View Full Version : توضیح برخی از Annotation ها
akram23
شنبه 27 مهر 1392, 12:19 عصر
با سلام خدمت تمامی مهندسین
دوستان من توضیح کاملی درباره تعدادی از Annotation ها میخواستم ممنون می شم اگر من را راهنمایی کنید
@Transient,@Basic,@manyToOne,@JoinColumn,@autowire d,@service
و هرچی annotation دیگری که فکر می کنید برای آدمی که تازه داره یاد میگیره و برای یادگیری مجبوره از یه پروژه بزرگ نوشته شده شروع کنه می تونه مفید باشه:متعجب:
پیشاپیش از کمک شما بزرگوارن سپاس گذارم:لبخندساده:
cups_of_java
شنبه 27 مهر 1392, 15:05 عصر
اینا مربوط به JPAهستن و معنی کلیشون اینه:
@Transient: فیلدش رو توی دیتابیس ذخیره نمیکنه
@Basic: تناظر معمولی فیلد به ستون جدول توی دیتابیس (به طور پیش فرض هست و نیازی نیست حتمن ذکرش کنید) برای داده های معمولی به کار میره (غیره کلید ها داخلی و خارجیو...)
@manyToOne برای تعریف رابطه یک کلاس با یه کلاس دیگه که باعث تعریف کلید خارجی میشه
@JoinCllumn مشخص می کنه توی رابطه بین دوتا کلاس JOIN دیتابیس رو روی چه ستونی بزنه تا اشیای مرتبط رو پیدا کنه
برای جزییات هر کدوم اینا رو ببین (http://en.wikibooks.org/wiki/Java_Persistence)
دو تای آخری مال Spring هستن:
@autowire به Springمیگه که یک شی از نوع کلاسی که تعریف کردین براتون در زمان اجرا تو متغیرتون قرار بده (این همون مکانیزم Dependency Injection هستش)
@Service کلاستون رو به عنوان یه مولفه Spring نشونه گذاری می کنه تا بتونین از امکانات Spring بهش اضافه کنید و توش استفاده کنید.
شما Annotation ها رو اینطوری نمی تونی یاد بگیری لیست وار... بهتره که بشینی Spring یا JavaEE رو بخونی و مرحله به مرحله مثال ها رو بنویسی تا جزییاتش دستت بیاد. ضمنن لازم نیست همه annotation ها رو حفظ کنی. برای کاربردت میگردی هر دفعه و پیادشون می کنی.
akram23
شنبه 27 مهر 1392, 16:06 عصر
ممنون از توضیحات خوبتون
اگه یه راهنمای فارسی دارید تو این زمینه هایی که فرمودید لطفا بهم معرفی کنید
با تشکر
cups_of_java
شنبه 27 مهر 1392, 18:21 عصر
من نمیشناسم! بگرد شاید پیدا شه!
اما از من میشنوی انگلیسیت رو قوی کن وگرنه همه جا خفتت می کنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.