ورود

View Full Version : سوال: ثبت غیبت ازطریق ساب فرم

amirkazem
جمعه 26 مهر 1392, 23:51 عصر
دوستان سلام
درفایل ضمیمه پس ازمشاهده فرم(All)وانتخاب یک رکوردازلیست باکس همان فرم برروی دکمه ثبت غیبت کلیک می کنیم وپس ازبازشدن فرم ثبت غیبت می خواهیمک ازطریق ساب فرم موجودغیبت راثبت کنیم به طوری که غیبت مخصوص همان دانش آموزی باشدکه اسمش درفیلدهای بالای سابفرم نمایش داده شده است.دوستان لطفی بکنن ومساعدتی بفرمایندتابرنامه راتکمیل کنیم.بنده فکرمی کنم درارتباط جداول دچاراشتباه شده ام.
ازدوستانی که راهنمایی می فرمایندبسیارممنون هستم.
112010:متفکر::خجالت:

Abbas Amiri
شنبه 27 مهر 1392, 00:09 صبح
دوستان سلام
درفایل ضمیمه پس ازمشاهده فرم(All)وانتخاب یک رکوردازلیست باکس همان فرم برروی دکمه ثبت غیبت کلیک می کنیم وپس ازبازشدن فرم ثبت غیبت می خواهیمک ازطریق ساب فرم موجودغیبت راثبت کنیم به طوری که غیبت مخصوص همان دانش آموزی باشدکه اسمش درفیلدهای بالای سابفرم نمایش داده شده است.دوستان لطفی بکنن ومساعدتی بفرمایندتابرنامه راتکمیل کنیم.بنده فکرمی کنم درارتباط جداول دچاراشتباه شده ام.
ازدوستانی که راهنمایی می فرمایندبسیارممنون هستم.
112010:متفکر::خجالت:

شما باید فیلد ارتباط را در فرم و سابفرم داشته باشید(ID) . بعد سابفرم را انتخاب کنید و در پنجره Properties>>Data>>LinkMasterFields را انتخاب کرد و برای هردو طرف فیلد id را انتخاب کنید .

amirkazem
شنبه 27 مهر 1392, 21:56 عصر
آقای امیری ضمن تشکرمجددازشما.
مواردی که فرمودیدراانجام دادم ولی متأسفانه به دلیل عدم ایجادارتباط مناسب درجداول، بازهم غیبت برای فردانتخابی لحاظ نمی شودوفقط درجدول ثبت غیبتهادرج می گردد.(هنگام گزارش گیری فیلدهای نام ونام خانوادگی وپایه وکلاس مربوط به دانش آموزموردنظرخالی می باشد.)محبتی بفرماییدودرقسمت ارتباط جداول یک نظری بیندازید.
ممنون 112043:خجالت: