View Full Version : تشخیص کلمات تایپ شده اشتباه
MahmoodM30
سه شنبه 23 مهر 1392, 22:20 عصر
سلام
من یه متنی دارم " فرودگاه مهرآباد تهران " که توی دیتابیس ذخیره شده
حالا میخوام کوئری بنویسم که وقتی کاربر نوشت " فروشگاه مهرآباد تهران " تشخیص بده که این همون فرودگاه مهرآباد بوده و توی خروجی فرودگاه مهرآباد رو برامون بیاره
من توی کوئری از علامت % هم استفاده کردم ولی نتیجه دلخواهم رو نگرفتم
و دومی هم اینکه مثلا تک کلمه ای بود مثل " شبکه " که اگه کاربر نوشت " سبکه " اینم تشخیص بده که شبکه بوده
ممنون میشم در این مورد دوستان راهنماییم کنن
مهیار.
سه شنبه 23 مهر 1392, 23:14 عصر
سلام
من راهی که به ذهنم میاد اینکه بنظرم میتونید در یک جدول ارتباط دو کلمه رو مشخص کنید ..
و به صورت امتیاز دهی ، بالاترین امتیاز رو به عنوان خروجی نمایش داد .. البته الگوریتم که میتونید استفاده کنید در این موضوع هم مهمه..
بعنوان مثال کلمه ورزشگاه ازادی بالاترین امتیاز نسبت به بقیه اسامی داشته باشه ..
و این طوری میتونید رابطه کلمات رو بدست آورید..
MahmoodM30
چهارشنبه 24 مهر 1392, 10:49 صبح
ممنون از راهنماییتون آیا منظور شما اینه که بیام کلمات رو جدا توی جدول ذخیره و برای هرکدوم امتیازی رو ثبت کنم؟
اما کاری که من خودم کردم میام مثلا " فروشگاه مهرآباد تهران " رو کلمه به کلمه جدا میکنم و با استفاده از کوئری زیر سرچ میکنم
SELECT KalamateOmomi FROM Omomi WHERE KalamateOmomi LIKE \'%'+get$[i]+'%\';
کلمات جدا شده توی آرایه به اسم [1]get تا [3] get قرار میگیره حالا هر بار میاد یکی از این کلمات رو سرچ میکنه اولیش میشه فروشگاه که چون توی دیتابیس نداریم خروجیش 0 هست پس میره کلمه دوم اگه بود ، مقدارش رو بر میگردونه که میشه همون کلمه فرودگاه مهرآباد تهران و دیگه به سومی کاری نداره چون مقداری رو برگردونده
ولی این روش برای تک کلمه ای ها مثل سبکه کار نمیکنه و همینطور برای دو کلمه ای ها
mahan.2002
شنبه 27 مهر 1392, 15:58 عصر
با سلام
به نظر من مشکلی که هست در این روش اینکه هنوز دیتا بیسی در این مورد تهیه نشده ...
که بشه روی این دیتابیس چنین برنامه هایی رو ایجاد کرد.. خیلی خوبه اگر کسی از دوستان الگریتم یا دیتا بیس خوبی در این مورد تهیه کنه..
بنظرم برای تعدا قابل توجهی از نرم افزار ها میتونه کاربردی باشه ..
دوستان لطفا اطلاعاتشون در این زمینه ارائه کنند ..
که انشالله بشه در این مورد به جمع بندی برای رسیدن به یک الگریتم و دیتابیس خوب رسید
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.