PDA

View Full Version : آموزش: مشکل این دو کد که برای خواندن از دیتابیس و ویرایش است چیه ؟

korosh00
پنج شنبه 25 مهر 1392, 12:29 عصر
سلام
من با سیشن یوزر را می شناسم و در یک لیبل نام یوزر می آید
خوب وقتی یوزر مثلا ali بود کاربر بتونه بره به صفحه مدیریت و ویرایش و غیره . تا اینجا درست
حالا من در صفحه ای مدیریت روی ویرایش کلیک می کنم و یک کوئری می فرستم به صفحه ی ویرایش و یک لیبل گذاشتم که آی دی اون مطلب را توش قرار داده میشه حالا میگم توی
CKEditorControl1.Text
مقدار ادامه مطلب را بگذار و در تکس باکس هم تیتر را بگذار
تا اینجا کدهام اینطوری شده :

if

(Session["idss"] == null)

Response.Redirect(

"Login.aspx");

if (Session["idss"] != null)

Label1.Text = Session[

"idss"].ToString();

Label4.Text = Request.QueryString[

"idva"];

string ss2 = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;User ID=admin;Data Source=|DataDirectory|\\site.mdb";

OleDbConnection con = new OleDbConnection(ss2);

string ss1 = "select * from va where idva=" + Label4.Text + "";

OleDbCommand com = new OleDbCommand(ss1, con);

OleDbDataAdapter adapter = new OleDbDataAdapter(com);

adapter.Fill(ds,

"va");

con.Open();

OleDbDataReader re = com.ExecuteReader();

re.Read();

TextBox1.Text = re[

"titr"].ToString();

CKEditorControl1.Text = re[

"edameh"].ToString();

con.Close();

من حالا کدی نوشتم برای ویرایش به این صورت

string

s3 = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;User ID=admin;Data Source=|DataDirectory|\\site.mdb";

OleDbConnection con = new OleDbConnection(s3);

OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();

cmd.CommandText =

"update va set titr='" + TextBox1.Text + "',edameh='" + CKEditorControl1.Text + "' where idva=" + Label4.Text;

cmd.CommandType =

CommandType.Text;

cmd.Connection = con;

con.Open();

cmd.ExecuteNonQuery();

con.Close();

من الان این کد ویرایش را می نویسم و درست هم هست اصلا ایرادی نداره
مشکل اینجاست که اون کد بالای صفحه که برای قرار دادن تیتر و ادامه مطلب بودند باعث شدند این کد ویرایش کار نکنه اگه من کد بالارا بر می دارم و دستی آی دی مطلب را بدم این کد ویرایش کار می کنه
لطفا بفرمایید من در کد اول چه چیزی را نوشتم که حالا کد ویرایش کار نمی کنه و آیا بالا در کد دوم یک clear و یا چیزی می گذاشتم ؟البته گذاشتم نشد
ممنون

korosh00
پنج شنبه 25 مهر 1392, 22:38 عصر
لطفا راهنمایی کنید و ایراد را بیابید
ممنون

setareh2013
پنج شنبه 25 مهر 1392, 23:33 عصر
این کدهاتون داخل تعداد زیادی تگ <font> هست و نمیشه کدهاتونو تشخیص داد . اگر معمولی متن کد رو قرار بدید بهتره .

korosh00
جمعه 26 مهر 1392, 00:23 صبح
من متوجه شدم که کونری استرینگ مشکل درست کرده
الان من از صفحه مدیریت روی ویرایش مطلب کلیک می کنم و میرم به صفحه مربوطه رشته کوئری که ارسال کردم و شامل آی دی و تیتر مطلب و ادامه مطلب هست در قسمت های مربوطه خودشون آمدند حالا من توسط کدهای اس کیو ال که برای ویرایش هستند ویرایش را انجام می دم ولی هیچ عملی انجام نمیشه و صفحه رفرش میشه ولی وقتی موئری مربوط به تیتر مطلب و ادامه مطلب را پاک می کنم در پیج لود و فقط آی دی در یک لیبل می ماند من در قسمت تیترو ادامه مطالب جدید بنویسم و دکمه ویرایش را بزنم عمل ویرایش بخوبی انجام میشود .پس مشکل از کوئری هست که در پیج لود نوشته شده اگر کوئری در یک دکمه بزارم بدون مشکل است .
حالا شما بفرمایید من چکاری انجام بدم که مشکل حل بشه ؟