PDA

View Full Version : برنامه نویس PHP حقوق 2 میلیون+

aria.b
یک شنبه 28 مهر 1392, 20:36 عصر
با سلام
بنده به یک برنامه نویس با سابقه 5+ برای کار تمام وقت شنبه تا پنجشنبه نیازمندم.
محل کار بزرگراه رسالت.
سطح حقوق از 2 میلیون تومان می باشد و بسته به مهارت های شما افزایش می باشد.

شرایط:

تسلط بر PHP و آشنایی با یکی از فریمورک ها
تسلط بر PHPUnit
تخصص در MySql با آشنایی کامل به موتور InnoDB و تجربه کار با انبار داده ها
تسلط بر گیت

موارد زیر به رزومه شما اولویت می دهد:

تسلط بر Cakephp
آشنایی با یکی از سیستم های صف بندی (ترجیحا Gearman)
تسلط بر زبان انگلیسی
آشنایی با لینوکس
سابقه کار با وب سرویس های آمازون
آشنایی با Memcache یا Reddis
تجربه راه اندازی وب سرویس

شرح کار:
شما در محیطی کار می کنید که نیاز به نو آوری و حل مشکلات دارد. یک سرور اختصاصی برای امور تست در اختیار شما قرار می گیرد و به کتاب های روز دنیا برای بالا بردن اطلاعات فنی خود دسترسی خواهید داشت.
نرم افزار های فوق به صورت رایگان در اختیار شما قرار خواهد گرفت:
PHPED, JetProfiler, Kaspersky IS

درصورت تمایل به همکاری لطفا به من پیغام دهید.
با تشکر

zohreh.hn
دوشنبه 29 مهر 1392, 09:46 صبح
با سلام و احترام، با مشخصاتی که شما فرمودین اول اینکه فکر میکنم به 2 تومن راضی نباشه بعد هم اینکه یعنی کسی هست که به همه ی اینا کامل مسلط باشه؟؟؟؟؟!!!!!!!
با تشکر:متفکر:

aria.b
دوشنبه 29 مهر 1392, 13:53 عصر
با سلام و احترام، با مشخصاتی که شما فرمودین اول اینکه فکر میکنم به 2 تومن راضی نباشه بعد هم اینکه یعنی کسی هست که به همه ی اینا کامل مسلط باشه؟؟؟؟؟!!!!!!!
با تشکر:متفکر:
دوست عزیز این عبارت را در مطلب من مشاهده نفرمودید:

سطح حقوق از 2 میلیون تومان می باشد و بسته به مهارت های شما افزایش می باشد.
بعد هم اینکه یعنی کسی هست که به همه ی اینا کامل مسلط باشه؟؟؟؟؟!!!!!!!امیدوارم که پیدا بشه، من خودم به این موارد تسلط دارم و اگر من دارم احتمالا افراد زیاد دیگه ای هم دارند. اگر به مدت کافی در محیط وب فعالیت کنید خواه ناخواه با این موارد آشنا میشید.

baratri
چهارشنبه 01 آبان 1392, 14:47 عصر
بنده 10 سال است که برنامه نویس php هستم و با بیشتر زبان های برنامه نویسی اشنایی دارم.دارای پرتال شخصی می باشم.لینوکس و دیتابیس رو خیلی ساله باهاشون کار می کنم.درحال حاضر مدیریت بخش it در یک شرکت خصوصی رو دارم که به خاطر مشکلات مالی دنبال کاری با حقوق و مزایای مناسب تر می گردم.
درصورت تمایل می تونید بامن تماس بگیرید برای مصاحبه ی حضوری و یا اینکه ایمیل تون رو بزارین تا رزومه ام رو براتون ارسال کنم.
شماره تماس
09368278094

mrhamed
چهارشنبه 01 آبان 1392, 22:26 عصر
خواه ناخواه با این موارد آشنا میشید.ر

اون دوستمونو نمیدونم، ولی من کامل خوندم... شما خودت هم گفتی « آشــنــا » میشید.

نمیدونم شما چند سالکار کردی، ولی فکر نمیکنم حتی با 5 سال هم به همه موارد تسلط پیدا کرد... + من فردی با یک سوم نیاز شما دیدم ساعتی 25.000 دستمزدش بود!!!
تازه پاره وقت هم میومد و کلی هم منتشو میکشیدن!

aria.b
چهارشنبه 01 آبان 1392, 23:27 عصر
من حدود 11 سال برنامه نویسی می کنم ولی مواردی که گفتم حتما ربط به مدت برنامه نویسی نداره و بیشتر به جامعه برنامه نویسی ربط داره. مثلا کنترل نسخه مخصوصا با استفاده از سرویس های کد باز مثل گیت تو ایران زیاد باب نیست و این به این خاطره که ما کلا به به اشتراک گذاشتن علاقه نداریم.
تست کردن هم ازجمله همین موارده، شما اگر مثلا یک نرم افزار فروشگاه بنویسید و تست سویت نداشته باشه اون نرم افزار اصولا بدرد نمی خوره.
در مورد سیستم های Cache هم من نمی تونم سایتی رو تصور کنم (سایت تجاری) که چه از سیستم کش فایلی چه از سیستم های حافظه موقت استفاده نکنه و کل بار سیستم رو روی بانک اطلاعاتی بزاره!

کلا مواردی که نوشتم نیاز به نبوغ و وقت زیاد برای یاد گیری نداره. تنها موردی که نیاز به وقت و تجربه زیاد داره تخصص در زمینه MySql هست.