیران جدید هم دردی رو دوا نخواهد کرد همونطور که مدیران جدید همون مشکل رو که ما داشتیم اومدن دیدن و باز مشکلات حل نشد!!

قبلا وقتی فروم رو باز می کردم همیشه دنبال یک مطلب جدید بودیم ولی طی چند وقت اخیر به این امید بخش رو باز می کنیم که پست های بی محتوای کمتری ببینیم! و یا کمتر دیدن توهین ها در پ خ ها!!.

موفق باشید.
این حرف ها کاملا صحیح هست و متاسفانه فرهنگ خیلی از ماها اشتباه هست.
ولی اگر با کاربری که بار دوم پست میذاره برخورد بشه و جریمه بشه و دلیل کارش براش توضیح داده بشه نمیگم 100 درصد ولی برای افرادی که فهمیده هستن ولی اشتباه کردن قطعا تاثیرگذار خواهد بود. فقط پاک کردن پست کافی نیست.
این مسائل نباید باعث بشه که یک شخص 3 هفته یکبار لاگین کنه. الان آقای جمشیدی (gwbasic) سال هاست که مدیر هستن و بطور میانگین روزی 1 یا 2 ساعت حضور دارند. وظیفه خودشون رو انجام میدن و خروج میکنن.
من اعتقادم اینه که اگر نظارت بیشتر بشه، نظم و انضباط بهتر میشه، همونطور که سال 89 که من عضو شدم واقعا بهتر بود و نظارت خیلی بهتری صورت می گرفت.

mmd2009
جمعه 26 مهر 1392, 20:28 عصر
این رو قبول دارم که یک شخص نباید 3 هفته یا بیشتر از این بعنوان مدیر حضور نداشته باشه به جز در شرایطی که مثلا براش مشکلی پیش اومده باشه و یا اینکه در اون دوره زمانی مشکل اینترنت یا ... داشته باشه.

من خودم شخصا خیلی کم پیش میاد در چنین حالاتی به فروم نیام ، ولی وقتی هم میام اصلا فعالیت خاصی ندارم به جز خوندن پست های مفیدی که در بخش های مختلف زده میشه و یا اینکه با مشکلی بر میخوردم و میام جستجو میکنم تا مشکلم حل بشه.

در مورد بحث به وجود اومده من شهریور ماه همچین پستی رو با مدیران بخش در میون گذاشتم :

با سلام خدمت مدیران عزیز.

همونطور که میدونید بخش سی شارپ شلوغ ترین بخش سایت هست و روزانه کاربران زیادی تو این بخش هستند و فعالیت میکنن

در این بخ حالا هرکسی ممکنه نقطه نظر مثبتی در مورد پیشرفت این بخش داشته باشه یا انتقاد سازنده ای برای این بخش داشته باشه ، خواستم اگر موافق باشید برای پیشبرد هرچه بهتر این بخش و دعوت از کاربران به منظور بیان نقطه نظراتشون یک تاپیک به مدت چند ماه در این بخش بذاریم تا از نکات مثبت و منفی این بخش که کاربران بیانشون مینن مطلع بشیم و در اینده این نکات رو در نظر بگیریم.

لطفا نظرتون رو بگید

با تشکر

الان هم خوشحال میشیم نقطه نظرات شمارو هم بدونیم که چطوری اون بخش رو مرتب بکنیم. مطمئن باشید حذف کردن پست ها باید در اخرین مرحله قرار بگیره.

من خودم شخصا میگم ، اصلا حس خوبی نیست پست یک نفر رو پاک بکنی ولی بعضی وقتها واقعا مجبوری و بعضی وقت ها اینقدر حذف میکنی که میری و تا چند روز حس اومدن به انجمن رو هم نداری.

الان هم منتظر نقطه نظرات شما هستم و امیدوارم سایر کاربران هم نقطه نظراتشون رو بگن برای بهتر شدن بخش.

