ورود

View Full Version : ترفندی برای مخفی کردن یک پوشه

python_85
یک شنبه 28 مهر 1392, 15:15 عصر
سلام
ببخشید اگه جای درسی واه مطرح کردن سوالم نیست
من یه پروه دارم که طی چند تا فاز قرار هست تحویل بدم
کارفرما تو انتهای هر فاز از من سورس رو می خواد.تا اینجاش مشکلی نیست
کنار برنامه یکسری دیتا هست که اگه کارفرما الان دستش باشه شاید یکسری مشکلات درست کنه(دوستانش بازی در بیاره)
برای اجرای برنامه این دیتا ها باید باشن ولی الان و تو این فاز نمی خوام به کارفرما این اطلاعات رو بدم
راهی هست که بشه فولدر اطلاعات رو به صورت یک فایل در بیارم یا از این جور ترفندها...
در ضمن حجم اطلاعات بالاست نزدیک به 5 گیگ

ممنون

matrix-program
یک شنبه 28 مهر 1392, 20:21 عصر
اگه دیتا ها فرمت شناخته شده ای هستند(مثلا dll , ocx ) اونموقع میتونی با پکر کمی کدشو پیچیده تر کنی که به این راحتیا نشه خوندش
یا میتونید داخل ریسورس برنامه بزارید (میشه درشون اورد ولی همچین فکری به ذهنش نمی خوره، اگه سورسو دااشته باشه شاید(شاید) به قسمت ریسورس ها بره و درشون بیاره )
اگه فرمتش مال خودتونه(مثلا 1.matx که یه فایل نوت پده که پیچوندیمش:بامزه:) میتونید یه الگوریتم پیچیده که فقط خودتون بدونید (زبان فضایی:بامزه:) بسازید میتونید کاری کنید نفهمه
قبل از هر کاری حتماااااااااااا بک آپ بگیرید
یادتون باشه هیچوقت امنیت 100درصد نمیشه
سوالی بود بهم پ.خ بدید تا بیام تو تاپیک
موفق باشید

python_85
دوشنبه 29 مهر 1392, 09:47 صبح
ممنون از راهنمایت
دیتا ها شامل عکس و xml می شن.
فکر نمی کنم ریسورس کردن راه حل مناسبی باشه چون کرنل برنامه(یک برنامه اوپن سورس هست ) این تصاویر و فایل ها رو از کنار برنامه می خونه پس قبل از اجرا شدن باید توی یک مسیری کپی بکنمش که چون حجمش بالاست خیلی طول می کشه

SlowCode
دوشنبه 29 مهر 1392, 12:24 عصر
چه اصراری هست که فایل ها مخفی بشن؟
بزار فایلها بمونن فقط کاری کن که خونده نشن:لبخند:

یه روشش اینه که شما بیای فایل ها رو به صورت باینری باز کنی و دستکاریش کنی.
برای مثال دو بایت اول هر فایل هدر اون فایل محسوب میشن و اگه تغییرش بدی باز نمیشن.
میتونی بایت اول اون فایل ها رو عوض کنی و موقع خوندن به حالت اصلی برگردونیش.
مثلا بایت اول تصاویر با فرمت png فرض کنیم 11 هست شما اونو بکن 50، بعد موقع خوندن بررسی کن اگه فرمتش png بود بکن 11 اگه فلان بود بکن فلان.
اگه تعداد فرمت هات زیاد شد میتونی از یه جدول دیتابیس استفاده کنی.

حالا شما ببین این کارفرمات اینقدر هوش داره که این روش رو متوجه بشه یا نه!
یا ببین این روش مناسب شماست؟ ممکنه سرعت شما رو کاهش بده.
به هر حال همه چی رو بررسی کن.