PDA

View Full Version : سوال: برای یاد گیری اوراکل نیاز به یک محیط ویزارد دارم ولی چیزی نمیدونم

oliya24
چهارشنبه 24 مهر 1392, 11:10 صبح
سلام و خسته نباشید میخوام اوراکل کار کنم اما نمیدونم که باید چه نرم افزاری استفاده کنم؟ که ویزاردی باشه میشه معرفی کنید

FastCode
چهارشنبه 24 مهر 1392, 11:43 صبح
وقتی ویزاردی باشه دیگه بهش نمیگن یادگیری.میشه بازی.
و البته اولین نتیجه گوگل:
http://stackoverflow.com/questions/226216/best-oracle-database-manager-editor

oliya24
چهارشنبه 24 مهر 1392, 23:04 عصر
ممنون اما نمیدونم چرا شما اسم امکانات رو میزارید بازی؟؟؟؟؟؟لطفا من رو که میخوام تازه شروع کنم مجاب کنید

FastCode
پنج شنبه 25 مهر 1392, 05:44 صبح
بزارید یا یک مثال بگم.فرض کنید میخواهید یک ایندکس روی یک جدول بزارید.با برنامه سه تا کلیک بیشتر نیست ولی با کد باید یک خط بنویسید.
خودتون به این نمیگید بازی؟

omidfive
پنج شنبه 25 مهر 1392, 09:47 صبح
منظورتون از محیط ویزاردی چیه؟
مثلا می خواین نصبش ویزاردی باشه؟ خوب خود اوراکل نصبش ویزاردیه دیگه (مگر اینکه بخواین تو محیط لینوکس کار کنید)
اگه منظورتون کار با خود دیتابیس هست مثل ساخت جدول و ایندکس و شما و این چیزا خوب حق با fastcode هست خیلی جالب نیست همه چیز ویزاردی باشه یه هر حال ویزارد یه مقدار کاربر رو محدود می کنه (البته به هیچ وجه منکر استفاده از امکانات نیستم )
ولی می تونین از یه سری نرم افزار واسط استفاده کنین که شما رو از محیط خشک و command ی بیاره بیرون
toad و oracle maestro از این قبیل نرم افزارا هستن
خود اوراکل هم یه محیط وب به نام enterprise manager در اختیارتون می زاره که اونم می تونه کمکتون کنه
اگه تونستم پاسختون رو بدم که هیچ اگه نه که یکم بیشتر توضیح بدین حتما با هم می تونیم به یه جمع بندی عالی برسیم

www.oraclegroup.ir

oliya24
پنج شنبه 25 مهر 1392, 15:08 عصر
منظورتون از محیط ویزاردی چیه؟
مثلا می خواین نصبش ویزاردی باشه؟ خوب خود اوراکل نصبش ویزاردیه دیگه (مگر اینکه بخواین تو محیط لینوکس کار کنید)
اگه منظورتون کار با خود دیتابیس هست مثل ساخت جدول و ایندکس و شما و این چیزا خوب حق با fastcode هست خیلی جالب نیست همه چیز ویزاردی باشه یه هر حال ویزارد یه مقدار کاربر رو محدود می کنه (البته به هیچ وجه منکر استفاده از امکانات نیستم )
ولی می تونین از یه سری نرم افزار واسط استفاده کنین که شما رو از محیط خشک و command ی بیاره بیرون
toad و oracle maestro از این قبیل نرم افزارا هستن
خود اوراکل هم یه محیط وب به نام enterprise manager در اختیارتون می زاره که اونم می تونه کمکتون کنه
اگه تونستم پاسختون رو بدم که هیچ اگه نه که یکم بیشتر توضیح بدین حتما با هم می تونیم به یه جمع بندی عالی برسیم

www.oraclegroup.ir

سلام جواب رو تا حدی دادید و متشکرم هم از شما هم ا دوستمون اما ببینید من خودم با اس کیو ال کار میکنم برای ساخت تمام اشیا مثل جدول -ایندکس و ..... هم این کار رو میتونم با کد انجام بدم و هم میتونم با استفاده از ویزارد یعنی میخوام این رو بگم که هر دو رو بلدم حالا سوال اینه ایا این محیط هایی که شخص شما پیشنهاد کردید به من این قابلیت رو دارن؟ که هم بشه کد نوشت و هم بشه با ویزارد کار رو انجام داد؟ در ضمن در مورد نسخه تحت وب ایا این نسخه تمامی امکنات یک دیتابیس اعم از دست کم mirror-replication-logshipping-و..... رو در اختیار من میزاره ؟؟؟؟؟؟ متشکرم که من رو یاری میکنید