Amir Oveisi
جمعه 26 مهر 1392, 21:22 عصر
ما هم پیغام خصوصی دریافت می کنیم، اگه شما اونقدر مجوز داشتی که یکی بهت فحش بده و سریع تاپیکش رو حذف کنی یا جریمش کنی یا اخراجش کنی در عوض من و بقیه کاربران باید تحمل می کردیم.
من تا حالا به خاطر اینکه کسی باهام بد حرف زده پستش رو پاک نکردم! بلکه این پروسه برعکس اتفاق میفته، اول پست پاک میشه بعد اون حرفا زده میشه :)

گر یک مدیر 1 ساعت لاگین میکنه و 4 تا پست حذف میکنه ما کاربران در روز شاید 5 ساعت حضور و 20 تا پست جواب می زاریم.
شما باید فرار میکردی؟ یا من و امثال من نباید دیگه لاگین کنن؟
نکته ای که باید بهش دقت کنید اینه که اگر هر کاربری به هر دلیلی یه مدت نامعلومی تو سایت کاری نکنه، کسی کاریش نداره اما این داستان واسه مدیرهای سایت فرق داره. مسئولیت به گردنشون هست. و همین مسئولیت یکی از عوامل افزایش فشار روی اون هاست. در ضمن کسی فرار نکرده، بلکه همه در صورت عدم حضورشون، از قبل اطلاع رسانی می کنند.

منافع اشخاص یا دوستی مدیران با همدیگه برای من مهم نیست. مهم نظم و انضباطی هست که مدیران وظیفشون هست در تالار پیاده سازی کنن
کسی اینجا وظیفه ای نداره! وظیفه جایی قابل تعریف هست که شما برای انجامش دستمزد دریافت کنید. اینجا هر کسی (چه مدیر چه غیر مدیر) کاری انجام میده صرفا یک لطف هست!

مدیری که دوست نداره بیاد یا فشار روحی روش هست لطف کنه اول پستش رو تحویل بده بعد بره واسه خودش استراحت کنه.
شنیدن کی بود مانند دیدن ;)

veniz2008
جمعه 26 مهر 1392, 21:49 عصر
قطعا شرایط متعددی باید دست به دست هم بده تا وضع بهتر از این چیزی که الان هست بشه.
1. یکی از مهمترین دلایلی که باعث میشه کاربران اقدام به ایجاد تاپیک جدید کنن اینه که جستجوی سایت واقعا خوب نیست.کاربر اگر به این باور نرسه که جستجوی این سایت بهترین جستجو هست رغبتی به جستجو پیدا نمیکنه. من الان هر جمله ای رو که در گوگل درباره سی شارپ سرچ میزنم تقریبا محاله از stackoverflow حداقل یک جواب برای من نیاره. درصد خیلی زیادی از سوالاتی که روزانه تکرار میشه بارها و بارها توی سایت دربارش بحث شده.
قبلا هم بحثش شد و از مدیریت خواسته شد که این کار رو انجام بده و جستجوی سایت رو بهینه کنه. بهر حال این یه راهی هست که باید مدیریت اونو تست کنه و چند ماهی فرصت بدن تا نتیجه کار رو ببینیم.
2. افزایش دادن تعداد مدیرانی که علاقمند به مدیریت هستن. افزایش این افراد فعال باعث میشه که نظارت افزایش پیدا کنه.
3. افزایش دادن تعداد مقالات و آموزش ها توسط مدیران و کاربران . به نظرم چند سال پیش تعداد آموزش های دوستان خیلی بیشتر بود. خیلی مواقع یه آموزش 15 صفحه ای می تونه از ایجاد ده ها تاپیک تکراری جلوگیری کنه به شرط اینکه چنین آموزش هایی در هنگام جستجوی کاربر بیشترین اولویت رو داشته باشن و جلوی چشم کاربران باشن. وقتی یک تاپیک منسجم در ارتباط با یک موضوع وجود داشته باشه خیلی ها دیگه نمیرن تاپیک در این باره بزنن. مثلا یکی از دوستان یه تاپیک آموزشی درباره کامپوننت جانوس زده بود، خیلی از دوستان تا مدت ها هر سوالی درباره جانوس داشتن میرفتن اونجا می پرسیدن.
به نظر من درصد قابل توجهی از کاربران رو میشه با تذکر (بصورت پیغام خصوصی) توجیه کرد ولی دسته ای از افراد هم هستن که هنجار شکن هستن که این افراد چاره ای نیست جز اینکه با جریمه و احیانا اخراج از سایت کنترل کرد.
4. اخطار و جریمه دادن به کاربرانی که در تاپیک های خیلی تکراری شرکت میکنن.
این حرف کاملا درسته که به تاپیک های تکراری پاسخ داده نشه ولی تا زمانیکه ما کاربران به سوالات تکراری پاسخ می دیم روند چنین تاپیک هایی هم ادامه پیدا میکنه. به نظر من دو سه بار به چنین کاربرانی تذکر داده بشه و در صورت رعایت نکردن، شخص رو جریمه کنید.
این موارد از نظر من میتونه راه های خوبی باشن که با هم میتونن بصورت مکمل باشن. امیدوارم بقیه دوستان هم نظراتشون رو بگن.
من یک سوال هم از مدیریت دارم :
تعداد جریمه ها و کلا حساب و کتاب جریمه ها به چه شکلی هست؟ آیا شخصی به تعداد مشخصی برسه اخراج میشه؟

