ورود

View Full Version : دیتا بیس پویا برای گزارشات

Roza_tsc
پنج شنبه 17 فروردین 1385, 08:18 صبح
سلام... و سال نو مبارک...
برنامه ای که من می نویسم یک برنامه انبار هست که اطلاعات در هر سال مالی تو دیتا بیس مخصوص به خودش ریخته می شه...در حقیقت من الان به تعداد سالهای مالی دیتابیس دارم ...حالا گزارشاتی که درست میکنم چطور باید به دیتابیس متصل کنم که در هر سال مالی کار کنه؟؟؟؟؟ چون دیتا بیس در هر سال مالی فرق می کنه؟؟!!!

MMAASS
پنج شنبه 17 فروردین 1385, 11:24 صبح
دوست عزیز بهتر نبود یه فیلد به نام "سال مالی" تو جداولت درنظر می گرفتی؟ و با اون کار می کردی؟
که فکر کنم راه درست هم همین باشه.
اما در جواب سوالت :
برای کانکشن استرینگت یه فایل جدا بساز و هر بار که پارامتر نام دیتابیس ارسال می شه قسمت مربوط به نام دیتابیس رو تغییر بده و از این رشته استفاده کن.
فکر نمی کنم تو قسمتهای مربوط به نام جدوال و فیلدها و ... تفاوتی باشه.

Roza_tsc
یک شنبه 20 فروردین 1385, 09:54 صبح
لطفا دقیقتر جواب بدید..و اگر میشه یک مثال بگذارید ممنون میشم..

MMAASS
یک شنبه 20 فروردین 1385, 20:53 عصر
ببینید من به طور دقیق در جریان دیتابیس شما نیستم اما برای اعمال سال مالی احتیاج به این همه دیتابیس نیست.
یک سری جدول دارین برای اطلاعات پایه (مثلا اطلاعات موجودی انبار که شامل نام و ... است) و یک سری جداول دارین که مربوط به هرسال است. که البته و احتمالا اون جداول پایه در همه دیتابیسها تکراری هستند (از نظر رکوردها) مگر اینکه بعضی از اطلاعاتشون در سال های قبل موجود نباشد.
شما برای این کار دو راه دارید :
1- در همه جداول غیرپایه یک فیلد برای سال مالی در نظر بگیرین و در هنگام درج رکورد سال مالی آن رو هم ذخیره کنید تا معلوم شود که اطلاعات فلان رکورد مربوط به چه سالی است.
2- از روی جداول غیرپایه جداولی به عنوان آرشیو طراحی کنید و یک فیلد اضافه در آنها برای سال مالی در نظر بگیرین و در پایان هر سال مالی اطلاعات آنها را به همراه سال مالی مربوطه در آن درج کنید.
با انجام دادن هر یک از این راهها تمام اطلاعات مربوط به سالهای مالی مختلف در یک دیتابیس خواهند بود و دسترسی به هر کدام از اطلاعات کار راحتی خواهد بود.

دوستان دیگه اگه نظرات بهتری دارن ارائه کنن تا من هم استفاده کنم.

Roza_tsc
دوشنبه 21 فروردین 1385, 13:04 عصر
ممنون اما من برای هر سال مالی یک دیتا بیس در sql ایجاد کردم که با توجه به سال مالی که کاربر انتخاب میکنه باید اون دیتابیس باز بشه و از اون دیتابیس گزارشات گرفته بشه....؟؟؟!!

Rahmani-r3
یک شنبه 24 دی 1385, 10:18 صبح
چنانچه دیتابیس access باشد و با Odbc وصل شویم چگونه می توان کانکشن استرینگ پویا ساخت .

meh_secure
دوشنبه 25 دی 1385, 00:13 صبح
کافیه که برای هر نوع اتصال access , sql server کانکشن استرینگ مربوطه را بشناسیم. و مطابق میل آنرا تغییر دهیم. کانکشن استرینگ یک متن معمولی است. بعنوان مثال در sql server می توانیم اینگونه بنویسیم:

strConString="Server=SERVERNAME;uid=sa;pwd=PASSWORD;Database=DAT ABASENAME;"

که در استرینگ بالا بجای Databasename می توان نام بانک مورد نظر خود را برای اتصال به آن ذکر نمود.

mostafa_leman
چهارشنبه 27 دی 1385, 11:00 صبح
جناب آقای Roza_Tsc منم مشکل شمارو دارم . چند روزی هست دارم در موردش تحقیق میکنم
به بک جاهایی هم رسیدم . کامل شد خبرت میکنم