View Full Version : سوال: سوال درمورد ميزان نياز به دانش طراحي وب در ذهن طراح + نياز به اينترنت
shahinfarasystem
جمعه 26 مهر 1392, 10:41 صبح
سلام روز شما به خير
دوستان بخشيد يه سوالي دارم
براي يك كار برنامه نويسي ميزان دانش شما از نحوه نوشتن كد ها (و صحيح نوشتنتشون) و دانستن تكنولوژي هاي مختلف تا چه حدي بايد باشه؟
شفاف تر بگم: دوستي ميگفت شما فقط بايد بدوني فلان مبحث در JS يا مثلا css3 وجود داره و تا 20 درصد چشمت به نمونه كدش آشنايي داشته باشه يا حتي فقط نمونه اجرا شده اش رو ديده باشي
در اين صورت اگه بحث استفاده از همچيني چيزي پيش اومد ميتوني بگي اون رو بلدي و وقتي كسي كار رو ازت خواست ميري سرچ ميكني و نمونه كد رو ميبيني و با تركيبي از نياز خودت و كپي كد و تغييرات مد نظرتت كار رو تحولي ميدي كه تو اين مورد اينترنت رو بايد جز ابزارهاي مورد نيازت بدوني
و بعد از مدتي با انجام اين كار كم كم تو ذهنت ميشينه و نيازي به كد هاي آماده پيدا نميكني و خودت از ذهن خودت مينويسي
ميخواستم بدونم آيا اين كار از ديد شما درست هستش؟ و روال عادي هست توي بازار برنامه نويسي و طراحي وب؟
ممنون ميشم پاسخ بفرماييد
SlowCode
جمعه 26 مهر 1392, 11:31 صبح
سلام
این روشی که دوست شما گفته میتونه واسه شروع کار طراحی مناسب باشه ولی خب مشخصه که همچین شخصی اول راه هست و تجربه نداره، پس به نظر من این زمان واسه استخدام شدن یا طراحی یه زوده.
بهتره یکم تجربه کسب کنه و به کدها بیشتر تسلط پیدا کنه بعد وارد بازار کار بشه.
ممکنه بعضی ها موافق نباشن ولی به شخصه وجدان من اجازه نمیده که کاری رو که بلد نیستم رو قبول کنم و با سر هم کردن انجامش بدم. چون دست آخر هم چیز جالبی از آب درنمیاد و به دل آدم نمینشینه.
shahinfarasystem
شنبه 27 مهر 1392, 08:41 صبح
سلام
این روشی که دوست شما گفته میتونه واسه شروع کار طراحی مناسب باشه ولی خب مشخصه که همچین شخصی اول راه هست و تجربه نداره، پس به نظر من این زمان واسه استخدام شدن یا طراحی یه زوده.
بهتره یکم تجربه کسب کنه و به کدها بیشتر تسلط پیدا کنه بعد وارد بازار کار بشه.
ممکنه بعضی ها موافق نباشن ولی به شخصه وجدان من اجازه نمیده که کاری رو که بلد نیستم رو قبول کنم و با سر هم کردن انجامش بدم. چون دست آخر هم چیز جالبی از آب درنمیاد و به دل آدم نمینشینه.
ممنون دوست عزیز
منتها اینجا یه مساله ای میمونه
مثلا من نوعی که تجربه ام کمه اما به هر حال میتونم کد رو یا طرح رو با یکم زمان بیشتر در بیارم باید چی کار بکنم؟
یعنی مثلا برای شروع به کارم باید کمی صبر کنم و با رویکرد تمرین بیشتر و تعریف پروژه برای خودم این قابلیت رو به وجود بیارم؟ ممنون میشم نظرتو بهم بگی
Omid Jackson
شنبه 27 مهر 1392, 10:14 صبح
من خودم وقتی شروع کردم به صورت تئوری میخوندم بعد سعی میکردم کد بنویسم و میومد نمونه کد رو میدیدم که چطوری نوشتن، کپی نمیکردم ولی ایده میگرفتم، بعد یه مدت کد رو نمیدیدم، ظاهر رو میدیدم ذهنم آماده شده بود، کد خودم رو مینوشتم، الآن دیگه کامل ذهنم آزاده همه ی ایده از خودم باشه
دیدن نمونه کد برای این هست که شما با یه ابزاری آشنا میشین، ولی نمیدونین چطوری استفاده کنین ازش بعد نمونه کد که میبینین تازه براتون جا میوفته دلیل استفاده از این چی بوده، نمونه کد هم که میبینین اگر کپی کنین پیشرفتی نمیتونین بکنین، حتما باید کد رو تریس کنین و خط به خط درک کنین تا بتونین کد خودتون رو بنویسین، راه افتادن هم بستگی داره برنامه نویسیتون از بیس چطور باشه
اگر دانشگاه هم رفته باشین دیدین که چند جلسه اول تئوری میگذره، بعد کم کم ابزار رو معرفی میکنن و نمونه کد مینویسن بعد تمرین میدن خودتون برین خونه بنویسین، اول راه هم نباید انتظار داشته باشین به صورت حرفه ای دنبال کنین ولی بعد یه مدت که میگذره کم کم حرفه ای تر میشین
SlowCode
شنبه 27 مهر 1392, 13:14 عصر
ممنون دوست عزیز
منتها اینجا یه مساله ای میمونه
مثلا من نوعی که تجربه ام کمه اما به هر حال میتونم کد رو یا طرح رو با یکم زمان بیشتر در بیارم باید چی کار بکنم؟
یعنی مثلا برای شروع به کارم باید کمی صبر کنم و با رویکرد تمرین بیشتر و تعریف پروژه برای خودم این قابلیت رو به وجود بیارم؟ ممنون میشم نظرتو بهم بگی
منم قبلا اینطوری بودم، واسه درست کردن یه قالب خیلی فکر میکردم که مثلا فلان جاش چطوری باشه کجا باشه.
واسه حل کردن این مشکل شما سعی کن هرچقدر که میتونی قالب سایت های حرفه ای رو با دقت نگاه کن، به امکانات، رنگ بندی، موقعیت عناصر، فاصله بندی ها.
وقتی قالب زیادی رو دیده باشی و تو ذهنت باشه قالب مد نظرت رو خیلی راحت میتونی تو فتوشاپ یا کاغذ پیاده کنی.
اگه تو مرحله بعد این یعنی کدزنی هم کند عمل میکنی راحش اینه که یه قالب انتخاب کنی و عین اون رو بدون نگاه کردن به سورسش کپی بزنی(صرفا واسه خودت و یادگیری) همه چیزش رو شبیه اون درست کنی، سایز فونت، رنگ عناصر(با فتوشاپ میتونی دربیاری) فاصله بندی ها، میزان حاشیه و ...
این کار خیلی میتونه سرعت کدزنیت رو افزایش بده و بعد یه مدت با نگاه کردن بهیه قالب میتونی همه جزئیاتش رو از حفظ بگی.
یه توصیه هم داشتم، به سبک سایت های مدرسن دقت کن، تو سایتت همه چی باید با هم متناسب باشه، رنگ بندیت، آیکون ها و ... اینطور نباشه که یه آیکونت 3 بعدی باشه و اون یکی تخت باشه. لازمه متناسب بودن این ها هم آشنایی نسبی با فتوشاپ هست، باید تصاویر رو یک دست بکنی.
به نظرم ارزششو داره که شما مثلا 3 ماه وقت بزاری و این تمرین ها رو بکنی و قوی تر وارد بازار بشی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.