--------------------------------------------------------------------------------------------

کسی اینجا وظیفه ای نداره! وظیفه جایی قابل تعریف هست که شما برای انجامش دستمزد دریافت کنید. اینجا هر کسی (چه مدیر چه غیر مدیر) کاری انجام میده صرفا یک لطف هست!

دوست عزیز، این حرف کاملا برخلاف قوانین یه جامعه اجتماعی هست.
الان آیا من پولی دریافت میکنم؟
ولی وظیفه دارم که قوانینی که برای یک کاربر تعریف شده رو رعایت کنم.
ما در اتوبوس یا ادارات یا درون تاکسی موظفیم که سیگار نکشیم. این یه لطف نیست این یه وظیفه هست. متاسفانه چون خیلی ها وظایفشون رو بصورت نرمال انجام نمیدن و داوطلبانه این وظیفه رو انجام نمیدن، قانون گذار مجبوره که این وظایف رو بصورت قوانین وضع کنه.
من یادمه یکی دو سال پیش یه نفر از اقای صادقیان پرسید که وظایف مدیران چیه و ایشون در جواب گفتن که وظیفه اصلی مدیران نظم دهی به تالار و فروم هست.
وظیفه من کاربر اینه که پست تکراری نزنم، در تاپیک ها کل کل و توهین نکنم و ...

terminator68
جمعه 26 مهر 1392, 22:45 عصر
سلام.
من یه پشنهاد داشتم...
برای اینکه مدایران بیشتر ترغیب بشن....
بهشون ماهیانه یه حوقو هر چند اندکی بهشون بدید...
اینجوری هم بازدهی بیشتر میشه و هم کاربران دیگه هم ترغیب میشن برای این کار...
آخه چند سال پیش یه فوروم خودمون داشتیم ادمینش همین کارو می کرد..
خیلی عالی شده بود...

SlowCode
شنبه 27 مهر 1392, 00:06 صبح
این رو قبول دارم که یک شخص نباید 3 هفته یا بیشتر از این بعنوان مدیر حضور نداشته باشه به جز در شرایطی که مثلا براش مشکلی پیش اومده باشه و یا اینکه در اون دوره زمانی مشکل اینترنت یا ... داشته باشه.

3 هفته خیلی خوبه!
کاش زمان غیبت طرف یه ماه بود!
واقعا من تعجب میکنم آقای mpmsoft (http://barnamenevis.org/member.php?17067-mpmsoft) مدیر بخش vb6 امسال اصلا پستی نداشته! سال قبل هم فقط یه پست داده تو بخش خودش!
من خیلی وقته که میخواستم به آقای کرامتی بگم ولی میگفتم بیخیال...ولی امروز دیگه نتوسنتم تحمل کنیم! آخه آقای مدیر ارشد و مدیرکل وقتی طرف 2 ساله ازش خبری نیست شما چرا کاری نمیکنین؟
البته من امروز ظهر به آقای کرامتی پ.خ دادم حالا نمیدونم چیکار میکنن.احتمالا اینم میرسه پیش پیشنهادات و انتقاداتی که سالهاست گفته میشه و خاک میخوره.