ghasemi414
پنج شنبه 25 مهر 1392, 16:46 عصر
سلام
معمولا وقتی برای انجام هر کاری در کامپیوتر ویزارد در نظر گرفته میشه بسیاری از پارامترها و مقادیر بصورت پیش فرض در نظر گرفته شده و اصلا به کاربر نمایش نمی دهد.
ایراد این موضوع زمانی مشخص می شود که شما بعنوان راهبر آن سرویس قرار است کنترل جزئیات آن رو در دست بگیرید در حالی که شما اصلا جزئیاتی از نحوه پیاده سازی اون سیستم نمی دونید.
در نتیجه برای کسانی که به جزئیات سرویسی مثلا اوراکل دیتابیس تسلط کافی دارند استفاده از ویزارد خیلی هم خوب است اما برای شروع اصلا پیشنهاد نمی شود.

موفق باشید.

oliya24
پنج شنبه 25 مهر 1392, 19:41 عصر
سلام
معمولا وقتی برای انجام هر کاری در کامپیوتر ویزارد در نظر گرفته میشه بسیاری از پارامترها و مقادیر بصورت پیش فرض در نظر گرفته شده و اصلا به کاربر نمایش نمی دهد.
ایراد این موضوع زمانی مشخص می شود که شما بعنوان راهبر آن سرویس قرار است کنترل جزئیات آن رو در دست بگیرید در حالی که شما اصلا جزئیاتی از نحوه پیاده سازی اون سیستم نمی دونید.
در نتیجه برای کسانی که به جزئیات سرویسی مثلا اوراکل دیتابیس تسلط کافی دارند استفاده از ویزارد خیلی هم خوب است اما برای شروع اصلا پیشنهاد نمی شود.

موفق باشید.

به این میشه گفت یه جواب قانع کننده ممنونم

oliya24
پنج شنبه 25 مهر 1392, 23:28 عصر
حالا اگر بخوام سیستم عامل لینوکس رو نصب کنم به چه ترتیب هست منظورم مکان خاصی برای کار با اوراکل هست قسمتی مثلا مثل محیط کامند ویندوز داره؟

ghasemi414
شنبه 27 مهر 1392, 15:25 عصر
بله
برای استفاده در لینوکس هم اگر پکیج های مربوط به KDE و یا Xwindow یا GNOME (با این آخری بیشتر حال می کنم) نصب کنید، محیطی دستکاپ تقریبا شبیه ویندوز به شما میده که می تونید با استفاده از امکانات گرافیکی لینوکس از ویزارد ها یا دیگر ابزارهای اوراکل استفاده کنید.
برای کامندلاین هم می تونید Open Terminal کنید.

omidfive
یک شنبه 28 مهر 1392, 07:34 صبح
آره بابا لینوکسم آدمه (ببخشید سیستم عامله دیگه)
همه اونارم داره
هم command داره هم UI گرافیکی
در مورد محیط وب هم باید بگم همه انکانات رو بهت میده ولی تو اوراکل اینجوری نیست که با next کردن بیای replication را بندازی
من SQL کار نکردم نمی دونم اونجا چه مدلیه ولی تو اوراکل برای راه اندازی هر سرویسی (حالا Replication یا هر چیز دیگه تو نیاز به یه سری config داری ) البته اینم بگم که محیطی مثل محیط grid اوراکل میتونه با ویزارد و این چیزا این کارم انجام بده ولی خوب نصب همون grid یه سرور می خواد (ترجیحا) چجون خوب resopurce می بلعه
البته آقای قاسمی استاد ما هستن و ما شاگردشون هم حساب نمی یام ولی اگه جایی گیر خوردی می تونی یه سر به http://www.oraclegroup.ir هم بزنی

ghasemi414
سه شنبه 30 مهر 1392, 09:29 صبح
البته آقای قاسمی استاد ما هستن و ما شاگردشون هم حساب نمی یام ولی اگه جایی گیر خوردی می تونی یه سر به http://www.oraclegroup.ir هم بزنی

امید خان اینجوری نفرمایید خوشمان نمی آید. :عصبانی:

ولی خداییش انجمن اوراکل ایران (http://www.oraclegroup.ir) جای خوبیست برای بروبچ اوراکل.

موفق باشید.