ورود

View Full Version : طراحی جدول با فیلد متغیر

morteza_1234m
شنبه 27 مهر 1392, 10:28 صبح
سلام به اساتید محترم ،
من یک جدولی دارم که قراره عکس های خبری رو نگه داری کنه ، باید این عکس ها در دیتابیس خود سایت نگه داری بشه و در هر بار ممکنه فرستنده خبر یک عکس ، دو عکس و یا تعدادی بیشتر رو ارسال کنه و بخواد ذخیره کنه ، چگونه می توان جدولی با تعداد فیلد متغیر رو طراحی کرد ؟
چون ممکنه یکه خبر داری تعداد متفاوتی از عکس ها باشه و توسط یک فیلد خارجی که کد خبر در آن هست ذخیره بشه
برای مثال :
خبر شماره 1 دارای 3 عکس می باشد در جدول عکس ها یک فیلد به نام شماره خبر داریم که ثابت هست و تغییری نداره و یک سری فیلد داریم برای مثال عکس 1،عکس 2 ، عکس 3

خبر شماره دو دارای دو عکس هست و به همین روش

News1 Pic1 Pic2 Pic3
News2 Pic 1 Pic2
News3 Pic1 Pic2 Pic3 Pic4 Pic5
ممنون می شم راهنمایی کنید

PeymanPF
شنبه 27 مهر 1392, 14:55 عصر
دوست عزیر می تونید آدرس هر عکس رو با علامت , (کاما) از هم جدا کنین و توی یک فیلد متنی ذخیره کنین و بعدا توی برنامتون اونها رو دونه دونه جدا کنین و استفاده کنین. اما خیلی اصولی نیست. مثلا اگر خواستید کاربر وقتی نشانگر موس رو روی عکس می بره توضیحاتی از اون عکس رو ببینه دچار مشکل میشید.
اما راه اصولیش اینه که یه جدول دیگه برای لینک عکس هاتون داشته باشین و با یه کلید خارجی که شماره خبر هست به جدول خبر وصل بشه. اینطوری می تونید تعداد بی نهایت عکس رو به یک خبر اختصاص بدید یا اصلا عکسی رو اختصاص ندید. اگر به جدول جدیدتون فیلدهای دیگه مثل توضیحات ، عکاس، تاریخ و .. اضافه کنید دیگه مشکلی نخواهید داشت و هر عکس توضیحات و اطلاعات مربوط به خودش رو خواهد داشت.

مهدی هادیان2
شنبه 27 مهر 1392, 14:58 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم

اما راه اصولیش اینه که یه جدول دیگه برای لینک عکس هاتون داشته باشین و با یه کلید خارجی که شماره خبر هست به جدول خبر وصل بشه.
با سلام
به نظرم بهتر از اون اینه که برای ارتباط عکس و خبر جدول سومی در نظر بگیرید که کد عکس و کد خبر به عنوان کلید خارجی اون مطرح شوند؛ در این حالت می تونید از یک عکس برای چند خبر هم استفاده کنید.
موفق باشید.

PeymanPF
شنبه 27 مهر 1392, 15:04 عصر
بله درسته اگر جدول سوم هم در نظر گرفته بشه عالی میشه چون هر عکس رو به چند خبر هم میشه اختصاص داد...

mahan.2002
شنبه 27 مهر 1392, 15:38 عصر
در این حالت می تونید از یک عکس برای چند خبر هم استفاده کنید.
با سلام
من متوجه نشدم چطور میشه یک عکس با این روش طراحی برای هر خبر به چندین خبر نسبت داد..
میشه توضیح بدید ..

مهدی هادیان2
شنبه 27 مهر 1392, 19:38 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام
من متوجه نشدم چطور میشه یک عکس با این روش طراحی برای هر خبر به چندین خبر نسبت داد..
میشه توضیح بدید ..
با سلام
کد اصلی------------کد خبر------------کد عکس------------
1---------------------1-----------------1----------------------
2---------------------1-----------------2----------------------
3---------------------2-----------------1----------------------
عکس با کد 1 برای خبرهای 1 و 2 استفاده شده است.
موفق باشید.

mahan.2002
شنبه 27 مهر 1392, 21:32 عصر
سلام
خب این روشتون اشتباه برای وقتی که شما میخواهید چند عکس رو در یک خبر بیارید ...
پس زمانی که میخواهید 5 عکس برای یه خبر بزارید باید 5 تا فیلد عکس قراربدید.!!.
این روش برای چنتا عکس جواب نمیده.. شما باید کد خبر در جدول عکس ریلیشن کنید..

morteza_1234m
شنبه 27 مهر 1392, 23:10 عصر
خوب برای من هم همین سواله ! از لحاظ طراحی چیز جالبی نمی شه برای مثال شما کد خبر را می گذارید و یک عکس و دوباره همون کد خبر و دوباره عکس جدید ، ولی اینجا کد خبر داره تکرار می شه و باعث افزونگی می شه ، چه طور می شه با جدول سومی این کار را کرد می شه نشون بدید ؟

mahan.2002
یک شنبه 28 مهر 1392, 09:28 صبح
نه مشکل این نیست ایشون گفتن با این کار میشه یه عکس برای چنتا خبر گزاشته ..
شما به همین شکل میتونید کار کنید ... منتها باید کلید خبر رو به عنوان کلید خارجی داخل جدول عکستون ببرید..
به این صورت :
جدول عکس : ( کد خبر (کلید خارجی) ، آدرس عکس یا دیتا عکس )

