PDA

View Full Version : ايجاد چندين جدول يا فقط يك جدول؟؟؟

H:Shojaei
جمعه 26 مهر 1392, 11:52 صبح
با سلام خدمت دوستان
بنده دارم يه ديتا بيس ميزنم يه جا نياز به راهنمايي دارم...
تو ديتابيس من چندين بخش وجود داره مثلا 10 بخش و هر بخش يه سري سوالات (مقدار سوالات زياده و رو به افزايش) مربوط به همون بخش قراره داشته باشه....
حالا من نميدونم براي تمام بخشها يه تيبل ايجاد كنم و سوالاتشون رو با آي دي اون بخش جدا كنم (يعني تمام سوالات تمام بخش ها تو يه تيبل باشه) و يا نه براي هر بخش هر كدوم يه تيبل مجزا داشته باشم كه كلا سوالات هر بخش جدا باشه؟؟؟
اگه ميشه با دليل ذكر كنيد ممنون ميشم
با تشكر پيشاپيش :)

espootin
شنبه 27 مهر 1392, 19:18 عصر
از نظر من، طراحی دیتابیس با توجه به نیاز هست،‌یعنی شما آزادین اون روشی که عملکرد بهتری براتون داره رو بکار ببرید.
ولی یک نکته رو در نظر داشته باشید، سعی کنید یکپارچگی داده ها رو حفظ کنید و رکورد های مشابه رو پراکنده ذخیره نکنید چرا که کدنویسیتون را خیلی بیشتر می کند و در صورت تغییر در ساختار مجبور می شوید تمام آن قسمت ها را تغییر دهید.
اگر رکورد هاتون از ۱۰ میلیون بیشتر نمی شود که بهتره از یک تیبل استفاده کنید و اگر هم بیشتر از ۱۰ میلیون و کمتر از ۵۰ میلیون بود ولی join نداشتین باز هم از یک تیبل استفاده کنید ، در غیر این صورت مجبورید partition بزنید و به چند تیبل تقسیم کنید.

شنبه 27 مهر 1392, 19:46 عصر
ممنون از شما
ولي همون طور كه گفتم اصلا تعداد سوالات معلوم نيست و رو به افزايشن...
سوال كلي من اينه كه اگر اطلاعات يك جا باشن سرعت واكشي با زماني كه اطلاعات پارتيشن بندي بشن فرق ميكنه يعني فرق اختلاف سرعت بين اين دوتا ميرزه كه اصلا پارتيشن بندي كنم يا نه...
بازم ممنون

espootin
شنبه 27 مهر 1392, 20:06 عصر
معمولا زمانی که رکورد ها خیلی زیاد باشه،‌ پارتیشن بندی می کنند. تا افت سرعت را جبران کنند.
ولی از نظر من فعلا با این یک تیبل شما طراحی کن.

یک شنبه 28 مهر 1392, 11:47 صبح
خب اگه پارتيشن بهتره كه همونو انجام بدم بهتره ديگه چون اگر از لحاظ پيچيدگيو سختيش ميگيد اصلا مهم نيست مهم بازدهيه كه ميخوام حداكثر باشه.
باز هم ممنون