View Full Version : تاثير معافيت پزشكي و استخدام برنامه نويس
persianlove
پنج شنبه 25 مهر 1392, 00:35 صبح
سلام به همگي...دوستان مدتي سوالي ذهنم رو مشغول كرده، اين كه آيا معافيت پزشكي (اعصاب و روان) مانع استخدام در شركتهاي خصوصي برنامه نويسي ميشه يا نه؟
اگر كمك كنيد و پاسخ بديد ممنون ميشم
حمید محمودی
پنج شنبه 25 مهر 1392, 09:29 صبح
مقولهء حساسی بنظر میرسه چون بستگی داره مشکل چی بوده که طرف معاف شده؛ اما اولا بستگی به این داره کجا بخواد کار کنه، دوما" اگه تجربهء کار گروهی داشته باشه طرف، موردی بنظر نمیرسه داشته باشه؛
پ.ن:
با یه راهی، سعی باید بشه زبون طرف مقابل رو فهمید و دهنش رو بست؛راهش پیدا بشه، حله :D
persianlove
پنج شنبه 25 مهر 1392, 11:56 صبح
ممنون دوست عزيز، علت معاف شدن افسردگي هست...لطفا دوستاني كه جايي استخدام شدن بگن كه تا چه حد معافيت در استخدامشون تاثير داشته، نظر من رو به شركتهاي خصوصي هست و اينكه معافيت اعصاب و روان تا چه حد روي آينده شغلي يك برنامه نويس تاثير داره
حمید محمودی
پنج شنبه 25 مهر 1392, 12:27 عصر
ببنید، MDD در زنان حدودا" 2 برابر مردهاست. در نتیجه با طرح این سوال، تقریبا درصد بالایی از جوابها رو از دست خواهید داد چون اوناکه سربازی نمیرن : D
شخصا تا جایی که دیدم، کار کردن توی شرکت های مختلف، بسته به نوع شرکت و جوی که توی شرکت حاکم بود، داشته. مثلا یک جایی تمرکز روی نمونه کارهای موفق، یکجا روی نحوه برخورد شما توی مصاحبه و نحوه جواب دادن به سوالات شما توی اون جلسه که در طبع ِ اون آراستگی ظاهری و برخورد شخص در جلسه اول حتی نقش داشته. چون سوال مشخص نیست کارت معافیت وجود داره، یا اینکه میخواد برای اینکار اقدام بشه. دوتا مسئله بوجود میاد؛ اگر کارتش هست، و قضیه تمومه، بهتره روی داشتن نمونه کار و بالا بردن دانش فنی، تکیه بشه؛ درغیر این صورت، بنظر میرسه اگه پی اینکارو بگیره ادم و دنبال معافیت برای MDD بره، RISK-FREE نیست مسئله.
Amir Oveisi
جمعه 26 مهر 1392, 17:15 عصر
بستگی به خودتون داره
اما تقریبا همه شرکت های خصوصی باهاتون ابتدای کار به صورت ازمایشی کار میکنند و اگر همه چی برای دو طرف قابل قبول بود شروع به کار میکنید.
amirjalili
سه شنبه 30 مهر 1392, 13:11 عصر
شما برنامه نویس خوبی باش, اصلا فلج باش یا ایدز داشته باش یا مبتلا به مرض قتل های زنجیره ای همراه با لذت غیر قابل وصف باش, به راحتی آب خوردن میتونی در هر جایی که دلت میخواد حتی گوگل کار پیدا کنی که هیچ, روزی 3 بار هم بیان ازت معذرت خواهی کنن که ببخشیشون بابت کمبود های موجود.
چیزایی که گفتم جدی بود
MohsenPy
پنج شنبه 02 آبان 1392, 01:00 صبح
سلام
من موندم اصلا شرکت های خصوصی مگه کاری هم به کارت پایان خدمت یا معافیت سربازی دارن؟ من تو این چند سال سابقه کار تاحالا ندیدم شرکت خصوصی وضعیت نظام وظیفه رو حتی بخواد جویا بشه! (یعنی مهم نیست اصلا شما سربازی رفتی یا نه!)
Amir Oveisi
پنج شنبه 02 آبان 1392, 01:33 صبح
بستگی به شرکتش داره در کل و سلیقه ای رفتار میکنن مدیر عامل ها معمولا
اکثرا هم به این دلیل جویا میشن که بدونن به چه شکلی میتونن رو کارمندشون حساب کنند و یه موقع وسط کار طرف نگه من باید برم سربازی و برنامه ریزی های انجام شده به هم بریزه
afsharm
پنج شنبه 02 آبان 1392, 11:39 صبح
شرکت های خصوصی معمولا کاری به سربازی رفتن یا نرفتن کسی ندارند. مگر این که بخواهند روی حضور اون شخص برنامه ریزی کنند. یعنی همین که شما بگویی معافیت داری و سربازی نخواهی رفت کفایت میکند. اصلا نیازی هم نیست به نوع معافیت پزشکی اشاره خاصی بکنی. شما اگر برنامه نویس مناسبی باشی کسی کاری به نوع معافیت شما و احیاناً بیماریهای شما نداره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.