یه پیشنهادی برای آقای veniz2008 داشتم. این روزا میبینم که زیاد انتقاد میکنی، داداش ول کن چرا حرص میخوری؟ واسه کی؟ بیخیال شو....وقتی اون بالایی ها گوش نمیکنن چرا خودتو خسته میکنی؟
در مورد ضعف جستجوی سایت قبلا صدها بار بحث شده بعد آقایان مدیر اومدن میگن نه ما که هرچی میخواییم رو پیدا میکنیم و مشکلی نداریم...آخر سر منت میزارن و قبول میکنن جستجوی سایت یکم ضعیفه!
بعد تاپیک خلوت میشه و همه چی از یاد میره.

به نظر من هدف از احداث این سایت صرفا جذب بازدیدکننده و افزایش ثروت صاحبش هست نه خدمت به کسی.(منظورم فقط صاحب سایت هست نه مدیران که بدون هیچ چشم داشتی میان وقت میزارن)
اگر هم اشتباه میکنم دلیلش بازهم به خودشون بر میگرده چون عملکردشون این رو نشون میده.

Amir Oveisi
شنبه 27 مهر 1392, 00:50 صبح
دوست عزیز، این حرف کاملا برخلاف قوانین یه جامعه اجتماعی هست.
الان آیا من پولی دریافت میکنم؟
ولی وظیفه دارم که قوانینی که برای یک کاربر تعریف شده رو رعایت کنم.
ما در اتوبوس یا ادارات یا درون تاکسی موظفیم که سیگار نکشیم. این یه لطف نیست این یه وظیفه هست.

وظیفه چیزی هست که شما بخاطر انجام دادنش دستمزد میگیرید یا به خاطر انجام ندادنش مجازات میشید.
در چارچوب قانون بودن وظیفه است چون در غیر اینصورت مجازات میشیم.
اگر قانونی وجود داشته باشه مبنی بر اینکه استعمال دخانیات مثلا توی وسایل نقلیه عمومی ممنوع هست، پس هر کسی وظیفه داره که این کار رو انجام بده و در غیر اینصورت مطابق قانون مجازات میشه.
اما اگر جایی که چنین قانونی وجود نداره و شما به خاطر رعایت حال افراد دیگه سیگار نکشید، این لطف شما رو میرسونه. در حالیکه قانونا میتونستید این کار رو انجام بدید.
یه مثال دیگه میزنم. کارمند یک بانک رو در نظر بگیرید. وظیفه داره که ارباب رجوع به هر شکلی باهاش برخورد کرد، رفتارش رو کنترل کنه و بر اساس چارچوب تعیین شده براش، با ارباب رجوع رفتار کنه. اون کارمند اینکار رو انجام میده چون به خاطر این کارش داره دستمزد میگیره.

