View Full Version : سوال: برنامه Access Project رو از کجا میشه دانلود کرد؟
mmbguide
جمعه 26 مهر 1392, 12:48 عصر
سلام
اگه Access Project یک نرم افزار جداگانه هستش، بفرمایید از کجا میشه دانلودش کرد؟
ممنون
amirzazadeh
شنبه 27 مهر 1392, 07:39 صبح
سلام
اگه Access Project یک نرم افزار جداگانه هستش، بفرمایید از کجا میشه دانلودش کرد؟
ممنون
سلام
اكسس پروجكت به همراه نرم افزار اكسس هست و تفاوت اساسي اون با اكسس در بانك ذخيره سازي اطلاعات هست كه دراين مورد از بانك sql server استفاده شده در مورد كدنويسي هم از تكنولوژي ADO بهره گرفته شده است.
.....................
موفق باشيد
mmbguide
شنبه 27 مهر 1392, 09:40 صبح
سلام
میخواستم بدونم چطوری باید شروع کرد؟ باید چیزی رو فعال و یا تعریف کنم؟ یا نه صرفا کد نویسی با ADO تعریفش اینه؟ واقعیتش چیزی نمیدونم اگه بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم
amirzazadeh
دوشنبه 29 مهر 1392, 09:33 صبح
سلام
میخواستم بدونم چطوری باید شروع کرد؟ باید چیزی رو فعال و یا تعریف کنم؟ یا نه صرفا کد نویسی با ADO تعریفش اینه؟ واقعیتش چیزی نمیدونم اگه بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام
در نسخه 2007 كافيه در موقع ايجاد ديتابيس جديد اكتنشن فايل رو adp قرار بديد.(البته شما بايد قبلا sql server رو نصب كرده باشيد).
از اين لينك هم ميتونيد كمك بگيريد.
http://office.microsoft.com/en-us/access-help/create-an-access-project-HA010167953.aspx#BM3
mmbguide
دوشنبه 29 مهر 1392, 11:01 صبح
سلام. تو برنامه اکسس 2013 این پیغام ظاهر میشه:
Access Data Projects are no longer supported in this version of Access
یعنی چی؟ یعنی چیز خوبی نبوده و دیگه ساپورت نمیشه؟ یا چیزی باید نصب باشه که روی کامپیوتر من نصب نیست؟
amirzazadeh
سه شنبه 30 مهر 1392, 08:50 صبح
سلام. تو برنامه اکسس 2013 این پیغام ظاهر میشه:
Access Data Projects are no longer supported in this version of Access
یعنی چی؟ یعنی چیز خوبی نبوده و دیگه ساپورت نمیشه؟ یا چیزی باید نصب باشه که روی کامپیوتر من نصب نیست؟
سلام
من شخصا با اكسس 2013 كار نكردم ولي ظاهرا به دليل تغيير نوع sqlserver در اين نسخه (با نام cloud) ديگه adp رو ساپورت نميكنه، ولي اگر اصرار به استفاده از اين نسخه داريد ميتونيد جداول رو تو sqlserver ايجاد كنيد و بعد اونها رو به اكسس لينك كنيد(از طريق ايجاد ODBC)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.