View Full Version : سوال: بهبود سرعت لود silverlight
saeideh_sadat
یک شنبه 28 مهر 1392, 02:26 صبح
سلام عزیزان
من در برنامه سیلورلایتم از کنترل های telerik استفاده کرده ام اما از آنجا که dll مربوط به کنترل ها حجیم هستند و از طرفی سیلورلایت به هنگام لود برنامه همه refrenceها را نیز لود می کند سرعت به شدت کاهش می یابد چون فرضا کاربر حدود 3 مگابایت را باید دانلود نماید.
در بعضی سایت ها خواندم که در propery مربوط به dll باید copy local را false کنم اما با این کار اصلا برنامه کار نمی کند. ممنون میشم اگر راهنمایی فرمایید
hamidhws
دوشنبه 29 مهر 1392, 02:05 صبح
سلام
دوست عزیز قبل از هر چیزی بگم (نظر شخصی) سیلورلایت به درد ساخت وبسایت توی شبکه عمومی (اینترنت) نمیخوره ولی در عوض برای ساخت وب آپلیکیشن بر روی بستر اینترانت واقعا ایده آله!
در مورد حجم بارگذاری اولیه هم زیاد نگران نباشید چون سیلورلایت قابلیت cache داره .
شما میتونی با فعال کردن oob یا cache library توی تنظیمات این مشکلو تا حد زیادی رفع کنید (ولی بازم بهتره از سیلور برای تولید محتوا روی بستر اینترانت استفاده کنید)
موفق باشید
hakim22
سه شنبه 30 مهر 1392, 08:39 صبح
در تنظیمات پروژه گزینه ی Cache وجود داره که به شما کمک میکنه بعد از یکبار بار گذاری به سرعت از برنامه استفاده کنید. در ضمن این گزینه با کمی کد نویسی میتونه تغییرات برنامه رو درک کنه و در صورت نیاز فایلهای dll رو بروز کنه.
روش دیگه اینه که از هر dll در زمان مورد نیاز استفاده کنید. بهترین روش استفاده از MEF و Prism هست . پیاده سازی این مدل وقت گیر است ولی نتیجه بسیار عالی خواهد بود. میتوانید همه چیز را Just In Time و On Demand بارگذاری کنید. اگر بنامه ی شما کوچک است بهتر است سراغ آن نروید.
راه بهتر استفاده نکردن از کنترل های Telerik است. Silverlight ابزار بسیار قدرتمندی برای طراحی کنترلهای دلخواه دارد و کمتر نیاز است از Telerik استفاده کنید.
سید علی گتمیری
سه شنبه 21 آبان 1392, 22:22 عصر
با سلام و احترام به پاسخ کلیه دوستان و ضمن تایید کلی نظرات فقط می خوام چند تا نکته رو عرض کنم :
1- Telerik در سایتش امکانی داره که میشه DLL رو بهش داد و کنترل های مورد استفاده را مشخص کرد و سایت DLL بهینه شده را به شما می دهد که از DLL عادی حجم به مراتب بهینه تری دارد
2- بهتره از ترکیب Silverlight و ASP.net با هم استفاده بشه، بعنوان مثال مایکروسافت در Mailbox Hotmail کل سایت Asp.net است ولی بخش Attach بصورت Silverlight پیاده سازی شده که در ظاهر مشخص نیست ولی به دلیل انعطاف پذیری مایکروسافت این بخش را با سیلورلایت پیاده سازی نموده است.
3- بهتر است چرخ رو دوباره اختراع نکنیم. شما با استفاده از چند کامپوننت ساده به سادگی امکان ServerSide Paging، ServerSide Filtering, Autocomplete و ServerSide & ClientSide ValidationT، Transaction, Log که دغدغه Performance رو در سیلورلایت داره با کمک Ria Service و Telerik به شما میده و در مدت چند روز می تونید یه سیستم CRUD با n تا آبجکت رو پیاده سازی کنید.
4- من با نظر دوستمون در مورد استفاده از سیلورلایت در WebApplication بجای WebSite موافقم
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.