ورود

View Full Version : سوال: لاگین در هاست

korosh00
پنج شنبه 25 مهر 1392, 05:13 صبح
سلام
لطفا دوستان یک پروژه لاگین با خود ای اس پی بسازند و قرار بدهند با فایل bak دیتابیس که در هاست دقیقا اجرا بشه یعنی من پروژه را آپلود کردم و دیتابیس را هم رستور کردم فقط جای مربوط به اسم یوزر و غیره در وب کانفیک عوض کنم البته در هاست .
من در لوکال خوب می تونم این کار را انجام بدم ولی هنوز نتونستم در هاست با لاگین خود ای اس پی کار کنم
لطفا یک فرم برای لاگین و ساخت یوزر بسازید برام بگذارید کل سایت و مواردش را خوندم ولی هنوز به نتیجه ام نرسیدم . فقط نمونه
ممنون

fakhravari
پنج شنبه 25 مهر 1392, 08:49 صبح
در هاست وقتی دیتابیس تعریف میکنید باید user هم تعریف کنید. نباید چیز سختی باشه. کنار ساخت دیتابیس باید باشه

korosh00
پنج شنبه 25 مهر 1392, 12:19 عصر
سلام
من چندبار به شما پیام دادم این کار را برای من بکنید آدرس هاست هم دادم ولی جوابی که من می خوام نبود .
میشه دو دقیقه ای دو تا فرم درست کنی یکی برای لاگین و یکی برای ساخت یوزر و طوری باشه در آدرس دیتابیس مربوط در هاست را در وب کانفیگ داده باشی منظورم همون دیتابیس لاگین و غیره است فایلش هم بذارید .
من فعالا گیر این هستم عجیب

setareh2013
پنج شنبه 25 مهر 1392, 12:35 عصر
این رشته ی اتصال روی هاست من هست :
<add name="PDBConnectionString" connectionString="Data Source=.;Initial Catalog=PDB;User Id=P;Password=F78VO9sP0"/>
این رو داخل وب کانفیگتون قرار بدید .
کاربری که برای دیتابیس روی هاست تعریف می کنید هم باید دقیقا همین یوزر و پسورد رو داشته باشه .
کار دیگه ای لازم نیست بکنید . وصل می شید به پایگاه داده .
البتهدر بعضی هاست ها به جای Data source=. آی پی هاستتون رو باید قرار بدید این رو از مدیر هاستتون بپرسید