حالا در مورد این سایت هم یه سری قوانینی وجود داره. هم برای کاربران هم برای مدیران
هر کسی بر خلاف اون ها عمل کنه جریمه هایی براش در نظر گرفته شده و این جریمه ها توسط مدیران اعمال میشه و جزوی از وظایف تعریف شده برای مدیران هست.
خوب تا اینجا درست.
یکی دیگه از وظایف مدیرا برقراری نظم تالارهای تحت مسئولیتشون هست.
اینم تا اینجا
تا زمانی که همه چی خوب باشه مدیرا هم دارن به صورت روتین به قول شما وظیفشون رو انجام میدن و نظم رو برقرار میکنن بر اساس چارچوبی که براشون در نظر گرفته شده.
اما!
اما وقتی که به یک مدیر فحاشی میشه تو پیام خصوصی (یا حتی عمومی) و اون مدیر بر اساس قوانین سایت اون کاربر رو اخراج نمیکنه یا جریمه نمیکنه و سعی میکنه با صبوری باهاش رفتار کنه، این وظیفه نیست! این لطفه، لطف خیلی بزرگی هم هست چون بخاطر تحمل این شرایط هیچ چیزی عایدش نمیشه جز یک اعصاب خرد. وقتی یک کاربر انقدر جریمه میشه که اخراج میشه و بعد با اسم دیگه میاد تو سایت و همون کار رو تکرار میکنه دوباره این چرخه تکرار میشه، اما مدیر سعی میکنه باهاش کنار بیاد، وظیفش نیست و داره لطف میکنه، هم به مسئولان سایت هم به اون فرد و هم به بقیه کاربرا!
کاربری که میاد و روزی 5 ساعت وقتش رو صرف جواب دادن به سوال های دیگران میکنه، وظیفش نیست! داره لطف میکنه. جایی تو قوانین کسی رو مجبور به انجام اون کار نکردن.
مدیری که علاوه بر موارد فوق، باز هم هرجوری شده 2 تا مطلب یا مقاله اموزشی مینویسه میزاره بقیه استفاده کنن، وظیفش نیست، داره لطف میکنه.
در کل، کاری که مجبور نیستی ولی انجامش میدی، لطف حساب میشه نه وظیفه!
شاید یکی از دلیل هایی که برخی کاربرا به شکل های غیر متعارف با برخی مسائل تو سایت برخورد میکنن هم همین باشه که خیلی چیز ها رو وظیفه خیلی ادم ها میدونن غافل از اینکه اون آدم ها دارن لطف میکنن و همیشه، همه لطف ها همیشگی نیستند بلکه پاسخ می طلبن، پاسخی که همراه با لطف باشه، در غیر اینصورت نه لطفی خواهد بود نه چرخی خواهد چرخید!

veniz2008
شنبه 27 مهر 1392, 02:55 صبح
وظیفه چیزی هست که شما بخاطر انجام دادنش دستمزد میگیرید یا به خاطر انجام ندادنش مجازات میشید.
گرچه جملتون قدری تغییر داشت ولی همین تک جمله گمان میکنم تایید حرف های من باشه.
اگر من بد دهنی کنم، مشمول جریمه میشم.
شما مدیران هم چارچوب مشخصی دارید که بایستی طبق اون عمل کنید وگرنه جریمه میشید.

در چارچوب قانون بودن وظیفه است چون در غیر اینصورت مجازات میشیم.
اگر قانونی وجود داشته باشه مبنی بر اینکه استعمال دخانیات مثلا توی وسایل نقلیه عمومی ممنوع هست، پس هر کسی وظیفه داره که این کار رو انجام بده و در غیر اینصورت مطابق قانون مجازات میشه.
اما اگر جایی که چنین قانونی وجود نداره و شما به خاطر رعایت حال افراد دیگه سیگار نکشید، این لطف شما رو میرسونه. در حالیکه قانونا میتونستید این کار رو انجام بدید.نکته بسیار خوبی رو اشاره کردید.
مگر زمان ثبت نام، من و شما قوانینی رو نپذیرفتیم و عضو این سایت شدیم؟ پس چون قوانینی رو پذیرفتیم، بالطبع وظایف و مسئولیت هایی رو خواهیم داشت. پست نذاشتن من خلاف قوانین نیست ولی فحش دادن خلاف قوانین هست. اینکه شما روزی 1 ساعت لاگین کنی خلاف قوانین نیست ولی اگر اصلا لاگین نکنی یا 3 هفته یکبار لاگین کنی که باعث بشه وظایفی رو که داری دچار اخلال بشه، اینجا تخلف کردی.

یه مثال دیگه میزنم. کارمند یک بانک رو در نظر بگیرید. وظیفه داره که ارباب رجوع به هر شکلی باهاش برخورد کرد، رفتارش رو کنترل کنه و بر اساس چارچوب تعیین شده براش، با ارباب رجوع رفتار کنه. اون کارمند اینکار رو انجام میده چون به خاطر این کارش داره دستمزد میگیره.بعضی از وظایف، به پول ربط دارند نه همه وظایف.
همونطور که در بالا دیدید مثال کاربر و مدیر رو دیدید که بدون دریافت پول، وظایف خاص خودشون رو دارند.

