View Full Version : دادن سایز داینامیک با توجه با رزولوشن مانیتور به ChildWindow
tahayazdani
یک شنبه 28 مهر 1392, 12:00 عصر
با سلام
من یک فرم از نوع Child Window دارم که قراره به صورت Popup باز شه
اما خوب مشتری های مختلف و سایز های مانیتور مختلف
که بعضی از مشتریا شاکی شدن که دکمه تایید پایین فرم رو نمی تونیم ببینیم
لطفا راهنمایی کنید که چطور می تونم سایز داینامیک به Child Window بدم با توجه به ابعاد مانیتور و یا رزولوشن تصویر
در ضمن الان من به فرم سایز ثابت دادم که چننین مشکلی داره
Margin ,VerticalAlignment,HorizentalAlignment هم دادم مشکل حل نشد :)
سید علی گتمیری
سه شنبه 21 آبان 1392, 22:36 عصر
سلام
آخه مگه چقدر فرم بزرگه ؟
رزولیشن مونیتور رو که از نظر مفهومی نمیشه گرفت چون ناسلامتی تو چارچوب Browser هستی و محدودیت های اون رو داری ولی طول و عرض Browser رو می تونی بگیری و با یک Hidden Field بدی به سیلورلایت و اونجا ازش استفاده کنی یا پیام بدی که تو این سایز برنامه کار نمیکنه.
موفق باشی
a59ir
سه شنبه 28 آبان 1392, 13:54 عصر
سلام
از Application RenderSize استفاده کنید
taghvajou
پنج شنبه 30 آبان 1392, 23:54 عصر
سلام به همه
من هم به چنین مسئله ای برخوردم. البته فرم من خیلی بزرگ نبود. مانیتور یارو ما عهد دقیانوس بود.
اگه فرم بزرگه و کنترلهای خیلیه، پیشنهاد میکنم که داخل فرم تب کنترل بنداز و صفحه رو تبولار کن.
ولی پاسخ سوالت (درتکمیل پاسخ سیدعلی گتمیری بزرگوار):
یه چند خط جاوا اسکریپت که به صفحه ASP.net ای که آبجکت سیلورلایت رو توش انداختی اضافه کن. با جاوا اسکریپت میتونی window.screen رو بگیری که available height و width داره.
حالا که مقادیر رو بدست آوردی برسون به دست سیلورلایت با دادن متغیر و مقدار uri موقع ساخت httpRequest
اگه باز کافی نبود، بگو یه مثال بنویسم و بذارم
saffarpour
جمعه 01 آذر 1392, 15:58 عصر
با سلام
من این مشکل رو با استفاده از قطعه کد زیر حل کنم :
var appSize = new Size();
appSize.Width = Application.Current.Host.Content.ActualWidth;
appSize.Height = Application.Current.Host.Content.ActualHeight;
taghvajou
جمعه 01 آذر 1392, 23:13 عصر
این کد رزولوشن مانیتور رو نمیده!
saffarpour
شنبه 02 آذر 1392, 21:11 عصر
سایز صفحه مانیتور رو در حالت OOb میده،
کد زیر سایز مانیتور رو در حالت اجرایی Borwser میده:
var appSize = new Size();
appSize.Width = Application.Current.Host.Content.ActualWidth;
appSize.Height = Application.Current.Host.Content.ActualHeight;
taghvajou
شنبه 02 آذر 1392, 21:21 عصر
سایز صفحه مانیتور رو در حالت OOb میده،
کد زیر سایز مانیتور رو در حالت اجرایی Borwser میده:
استاد! اگه به عنوان تاپیک دقت کنین میگه با توجه به رزولوشن مانیتور. یعنی میخواد ابعاد رو متناسب با رزولوشن بده!
saffarpour
شنبه 02 آذر 1392, 21:28 عصر
آقای عزیز با توجه به سایز مانیتور،ابعاد Child Window رو مقدار میده،من همین الان دارم با این روش یه پروژه رو کار میکنم،پروژه ام روی مانیتور 13 اینچ،19 اینچ و 21 اینچ به خوبی نمایش داده میشه
taghvajou
شنبه 02 آذر 1392, 22:06 عصر
جناب صفرپور، بنده شاگرد شما هستم.
اما سوال در مورد تشخیص رزولوشنه. یه مانیتور میتونه 13 اینچ یا 21 اینج باشه ولی رزولوشن هاشون یکسان باشه.
hamidhws
یک شنبه 03 آذر 1392, 19:40 عصر
بهترین کار اینه که خودت طراحی کنی . من این طراحی رو توی کار قبلیم انجام دادم :
پنجره هایی با قابلیت هایی حتی فراتر از قابلیت های پنجره ویندوز! این پنجره ها علاوه بر اینکه هر رزولوشنی رو پوشش میده ، با هر سایز و یا تغییر سایز مرورگر هم سازگاره و خودشو با هر اندازه ای تطبیق میده وهمچنین خود پنجره ها هم قابلیت resize دارن! الان نزدیک به 3 سال هست که روی هر مانیتور و رزولوشنی کار کرده (جالب اینه حتی رزولوشن پایین تر از 800*600 هم پوشش میده! و محدودیتی هم برای بیشترین رزولوشن نیست و هیچ محدودیتی هم در اندازه مرورگر نداره)
البته نه تنها استایل پنجره ها بلکه تمامی اجزا با هر تغییر رزولوشن و تغییر اندازه مرورگری سازگار هستن
113195)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.