مهدی هادیان2
یک شنبه 28 مهر 1392, 12:11 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام

جدول عکس : ( کد خبر (کلید خارجی) ، آدرس عکس یا دیتا عکس ) موردی که فرمودید برای حالتی ست که هر عکس متعلق به یک خبر باشد و رابطه 1 به n باشد.
موفق باشید.

mahan.2002
یک شنبه 28 مهر 1392, 14:43 عصر
سلام

موردی که فرمودید برای حالتی ست که هر عکس متعلق به یک خبر باشد و رابطه 1 به n باشد.
ایشون دارن میگن برای هر خبر چند عکس داشته باشن نه برای هر عکس چنتا خبر..( لطفا پست اول بخونید)
ولی حالا شما میفرماید هر عکس باید برای چنتا خبر باشه؟!
من متوجه راه شما نشدم اگر ممکنه توضیح بدید؟؟
لطفا جداولی که طراحی میکنید رو بیارید..

morteza_1234m
جمعه 03 آبان 1392, 10:30 صبح
http://redhue.ir/img.php?image=3925_untitled1_7z2p.png

mahan.2002
یک شنبه 05 آبان 1392, 06:51 صبح
این روش شما از نظر اصول برنامه نویسی خیلی مورد استفاده نمیشه!!!
خب مثلا اگر شما همین مورد مثلا 100 تا عکس داشته باشید 100 تا فیلد عکس طراحی میکنید!
البته برای کار رااندازی بد نیست
شما اصلا روش طراحیتونم اشتباست با این روشی که شما دارید استفاده می کنید اصلا لازم نیست جدول جدا طراحی کنید.. تو همون جدول خبر فیلد عکس تون رو میتونید اضافه کنید لازم به جدول دیگه نیست.. که هزینه جوین اضافه کنید..
موفق باشید.

morteza_1234m
سه شنبه 07 آبان 1392, 23:49 عصر
نه دوست عزیز mahan.2002 جان
100 فیلد اضافه نمی کنم . در هر خبر حداکثر می توان 10 عکس گذاشت و مقدار فیلدها null پذیر هست . حالا اگر شما دوست داشتید 2 عکس بگذار ، بقیه فیلدهای عکس null می شه . اگر دوست داشتی بیشتر ولی حداکثر 10 عکس می توانی بگذاری .در ضمن من فقط قسمتی از دیاگرام دیتابیسم رو گذاشتم و همش رو نگذاشتم که فقط بحثمون روی این قسمت بود فقط این قسمت را کراپ کردم و گذاشتم

moferferi
چهارشنبه 08 آبان 1392, 07:24 صبح
چه یک عکس چه 100 تا عکس باشه روش اصولی و استاندارد اینه که شما طبق گقته اقای
مهدی هادیان2 (http://barnamenevis.org/member.php?242358-%D9%85%D9%87%D8%AF%DB%8C-%D9%87%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D9%862) جدول سومی واسه این کار در نظر بگیرین.

mahan.2002
جمعه 10 آبان 1392, 23:19 عصر
نه دوست عزیز mahan.2002 جان
100 فیلد اضافه نمی کنم . در هر خبر حداکثر می توان 10 عکس گذاشت و مقدار فیلدها null پذیر هست . حالا اگر شما دوست داشتید 2 عکس بگذار ، بقیه فیلدهای عکس null می شه . اگر دوست داشتی بیشتر ولی حداکثر 10 عکس می توانی بگذاری .در ضمن من فقط قسمتی از دیاگرام دیتابیسم رو گذاشتم و همش رو نگذاشتم که فقط بحثمون روی این قسمت بود فقط این قسمت را کراپ کردم و گذاشتم
من عرض کردم روشتون کار را بداز هست ولی ... اصولی نیست ..

چه یک عکس چه 100 تا عکس باشه روش اصولی و استاندارد اینه که شما طبق گقته اقای
مهدی هادیان2 جدول سومی واسه این کار در نظر بگیرین.

عذر میخواهم جدول سوم به چه منظور در نظر میگرید؟؟؟!!! بنده در پست های قبل اشاره کردم... ایشون فرمودند هر خبر چند عکس ..
ضمنا شما که انقدر اطلاعاتون زیاده لطفا بیفرمایید بگید روش استاندار به چه صورت ماهم یاد بگیریم شاید ما بلد نیستیم..
یه چنتا سوالم دارم شما از کجا میخواید بفهمید ما چه عکسی رو قبلا در دیتا بیس استفاده کردیم؟؟ نکنه از رو نام عکس این موضوع رو متوجه میشید؟!!!
یا اینکه تک تک عکس ها رو زمانی که میخواهید وارد کنید میخواید OCR کنید؟؟!!
موفق باشید