حالا در مورد این سایت هم یه سری قوانینی وجود داره. هم برای کاربران هم برای مدیران
هر کسی بر خلاف اون ها عمل کنه جریمه هایی براش در نظر گرفته شده و این جریمه ها توسط مدیران اعمال میشه و جزوی از وظایف تعریف شده برای مدیران هست.
خوب تا اینجا درست.
یکی دیگه از وظایف مدیرا برقراری نظم تالارهای تحت مسئولیتشون هست.
اینم تا اینجا
تا زمانی که همه چی خوب باشه مدیرا هم دارن به صورت روتین به قول شما وظیفشون رو انجام میدن و نظم رو برقرار میکنن بر اساس چارچوبی که براشون در نظر گرفته شده.
کسی اینجا وظیفه ای نداره! وظیفه جایی قابل تعریف هست که شما برای انجامش دستمزد دریافت کنید. اینجا هر کسی (چه مدیر چه غیر مدیر) کاری انجام میده صرفا یک لطف هست!هر چقدر سعی میکنم درک کنم این جملات بالا چطور در جمله پست قبلتون مستتر بوده و من نگرفتم، به جواب نمیرسم.

اما!
اما وقتی که به یک مدیر فحاشی میشه تو پیام خصوصی (یا حتی عمومی) و اون مدیر بر اساس قوانین سایت اون کاربر رو اخراج نمیکنه یا جریمه نمیکنه و سعی میکنه با صبوری باهاش رفتار کنه، این وظیفه نیست! این لطفه، لطف خیلی بزرگی هم هست چون بخاطر تحمل این شرایط هیچ چیزی عایدش نمیشه جز یک اعصاب خرد.عذر میخوام ولی کار بسیار اشتباهی میکنه.
ببینید عباراتی مثل لطف، بخشش، چشم پوشی، صبوری و ... شرایط خاص خودش رو داره.
باید کسی رو بخشید که از اشتباهش پشیمون باشه یا نه؟
فرق هست میان اشتباه یه انسان مودب با اشتباه یه انسان بی ادب.
این مصلحت اندیشی های نابه جا، بخشی از مشکلات رو بوجود آورده.
سعدی :
با بدان بد باش و با نیکان نکو * جای گل گل باش و جای خار خار
من بخششی رو دوس دارم و می پسندم که شخص رو از راه اشتباه برگردونه.

وقتی یک کاربر انقدر جریمه میشه که اخراج میشه و بعد با اسم دیگه میاد تو سایت و همون کار رو تکرار میکنه دوباره این چرخه تکرار میشه، اما مدیر سعی میکنه باهاش کنار بیاد، وظیفش نیست و داره لطف میکنه، هم به مسئولان سایت هم به اون فرد و هم به بقیه کاربرا!خودتون هم می دونید این لطف رو از روی اختیار نمیکنه. من اسم اینو لطف نمیذارم، شاید بهتره بگیم حوصله این رو نداره که با چنین کاربرانی سر و کله بزنه. چون کار عبث و بیهوده ای هست.

مدیری که علاوه بر موارد فوق، باز هم هرجوری شده 2 تا مطلب یا مقاله اموزشی مینویسه میزاره بقیه استفاده کنن، وظیفش نیست، داره لطف میکنه.اصلا بحث بر سر مقاله یا 2 ساعت یا 10 ساعت حضور نیست.
بحث بر سر 3 هفته یکبار لاگین کردن یا طبق گفته دوستمون "محسن 15" در سال یک پست گذاشتن هست.
من قبول دارم مدیران هم کار و زندگی دارند و هیچ آدم منصفی هم انتظار نداره کسی حتما روزی 4 ساعت بیاد تو سایت.

