View Full Version : تنظیمات اکتیو دایرکتوری
khomar
جمعه 18 فروردین 1385, 01:02 صبح
کسی در مورد تنظیمات اکتیو دایرکتوری چیزی می دونه؟
houtanal
جمعه 18 فروردین 1385, 01:17 صبح
بله.
----------
khomar
یک شنبه 20 فروردین 1385, 17:01 عصر
خوب این تنظیمات رو چه جوری اعمال می کنن؟
mhjb
یک شنبه 20 فروردین 1385, 19:42 عصر
سوال شما مثل اینه که یکی بگه بچه رو چجوری بزرگ میکنن.
khomar
سه شنبه 22 فروردین 1385, 22:55 عصر
سوال شما مثل اینه که یکی بگه بچه رو چجوری بزرگ میکنن.
:لبخند: خوب اون کسی هم که می خواد بچه بزرگ کنه می ره اطلاعات جمع می کنه
فکر کنم می تونستید سایتی کتابی چیزی معرفی کنید ادم اینقدر ....
mhjb
چهارشنبه 23 فروردین 1385, 08:13 صبح
ببین khomar جان اینجا نمیشه از ب بسم الله تا .... را گفت چون ماهیت سوال و جواب ها اینجوری نمیطلبه. ولی اگر کتاب میخوای هر کتابی که توی بازار بااسم آموزش ویندوز سرور باشه این چیزها رو توش توضیح داده. اگر هم سایت میخوای همین سایت برنامه نویس پر از این چیزها یعنی اگر در مورد یک موضوع خیلی خاص (مثلا چطور یه یوزر بسازی) بخوای بدونی به راحتی میتونی اونو اینجا پیدا کنی یا بپرسی تا بهت جواب بدند. البته سایت مایکروسافت هم بد نیست!!
Identifier
چهارشنبه 23 فروردین 1385, 16:46 عصر
دوست عزیز لینک های زیر را ببینید نحوه پیکربندی Active directory در آنجا به صورت step by step بیان شده امیدوارم مورد استفاده قرار بگیرد :
Active Directory Step-by-Step Guides (http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/windowsserver2003/technologies/directory/activedirectory/stepbystep/default.mspx)
Step-by-Step Guide to Managing Active Directory (http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/windowsserver2003/technologies/directory/activedirectory/stepbystep/admng.mspx)
موفق باشید.
danger_boy_sh
چهارشنبه 23 فروردین 1385, 19:08 عصر
کتاب ms press Mcse 70-294 بهترین منبع برای اکتیو دایرکتوریه.
khomar
شنبه 26 فروردین 1385, 23:30 عصر
ببین khomar جان اینجا نمیشه از ب بسم الله تا .... را گفت چون ماهیت سوال و جواب ها اینجوری نمیطلبه. ولی اگر کتاب میخوای هر کتابی که توی بازار بااسم آموزش ویندوز سرور باشه این چیزها رو توش توضیح داده. اگر هم سایت میخوای همین سایت برنامه نویس پر از این چیزها یعنی اگر در مورد یک موضوع خیلی خاص (مثلا چطور یه یوزر بسازی) بخوای بدونی به راحتی میتونی اونو اینجا پیدا کنی یا بپرسی تا بهت جواب بدند. البته سایت مایکروسافت هم بد نیست!!
حالا شما چرا می خوای ادم رو کتک بزنید؟ از شما و بقیه به خاطر راهنماییاتو ممنونم
mhjb
دوشنبه 28 فروردین 1385, 06:05 صبح
من اصلا چنین قصدی ندارم یعنی اصلا ما از این هنرها نداریم. در هر صورت امیدوارم مشکلت حل شده باشه. دفعه بعد اگر سوالت رو جزئی بپرسی زودتر به جواب میرسی.
khomar
دوشنبه 28 فروردین 1385, 09:41 صبح
[QUOTE=mhjb]من اصلا چنین قصدی ندارم یعنی اصلا ما از این هنرها نداریم. در هر صورت امیدوارم مشکلت حل شده باشه. دفعه بعد اگر سوالت رو جزئی بپرسی زودتر به جواب میرسی.[/QUOT
از کی تا حالا کنک زدن شده هنر؟ بازم ممنون مشکلم حل شد
khomar
دوشنبه 28 فروردین 1385, 09:42 صبح
من اصلا چنین قصدی ندارم یعنی اصلا ما از این هنرها نداریم. در هر صورت امیدوارم مشکلت حل شده باشه. دفعه بعد اگر سوالت رو جزئی بپرسی زودتر به جواب میرسی.
از کی تا حالا کتک زدن شده هنر؟ بازم ممنون مشکلم حل شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.