در کل، کاری که مجبور نیستی ولی انجامش میدی، لطف حساب میشه نه وظیفه!
شاید یکی از دلیل هایی که برخی کاربرا به شکل های غیر متعارف با برخی مسائل تو سایت برخورد میکنن هم همین باشه که خیلی چیز ها رو وظیفه خیلی ادم ها میدونن غافل از اینکه اون آدم ها دارن لطف میکنن و همیشه، همه لطف ها همیشگی نیستند بلکه پاسخ می طلبن، پاسخی که همراه با لطف باشه، در غیر اینصورت نه لطفی خواهد بود نه چرخی خواهد چرخید! من فقط بر روی وظایف حرف زدم (مثل حضور در سایت و برخورد با کاربران متخلف و پست های خلاف قوانین) و اصلا بحثی بر روی لطف ها (مثل گذاشتن مقاله، حضور 5 ساعته به جای 2 ساعته و ...) نکردم.
اگر به حرف های من، You-See ، محسن 15 ، terminator68 (http://barnamenevis.org/member.php?32641-terminator68) ، SEZAR.CO (http://barnamenevis.org/member.php?272118-SEZAR.CO) و بقیه کاربران توجه کنید این مطلب رو میشه ازشون بیرون کشید که کاربران از اینکه مدیران به وظایفشون عمل نمیکنن ناراحت و دلگیر هستن.
به وظایفشون عمل کنن کسی لطف نخواست.
اگر موافق باشید دیگه در این باره بحث نکنیم و تمرکزمون رو بر روی موضوع اصلی تاپیک بذاریم.

حمیدرضاصادقیان
شنبه 27 مهر 1392, 15:52 عصر
این مصلحت اندیشی های نابه جا، بخشی از مشکلات رو بوجود آورده.
سعدی :
با بدان بد باش و با نیکان نکو * جای گل گل باش و جای خار خار

متاسفانه این حرف رو اصلا قبول ندارم.
لزومی نداره من شخصیت خودم رو در حد یک کاربر بی ادب بیارم پایین و باهاش دهن به دهن کنم.البته بخشش هم نمیکنم و جور دیگه ای باهاش برخورد میکنم.
جرو بحث کردن کار صحیحی نیست.
راههای ساده تری هم هست که ما به مقصود برسیم.
درمورد تمام صحبتها نیز حرفهای همه دوستان صحیحه.
درمورد مدیریت بحثهای خیلی مختلفی وجود داره که اصلا بیانش اینجا کار صحیحی نیست. از حل اختلافات بین اعضا ٬ فتارهاری اعضای گوناگون ٬ مسائل .... تا موارد پستهای تکراری و ....
درهرصورت به نظرم بهتره این بحث ادامه پیدا نکنه .
با دست در دست هم گذاشتن و کمک به همدیگه سعی کنیم این مشکلات رو رفع کنیم.
درمورد اینکه کاربران دیگه رو مدیر کنیم٬‌متاسفانه خیلی راحت نمیشه مدیر انتخاب کرد.خیلی از افراد زود عصبی میشن و نمیتونن خیلی درست تصمیم گیری کنند و شاید احساسات در مدیریت بر اونها غلبه کنه.
البته افراد دیگری در نظر هستند که سعی میکنیم به زودی اونها رو نیز به سمت مدیریت در بیاریم.
امیدوارم با کمک همدیگه این مواارد رفع بشه و سایت به اوج خودش برسه هم از لحاظ فنی هم از لحاظ اخلاقی.

matrix-program
شنبه 27 مهر 1392, 18:49 عصر
با سلام خدمت دوستان و اساتید
درسته، مدیران باید تشویق بشن همه مخصوصا آقای شهرکی .
شما اگر سری به فروم های دیگه بزنین میبینید واقعا خیلی بی نظمن
یک میاد میگه بیا در خونه گل کوچیک... یکی میگه با من ازدواج میکنی؟...:لبخند: کلا حرفایی بی ربط با موضوع تاپیک و فروم مطرح میشه ولی تو برنامه نویس خیلی خیلی کم این موارد پیش میاد
یکی دو دفه دیدم فقط
این ها حاصل زحمات مدیران محترم و مدیران سابق (VIP) است حتی اگر هر مدیر یک تاپیک بی ربط را حذف کنه نه تنها فرد خاطی بلکه تمام اعضا عبرت میگیرند و علکی کیبورد خراب نمیکنند بیان تاپیک چرت بزنن
نظر بنده ی حقیر این است که ناشکری نکنیم یه بار انجمنای دیگرو ببینید حتی انجمن بوووووووق که زبانزد خاص و عامه خیلی بی نظمه
من تو این مدتی که نبودم تو همون انجمن بووووق فعالیت داشتم شما خودتون استادید میدونید وضعیت چیه
یه سر به بخش سی شارپ اون فروم بووووق و فروم برنامه نویس بزنین تفاوت را احساس کنید